méré budak bullied
masa depan anu langkung cerah
BullyingCanada's
24/7/365 Rojongan Network
peryogi dukungan anjeun
Dukung Karya Kritis Kami
Generosity Anjeun Nyalametkeun Nyawa meunangkeun aub Anjeun tiasa nulungan BullyingCanada ngandelkeun nu berehan
rojongan individu kawas anjeun.
BullyingCanada hatur nuhun ieu organisasi extraordinarily berehan pikeun rojongan visioner jeung welas asih maranéhanana.

BullyingCanada hatur nuhun ieu organisasi extraordinarily berehan pikeun rojongan visioner jeung welas asih maranéhanana.

Hatur nuhun ka donatur berehan di handap pikeun rojongan luar biasa maranéhanana BullyingCanada.

Pangrojong kauangan sareng barang-barang anu ditawarkeun ku organisasi-organisasi ieu maénkeun peran anu penting pikeun ngamungkinkeun urang pikeun ngajawab ratusan rébu telepon pikeun pitulung anu kami tampi unggal taun ti nonoman anu dibully sareng déwasa anu paduli ka aranjeunna.

Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngadukung BullyingCanada— boh sacara pribadi atanapi salaku organisasi — kami ngajak anjeun ngahubungi kami atanapi ngajalajah halaman aub kami.

Pendukung Kami anu Dihargaan

Pendukung Kami anu Dihargaan

Kapamingpinan Society

Kapamingpinan Society

$ 10,000 +
Panglihatan

Panglihatan

$ 5,000 - $ 9,999
Rukun

Rukun

$ 2,000 - $ 4,999
pahlawan

pahlawan

$ 1,000 - $ 1,999
Friends

Friends

$ 250 - $ 999
Hadiah Dina Jenis

Hadiah Dina Jenis

Pausahaan ieu nyadiakeun rojongan kritis ku nyumbangkeun produk jeung jasa ka BullyingCanada.

Webhosting disadiakeun ku Kualo.

mere nyaho

Aya situs web numbu ka sareng ti situs ieu anu dioperasikeun atanapi didamel ku atanapi pikeun organisasi, perusahaan, atanapi individu anu henteu aya hubunganana sareng. BullyingCanada. Organisasi, perusahaan, atanapi individu ieu ngan ukur tanggung jawab pikeun operasi sareng inpormasi (kalebet hak nampilkeun inpormasi sapertos kitu) anu aya dina situs wéb masing-masing. The linking ka atanapi ti situs ieu teu imply on pihak BullyingCanada sagala endorsement atawa jaminan tina salah sahiji organisasi atawa informasi (kaasup hak nembongkeun informasi misalna) kapanggih dina situs web masing-masing.

BullyingCanada henteu nganggap sareng henteu nanggung jawab kana tanggung jawab naon waé pikeun ngaitkeun salah sahiji situs wéb anu aya hubunganana ieu, panggunaan situs anu dikaitkeun pikeun ngeposkeun atanapi ngabagi kontén, operasi atanapi eusi (kalebet hak nampilkeun inpormasi sapertos kitu) tina salah sahiji situs wéb anu dikaitkeun, atanapi kanggo inpormasi, interpretasi, koméntar atanapi pendapat anu dinyatakeun dina situs wéb anu aya hubunganana. Sakur koméntar atanapi patarosan ngeunaan halaman wéb anu dikaitkeun kedah diarahkeun ka organisasi khusus pikeun situs wéb anu khusus dioperasikeun.

Sakali anjeun ninggalkeun BullyingCanadasitus web urang, BullyingCanadakawijakan privasi 's euweuh lumaku.
Cara séjén Pikeun Ngadukung BullyingCanada

Cara séjén Pikeun Ngadukung BullyingCanada

Salian masihan online, aya sababaraha cara pikeun ngadukung karya nyalametkeun urang.
sponsor

sponsor

Hatur nuhun kami hargana, ngarojong berehan!
Méré Komunitas

Méré Komunitas

Ngadukung kami ku ngumpulkeun dana tiasa gampang sareng senang!
Méré Perusahaan

Méré Perusahaan

Partnerships perusahaan tiasa nguntungkeun duanana BullyingCanada jeung usaha anjeun!
Kado badag & jaminan

Kado badag & jaminan

Hadiah utama empower BullyingCanada pikeun ngalakukeun leuwih!
Nyumbangkeun Mobil

Nyumbangkeun Mobil

Kandaraan anu teu dihoyongkeun janten dukungan anu saé!
Méré warisan

Méré warisan

Ninggalkeun warisan anu teu diinget sareng ngadukung nonoman pikeun generasi anu bakal datang!
Meunang Pitulung Ayeuna—Anjeun Henteu Nyorangan

Meunang Pitulung Ayeuna—Anjeun Henteu Nyorangan

Pangrojong 24/7/365 via telepon, téks, obrolan, atanapi email

Anjeun keur bullied?

Naha urang tiasa ngandelkeun dukungan anjeun?

en English
X
Skip to eusi