Ushbu siyosat to'plangan shaxsiy ma'lumotlarga nisbatan qo'llaniladi BullyingCanadadonorlari va potentsial donorlari.

Ushbu Maxfiylik siyosatida “BullyingCanada”, “biz” va “bizning” ofislarini bildiradi BullyingCanada, Inc.

Biz donorlar va potentsial donorlarning shaxsiy ma'lumotlarini himoya qilishga sodiqmiz. Ushbu Maxfiylik siyosati shaxsiy ma'lumotlarni qanday to'plashimiz, foydalanishimiz, oshkor qilishimiz va himoya qilishimiz haqida ma'lumot beradi. Ushbu Maxfiylik siyosati, shuningdek, donor qanday savollar bilan biz bilan bog'lanishi va shaxs ular haqidagi shaxsiy ma'lumotlarni o'zgartirish yoki o'chirishni qanday talab qilishi mumkinligini tushuntiradi.

Sizga va'damiz

BullyingCanada o'z donorlari, ko'ngillilari, a'zolari va tashkilotimiz bilan bog'liq bo'lgan boshqa shaxslarning shaxsiy ma'lumotlarining maxfiyligini himoya qilishga intiladi. Biz muloqot qilayotganlar va jamoatchilik ishonchini qadrlaymiz va bu ishonchni saqlab qolish biz bilan baham ko'rilgan ma'lumotlarga qanday munosabatda bo'lishimiz uchun shaffof va mas'uliyatli bo'lishni talab qilishini tan olamiz.

Turli loyihalarimiz va tadbirlarimiz davomida biz tez-tez shaxsiy ma'lumotlarni yig'amiz va foydalanamiz. Biz kimdan bunday ma'lumotlarni to'plasak, u ehtiyotkorlik bilan himoyalanishini va ushbu ma'lumotlardan har qanday foydalanish roziligi bilan olinishini kutishi kerak. Bizning maxfiylik amaliyotimiz bunga erishish uchun ishlab chiqilgan.

BullyingCanada manfaatdor tomonlarning maxfiyligini himoya qilishga intiladi. Eng muhimi: maxfiylik va maxfiylikka bo'lgan shaxsiy huquqingiz himoya qilinadi.

Nufuzli ro'yxatdan o'tgan xayriya tashkilotlari o'rtasida pochta ro'yxatlari savdosi

Yangi qo'llab-quvvatlovchilarni topishga yordam berish va mablag' yig'ish dasturlarini tejamkorlik bilan amalga oshirish uchun biz ba'zan to'g'ridan-to'g'ri pochta donorlari ro'yxatining kichik qismini boshqa nufuzli va hamfikr xayriya tashkilotlari bilan almashtiramiz. Biz buni faqat donorlar ushbu ro'yxat almashinuvida ishtirok etishdan bosh tortish imkoniyatiga ega bo'lgandan keyin qilamiz. Donorlar istalgan vaqtda ushbu kelishuvdan voz kechishlari mumkin.

Donorlarning ixtiyoriy ravishda taqdim etilgan aloqa ma'lumotlarini almashishimizga rozilik berish orqali ular bizga potentsial yangi qo'llab-quvvatlovchi nomlari va muhim, notijorat ish uchun yangi yordam olishimizga yordam beradi. Pochta ro'yxatlari uchinchi tomon ro'yxati brokerlari orqali anonim ravishda sotiladi va to'g'ridan-to'g'ri pochta orqali murojaatlarni yuborish uchun ishlatiladi. Ushbu ro'yxat brokerlari ro'yxat egalari tomonidan ro'yxatdagi nomlardan foydalanish uchun tegishli rozilik olinganligiga ishonch hosil qilishlari kerak.

Boshqa xayriya tashkilotlari faqat donorlarimizning nomi va manzilini bilib oladi, agar BullyingCanada donorlar biz pochta ro'yxatlarini almashgan xayriya tashkilotiga ehson qilishga rozi bo'lishadi. Xuddi shunday, BullyingCanada Boshqa xayriya tashkilotiga donor xayriya qilishga qaror qilmaguncha, biz almashadigan ro'yxatlardagi nomlar haqida ma'lumot berilmaydi. BullyingCanada.

Shaxsiy donorlar to'g'risidagi ma'lumotlarga kirish

Biz donorlarni shaxsni identifikatsiya qiluvchi ma'lumotlarning mavjudligi, har qanday ishlatilishi va oshkor etilishi to'g'risida xabardor qilishdan mamnun bo'lamiz va yozma so'rov olingan kundan boshlab 30 (o'ttiz) kun ichida qonun bilan belgilangan istisnolardan tashqari, ushbu shaxsiy ma'lumotlarga kirishni ta'minlaymiz. kimga:

Maxfiylik idorasi
BullyingCanada, Inc.
Smythe ko'chasi, 471, pochta qutisi 27009
Frederikton, NB, E3B 9M1

Shaxsiy ma'lumotlarni aniqlash

Shaxsiy ma'lumotlar - bu ma'lum bir shaxsni ajratish, aniqlash yoki aloqa qilish uchun ishlatilishi mumkin bo'lgan har qanday ma'lumot. Ushbu ma'lumotlar shaxsning fikri yoki e'tiqodini, shuningdek, agar ular taqdim etilgan bo'lsa, shaxsga tegishli yoki unga tegishli faktlarni o'z ichiga olishi mumkin. BullyingCanada so'rovlar yoki suhbatlar orqali. Istisnolar: biznes bilan bog'lanish ma'lumotlari va telefon ma'lumotnomalarida e'lon qilingan ismlar, manzillar va telefon raqamlari kabi ommaviy ochiq ma'lumotlar shaxsiy ma'lumotlar hisoblanmaydi.

Jismoniy shaxs o'z uyi bilan bog'lanish ma'lumotlarini biznes bilan bog'lanish ma'lumotlari sifatida ishlatsa, biz taqdim etilgan aloqa ma'lumotlari biznes bilan bog'lanish ma'lumotlari deb hisoblaymiz va shuning uchun shaxsiy ma'lumot sifatida himoyalanmaydi.

Shaxsiy ma'lumotlarni qanday yig'amiz

BullyingCanada jismoniy shaxs haqidagi shaxsiy ma'lumotlarni faqat ixtiyoriy ravishda taqdim etilgan taqdirda to'playdi. Odatda, biz to'plash vaqtida shaxsiy ma'lumotlardan foydalanish yoki oshkor qilish uchun rozilik so'raymiz. Muayyan sharoitlarda biz ilgari to'plangan shaxsiy ma'lumotlardan yangi maqsadda foydalanishni xohlashimiz mumkin (ya'ni, ma'lumot to'plangan vaqtda aytilmagan maqsad). Bunday holatda, biz shaxsni elektron pochta yoki pochta orqali xabardor qilamiz va bunday yangi foydalanishdan voz kechish imkoniyatini beramiz.

BullyingCanada xayriya yoki garov qilinganda, qachon shaxsiy ma'lumotlarni to'playdi BullyingCanada materiallar so'raladi yoki ba'zi veb-xizmatlarimizdan foydalanadi.

Biz bo'lmaydi, bilan o'zaro bir sharti sifatida BullyingCanada, ma'lumot taqdim etilayotgan aniq belgilangan va qonuniy maqsadlarga erishish uchun zarur bo'lganidan tashqari ma'lumotlarni to'plash, ishlatish yoki oshkor qilish uchun rozilikni talab qilish.

Maxfiylik amaliyotlari

tomonidan to'plangan shaxsiy ma'lumotlar BullyingCanada qattiq ishonch bilan saqlanadi. Bizning xodimlarimiz shaxsiy ma'lumotlarga faqat olingan sabab(lar) bo'yicha ma'lumot bilan ishlash zarurati asosida kirish huquqiga ega. Ma'lumot to'plangan maqsadga erishish uchun zarur bo'lganidan ko'ra ko'proq oshkor qilinmasligi yoki tarqatilmasligini ta'minlash uchun xavfsizlik choralari mavjud. Shuningdek, biz ushbu ma'lumotlarning yaxlitligini ta'minlash va uning yo'qolishi yoki yo'q qilinishining oldini olish choralarini ko'ramiz.

Biz to'playdigan shaxsiy ma'lumotlar donor tomonidan so'ralgan yoki ruxsat etilgan operatsiyani bajarish uchun ishlatiladi. Bunga xayriyani qayta ishlash, so'ralgan ma'lumot yoki materiallarni yuborish, tadbirlarimizdan birida ro'yxatdan o'tish, shaxslarni xabardor qilish uchun shaxsiy ma'lumotlardan foydalanish kiradi. BullyingCanada voqealar va yangiliklar, yordam so'rang va qo'llab-quvvatlovchilar bilan munosabatlarimizni rivojlantirish va saqlab qolish uchun zarur bo'lgan hamma narsani qiling.

Ming dollar (1,000 dollar) yoki undan ortiq xayriya uchun, BullyingCanada donorlarning ruxsati bilan o'z veb-saytida donorlarning nomlarini e'lon qiladi. Ming dollar (1,000 AQSh dollari) yoki undan ortiq sovg'alarga ega bo'lgan va ismlarini e'lon qilishni istamagan barcha donorlardan xayriya formasida o'z xohish-istaklarini ko'rsatishlari yoki (877) 352-4497 telefon raqami orqali biz bilan bog'lanishlari so'raladi. [elektron pochta bilan himoyalangan] yoki pochta orqali: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada yuqorida tavsiflangan bir yoki bir nechta maqsadlarni amalga oshirish uchun xizmatlar ko'rsatishda bizga yordam berish uchun jalb qilingan uchinchi shaxslar bilan shaxsiy ma'lumotlarni almashishi mumkin. Ushbu xizmat ko'rsatuvchi provayderlarga shaxsiy ma'lumotlardan ushbu yordamni taqdim etishdan boshqa har qanday maqsadda foydalanish taqiqlanadi va ular bizdan oladigan yoki kirish huquqiga ega bo'lgan shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilishlari va ushbu Maxfiylik siyosatida tasvirlangan umumiy maxfiylik tamoyillariga rioya qilishlari shart.

Biz muntazam ravishda o'zimiz bilan shug'ullanadigan shaxslarga ularning ma'lumotlari aniq to'planganidan tashqari boshqa maqsadlarda ham baham ko'rilmasligini tanlash imkoniyatini taklif qilamiz. Agar biror kishi istalgan vaqtda o'z ma'lumotlarini yangilashni yoki bizning pochta ro'yxatlarimizdan biridan olib tashlashni xohlasa, bizga elektron pochta orqali xabar yuborishi so'raladi. [elektron pochta bilan himoyalangan] yoki (877) 352-4497 raqamiga qo'ng'iroq qiling va biz 30 (o'ttiz) kun ichida shaxsiy ma'lumotlarga tuzatish(lar)ni kiritamiz.

Agar jismoniy shaxs bizning milliy idoramizdan reklama ma'lumotlarini olishdan bosh tortmagan bo'lsa, biz ham aloqa ma'lumotlaridan foydalanishimiz mumkin. BullyingCanada ishlanmalar yoki tadbirlar, yaqinlashib kelayotgan mablag' yig'ish tadbirlari yoki homiylik imkoniyatlari.

Veb-sayt va elektron tijorat

Saytimizga tashrif buyurganingizda BullyingCanada.ca biz shaxsiy bo'lmagan ma'lumotlarni to'plashimiz mumkin. Biz tendentsiyalarni tahlil qilish, saytni boshqarish, donorlar harakatini kuzatish va umumiy foydalanish uchun keng demografik ma'lumotlarni to'plash uchun IP manzillarni to'plashimiz va ulardan foydalanishimiz mumkin. Biz IP manzillarni shaxsiy ma'lumotlarga bog'lamaymiz.

Tijoriy tranzaksiyani o'z ichiga olgan mahsulot yoki xizmat onlayn so'ralganda va/yoki to'langanda biz oladigan shaxsiy va boshqa ma'lumotlarni himoya qilish uchun parol protokollari va shifrlash dasturidan foydalanamiz. Bizning dasturiy ta'minotimiz bunday ma'lumotlarni maksimal darajada himoya qilish uchun muntazam yangilanadi.

Bizning veb-saytimizda boshqa veb-saytlarga havolalar mavjud. Shuni bilib qo'ying BullyingCanada boshqa bunday veb-saytlarning maxfiylik amaliyotlari uchun javobgar emas. Biz donorlarimizni veb-saytimizni tark etganda xabardor bo'lishlarini va shaxsiy ma'lumotlarni to'playdigan har bir veb-saytning maxfiylik siyosatini o'qishni tavsiya qilamiz.

Cookie-fayllardan foydalanish

Cookie-fayllar - bu veb-sayt takroriy foydalanuvchilarni tanib olish va veb-saytga doimiy kirish va undan foydalanishni osonlashtirish uchun foydalanishi mumkin bo'lgan kichik matnli fayllar. BullyingCanada qilsa yo'q cookie-fayllar orqali uzatilgan ma'lumotlardan har qanday reklama yoki marketing maqsadlarida foydalanish, shuningdek, bu ma'lumotlar hech qanday uchinchi shaxslarga berilmaydi. Foydalanuvchilar buni bilishlari kerak BullyingCanada reklama beruvchilar yoki uchinchi shaxslar tomonidan cookie-fayllardan foydalanishni nazorat qila olmaydi.

Cookie-fayllardan foydalanish orqali ma'lumot to'planishini istamaganlar uchun ko'pchilik brauzerlar foydalanuvchilarga cookie-fayllarni rad etish yoki qabul qilish imkonini beradi. Shuni yodda tutingki, cookie-fayllar ushbu saytda mavjud bo'lgan ba'zi xususiyatlarni ta'minlash uchun kerak bo'lishi mumkin.

Shaxsiy ma'lumotlarni qanday himoya qilamiz

BullyingCanada shaxsiy ma'lumotlarni ruxsatsiz kirishdan himoya qilish va tegishli jismoniy, texnik va tashkiliy choralar yordamida ma'lumotlarning to'g'riligi va to'g'ri ishlatilishini ta'minlash uchun tijorat nuqtai nazaridan oqilona choralar ko'radi. Veb-saytimizdagi barcha onlayn tranzaktsiyalar va hissalar shaxsning shaxsiy ma'lumotlarini himoya qiluvchi xavfsiz, shaxsiy va xavfsiz tizim orqali amalga oshiriladi.

Bizning barcha xodimlarimiz, ko'ngillilarimiz va xizmat ko'rsatuvchi provayderlarimiz ushbu Maxfiylik siyosati shartlariga rioya qilishlari shart va o'z vazifalarini bajarishda foydalanishlari mumkin bo'lgan ma'lumotlarni maxfiy saqlashlari shart. Barcha tizimlarimiz yuqori sifatli xavfsizlik devori bilan himoyalangan va barcha foydalanuvchilar paroldan foydalanishlari shart.

Shaxsiy ma'lumotlarni saqlash va yo'q qilish

BullyingCanada shaxsiy maʼlumotlar toʻplangan maqsad(lar)ni bajarish va amaldagi qonunlarga rioya qilish uchun zarur boʻlgan vaqt davomida saqlaydi.

Maxfiylik siyosatini yangilash

Biz turli faoliyatlarimiz uchun maxfiylik amaliyotlarimizni muntazam ravishda ko'rib chiqamiz va siyosatimizni yangilaymiz. Iltimos, bizning veb-saytimizni tekshiring www.bullyingcanadaBizning eng zamonaviy amaliyotlarimiz haqida ma'lumot olish uchun muntazam ravishda .ca.

Qanday qilib voz kechish, ruxsat so'rash yoki shaxsiy ma'lumotlarni yangilash

BullyingCanada fayllarni to'liq, dolzarb va aniq saqlash uchun tijoriy jihatdan oqilona harakatlar qiladi. Agar biror kishi shaxsiy kontakt ma'lumotlariga kirishni, yangilashni yoki tuzatishni, pochta ro'yxatidan olib tashlashni so'rashni yoki biz bilan maxfiylik muammosini muhokama qilishni xohlasa, iltimos, 471 Smythe St, PO Box 27009, Frederikton, NB, E3B manzili orqali Maxfiylik bo'yicha mutaxassis bilan bog'laning. 9M1 yoki (877) 352-4497 raqamiga qo'ng'iroq qiling yoki elektron pochta manziliga xat yuboring. [elektron pochta bilan himoyalangan]

Maxfiylik va shaxsiy ma'lumotlarga bo'lgan huquqlaringiz haqida qo'shimcha ma'lumotni Kanada Maxfiylik bo'yicha komissarining veb-saytida topishingiz mumkin:  www.priv.gc.ca/en/

Ma'lumot va yangilanish so'rovi

Tashkilotimiz o'z donorlari, ko'ngillilari, xodimlari, a'zolari, mijozlari va boshqa barcha manfaatdor tomonlarning shaxsiy ma'lumotlarining maxfiyligini himoya qilishga intiladi. Biz muloqot qilayotganlar va jamoatchilik ishonchini qadrlaymiz va bu ishonchni saqlab qolish biz bilan baham ko'rishni tanlagan ma'lumotlarga qanday munosabatda bo'lishimiz uchun shaffof va mas'uliyatli bo'lishni talab qilishini tan olamiz.

Jismoniy shaxslar o'z ma'lumotlarini tekshirish, yangilash va tuzatish, shuningdek, eskirgan ma'lumotlarni olib tashlash uchun bizda mavjud bo'lgan ma'lumotlarni tekshirishlari mumkin.

Umumiy donor va mijozning manzili va aloqa ma'lumotlarini yangilangan ma'lumotga ega oddiy donor kartasini qaytarish yoki telefon orqali osongina yangilash mumkin. BullyingCanada bepul (877) 352-4497 va donor faylini umumiy o'zgartirishni so'rash.

Muayyan donor va mijoz ma'lumotlariga o'zgartirishlar, shuningdek shaxsiy shaxsiy fayllarning nusxalarini so'rash bizga yozma ravishda yuborilishi kerak:

Maxfiylik idorasi
BullyingCanada Inc.
471 Smythe St, pochta qutisi 27009
Frederikton, NB, E3B 9M1

Shuni esda tutingki, ba'zi shaxsiy fayllar so'ralganda, boshqa shaxslarga tegishli maxfiy ma'lumotlar yoki maxfiy ma'lumotlar bo'lishi mumkin. BullyingCanada ushbu faylda bog'langan. ga muvofiq BullyingCanada Maxfiylik siyosati, bu fayllarni nusxalash yoki chiqarish mumkin emas; biroq o'z faylini so'ragan shaxsga oid har qanday faktik ma'lumotlar taqdim etiladi.

Oddiy sharoitlarda barcha so'rovlar va yangilanishlar so'rov olingan kundan boshlab 30 kun ichida yakunlanadi.

Xavotirlar va shikoyatlar

BullyingCanada donorlar, ko'ngillilar, xodimlar, a'zolar, mijozlar va boshqa barcha manfaatdor tomonlarga hurmat va e'tibor bilan munosabatda bo'lishga intiladi. Eng yaxshi harakatlardan qat'i nazar, xatolar va tushunmovchiliklar yuzaga kelishi mumkin bo'lgan vaqtlar bo'ladi. Vaziyat qanday bo'lishidan qat'iy nazar, muammoni barcha tomonlarni qoniqtiradigan tarzda hal qilish asosiy g'amxo'rlikdir. BullyingCanada. Biz bilan yozma ravishda quyidagi manzil orqali bog'lanishingiz mumkin:

Maxfiylik idorasi
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, PO BOX 27009
Frederikton, NB E3B 9M1

Iltimos, xabar yoki maktubingizda quyidagilarni kiritganingizga ishonch hosil qiling:

  • Ism;
  • Sizga murojaat qilishni afzal ko'rgan manzil va telefon raqami;
  • Shikoyatning tabiati; va
  • Muammoga taalluqli tafsilotlar va siz bu masalani kim bilan muhokama qilgansiz.

Xavotir va shikoyatlarga o‘z vaqtida javob berish choralari ko‘riladi.

Maxfiylik va sizning shaxsiy ma'lumotlaringizga nisbatan huquqlaringiz bo'yicha qo'shimcha ma'lumotni Kanada Maxfiylik bo'yicha komissarining veb-saytida topishingiz mumkin:  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
mundarijaga