Sarat Pamakéan

BullyingCanada, Nyarita nyadiakeun BullyingCanada situs web tunduk kana patuh anjeun kana sarat jeung kaayaan di handap.

Punten BACA ieu sateuacan ngaksés THE BULLYINGCANADA SITUS WEB. Ku ngaksés THE BULLYINGCANADA SITUS, Anjeun satuju kabeungkeut ku SYARAT jeung kaayaan di handap. LAMUN ANDA TEU HAYANG KAIUNG KU SYARAT SARTA INI, ANDA BISA TEU AKSES ATAWA NGAGUNAKEUN BULLYINGCANADA SITUS.

Ku ngakses kana BullyingCanada situs anjeun satuju kabeungkeut ku sarat jeung kaayaan dibéréndélkeun di handap:

  1. Aturan. Bari nganjang ka BullyingCanada situs, Anjeun bisa jadi teu: masangkeun, ngirimkeun atawa lamun heunteu ngadistribusikaeun informasi constituting atawa encouraging kalakuan nu bakal mangrupakeun ngalanggar kriminal atawa nimbulkeun liability sipil, atawa lamun heunteu ngagunakeun BullyingCanada situs dina cara anu bertentangan jeung hukum atawa bakal ngawula ka ngawatesan atawa ngahambat sagala pamaké séjén tina ngagunakeun atawa ngarasakeun BullyingCanada Situs atanapi Internét; ngirimkeun atanapi ngirimkeun inpormasi atanapi parangkat lunak naon waé anu ngandung virus, cancelbot, kuda trojan, cacing atanapi komponén ngabahayakeun atanapi anu ngaganggu; unggah, masangkeun, nyebarkeun, ngirimkeun, baranahan, atawa ngadistribusikaeun sagala cara, informasi, software atawa bahan séjén diala ngaliwatan BullyingCanada situs nu ditangtayungan ku hak cipta, atawa hak cipta intelektual séjén, atawa karya turunan nu patali jeung eta, tanpa ménta idin ti nu boga hak cipta atawa nu boga hak. Iwal dinyatakeun diijinkeun ku panyadia bahan misalna, bahan nu dicandak ti atawa ngaliwatan BullyingCanada ramatloka moal bisa dihasilkeun, disimpen dina sistem dimeunangkeun éléktronik, atawa dikirimkeun dina formulir naon atawa ku cara naon baé fisik, éléktronik atawa lamun heunteu. BullyingCanada teu boga liability pikeun sagala informasi atawa jasa disadiakeun dina atawa ngaliwatan éta BullyingCanada situs atawa Internét, iwal sakumaha diatur dina sarat jeung kaayaan. Dina nyayogikeun inpormasi sareng jasa, BullyingCanada henteu masihan jaminan ngeunaan eusi sareng aplikasina ku pangguna, atanapi ngeunaan aksésibilitas sareng kaamanan jasana. Pamaké tanggung jawab pikeun mastikeun yén inpormasi anu aranjeunna anggo cocog sareng tujuanana. Inpormasi ieu henteu dimaksudkeun pikeun ngagentos naséhat profésional anu mumpuni. Pamaké kedah teras-terasan milarian inpormasi ti profésional anu mumpuni khusus pikeun kaayaan éta. Bantahan ieu dilakukeun atas nama BullyingCanada, administrator (s) sarta sagala sponsor, korporasi, individu, instansi pamaréntah jeung organisasi nu nampilkeun informasi ngeunaan BullyingCanada situs.
  2. Ngawaskeun. BullyingCanada teu boga kawajiban ngawas teh BullyingCanada Situs. Najan kitu, anjeun satuju éta BullyingCanada boga hak pikeun ngawas dina BullyingCanada Situs sacara éléktronik ti waktos ka waktos sareng nyingkab inpormasi naon waé anu diperyogikeun pikeun nyugemakeun undang-undang, peraturan atanapi pamundut pamaréntahan sanés, pikeun ngajalankeun BullyingCanada Situs leres, atanapi ngajaga diri atanapi panggunana. BullyingCanada moal ngahaja ngawas atanapi nyingkab sagala pesen éléktronik-mail pribadi iwal diwajibkeun ku hukum. BullyingCanada cadangan hak pikeun nolak masangkeun atawa mupus informasi atawa bahan, sakabéhna atawa sabagian, éta, dina kawijaksanaan budi na, anu unacceptable, teu dipikahayang, atawa ngalanggar pasatujuan ieu.
  3. Privasi. Tempo Kabijakan Privasi.
  4. Nyumbangkeun ngaliwatan Internet. Nalika nyieun sumbangan ngaliwatan BullyingCanada situs, Anjeun bisa jadi dipenta pikeun nyadiakeun inpo nu tangtu, kaasup kartu kiridit atawa mékanisme pembayaran séjén. Anjeun satuju yen sakabeh informasi nu nyadiakeun ngaliwatan BullyingCanada situs bakal akurat tur lengkep. Anjeun satuju pikeun mayar sadaya biaya anu ditanggung ku anjeun atanapi pangguna kartu kiridit anjeun atanapi mékanisme pamayaran anu sanés nalika biaya sapertos kitu ditanggung.
  5. Watesan Tanggung jawab. Sanes BullyingCanada atawa BullyingCanada nyandak tanggung jawab naon waé pikeun katepatan atanapi validitas klaim atanapi pernyataan anu aya dina dokumén sareng grafik anu aya hubunganana dina BullyingCanada situs. Salajengna, BullyingCanada ngajadikeun euweuh Répréséntasi ngeunaan suitability salah sahiji informasi anu dikandung dina dokumén jeung grafik patali dina BullyingCanada situs keur kaperluan naon. Sadaya dokumén sareng grafik anu aya hubunganana disayogikeun tanpa jaminan nanaon. Dina henteu acara wajib BullyingCanada jadi nanggungjawaban kanggo sagala Karuksakan nanaon, kaasup husus, Karuksakan teu langsung atawa consequential, timbul kaluar tina atawa aya hubunganana jeung pamakéan atawa kinerja informasi sadia ti jasa éta.
  6. Recourse. Mun anjeun sugema jeung BullyingCanada situs atawa kalayan sagala istilah, kaayaan, aturan, kawijakan, tungtunan, atawa prakték ngeunaan BullyingCanada dina operasi di BullyingCanada situs, hiji-hijina sareng ubar ekslusif anjeun nyaéta ngeureunkeun ngagunakeun éta BullyingCanada situs.
  7. Indemnity. Anjeun satuju pikeun membela, indemnify jeung tahan BullyingCanada, bahya tina sagala jeung sagala Liabilities, waragad jeung expenses, kaasup waragad attorneys lumrah ', patali jeung sagala palanggaran pasatujuan ieu ku anjeun, atawa dina sambungan kalawan pamakéan BullyingCanada situs atanapi Internét atanapi panempatan atanapi pangiriman pesen, inpormasi, parangkat lunak atanapi bahan anu sanés dina BullyingCanada situs atanapi dina Internét ku anjeun.
  8. Tanda dagang. BullyingCanada, jeung ngaran séjén, logos jeung ikon identifying BullyingCanada, produk sareng jasa anu dirujuk di dieu mangrupikeun mérek dagang atanapi mérek dagang kadaptar ti perusahaan masing-masing. Sadaya produk sareng/atawa merek atanapi nami perusahaan anu disebatkeun di dieu mangrupikeun mérek dagang ti nu gaduhna.
  9. Wewengkon. The BullyingCanada situs ieu ngan ditawarkeun di Kanada.
  10. Rupa-rupa. Pasatujuan ieu, kaasup sagala na sagala dokumén referenced dieu mangrupakeun sakabéh perjangjian antara BullyingCanada sareng anjeun anu aya hubunganana sareng topik ieu. BullyingCanadaKagagalan pikeun maksakeun atanapi ngalaksanakeun palaksanaan anu ketat tina sagala dibekelan dina Perjangjian ieu moal dianggap salaku waiver tina sagala dibekelan atanapi hak. Lamun salah sahiji dibekelan dikandung dina pasatujuan ieu ditangtukeun janten batal, teu valid atawa lamun heunteu unenforceable ku pangadilan yurisdiksi kompeten, tekad misalna moal mangaruhan dibekelan sésana dikandung di dieu. Pasatujuan ieu bakal diatur ku tur ditafsirkeun luyu jeung hukum propinsi Ontario jeung hukum féderal Kanada lumaku di dinya. Para pihak ngabutuhkeun yén perjanjian ieu sareng sadaya dokumén anu aya hubunganana disusun dina basa Inggris. (Les parties ont demandé que cette convention ainsi que tous les documents que s'y rattachent soient rédigés en anglais).

Pamakéan situs ieu nandakeun perjangjian anjeun kana SYARAT-SYARAT PAKAI.

en English
X
Skip to eusi