Kawijakan ieu manglaku ka inpormasi pribadi anu dikumpulkeun tina BullyingCanada's donor jeung donor poténsial.

Dina Kabijakan Privasi ieu, istilah "BullyingCanada", "urang" jeung "urang" nujul kana kantor di BullyingCanada, Inc.

Kami komitmen pikeun ngajagi inpormasi pribadi para donor sareng calon donor. Kabijakan Privasi ieu nyayogikeun inpormasi ngeunaan kumaha urang ngumpulkeun, ngagunakeun, nyingkab sareng ngajagi inpormasi pribadi. Kabijakan Privasi ieu ogé ngécéskeun kumaha donor tiasa ngahubungi kami kalayan patarosan, sareng kumaha hiji jalma tiasa nyuhunkeun parobihan atanapi ngahapus inpormasi pribadi anu urang gaduh ngeunaan aranjeunna.

Janji kami ka anjeun

BullyingCanada komitmen pikeun ngajagaan privasi inpormasi pribadi para donor, sukarelawan, anggota, sareng saha waé anu kalibet sareng organisasi urang. Urang ngahargaan kapercayaan jalma-jalma anu urang urus, sareng masarakat, sareng ngakuan yén ngajaga kapercayaan ieu peryogi urang transparan sareng akuntabel dina cara urang ngarawat inpormasi anu dibagikeun ka urang.

Salila rupa-rupa proyék sareng kagiatan urang, urang sering ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi. Saha waé anu kami kumpulkeun inpormasi sapertos kitu kedah nyangka yén éta bakal ditangtayungan sacara saksama sareng yén sagala pamakean inpormasi ieu tunduk kana idin. Prakték privasi kami dirancang pikeun ngahontal ieu.

BullyingCanada komitmen pikeun nangtayungan privasi stakeholder na. Anu paling penting: Hak pribadi anjeun pikeun karusiahan sareng privasi bakal dijagi.

Dagang tina milis antara amal didaptarkeun reputable

Pikeun ngabantosan pangrojong énggal sareng ngoperasikeun program pangumpulan dana sacara efektif, kami kadang-kadang ngadagangkeun bagéan leutik tina daptar donor surat langsung kami sareng badan amal anu terhormat sareng sami. Urang ngan ngalakukeun kitu sanggeus donor boga kasempetan pikeun nolak pikeun ilubiung dina bursa daptar ieu. Donor tiasa milih kaluar tina susunan ieu iraha waé.

Ku satuju pikeun ngijinkeun kami pikeun tukeur inpormasi kontak anu disayogikeun ku donor, aranjeunna ngabantosan kami pikeun nampi nami pendukung anyar poténsial sareng dukungan énggal pikeun padamelan nirlaba anu penting. Daptar milis didagangkeun sacara anonim ngaliwatan calo daptar pihak ka-3 sareng dianggo pikeun ngirim banding surat langsung. Daptar calo ieu diwajibkeun pikeun mastikeun yén idin saluyu parantos dicandak ku pamilik daptar pikeun nganggo nami dina daptar.

amal séjén ngan bakal diajar ngaran jeung alamat donor urang lamun BullyingCanada donatur satuju pikeun nyumbang kana amal jeung saha urang tukeur milis. Nya kitu, BullyingCanada henteu disarioskeun ngeunaan nami dina daptar anu urang tukeran dugi ka donor ka badan amal anu sanés mutuskeun pikeun nyumbang ka BullyingCanada.

Aksés ka émbaran ngeunaan donor individu

Kami bakal resep ngawartosan donor ngeunaan ayana, pamakean naon waé, sareng panyingkepan inpormasi idéntifikasi pribadi, sareng nyayogikeun aksés kana inpormasi pribadi éta, tunduk kana pangecualian anu ditugaskeun ku hukum, dina 30 (tilu puluh) dinten saatos nampi pamundut tinulis anu diarahkeun. ka:

Kantor Privasi
BullyingCanada, Inc.
471 Smythe Street, PO Box 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Nangtukeun inpormasi pribadi

Inpormasi pribadi mangrupikeun inpormasi anu tiasa dianggo pikeun ngabédakeun, ngaidentipikasi atanapi ngahubungi individu anu khusus. Inpormasi ieu tiasa kalebet pendapat atanapi kapercayaan hiji individu, ogé fakta ngeunaan, atanapi aya hubunganana sareng, individu, upami aranjeunna disayogikeun ka BullyingCanada ngaliwatan survey atawa paguneman. Pangecualian: inpormasi kontak bisnis sareng inpormasi anu sayogi pikeun umum, sapertos nami, alamat, sareng nomer telepon sapertos anu diterbitkeun dina diréktori telepon, henteu dianggap inpormasi pribadi.

Dimana hiji individu ngagunakeun informasi kontak imah na salaku informasi kontak bisnis ogé, urang nganggap yén informasi kontak disadiakeun mangrupa informasi kontak bisnis, sarta ku kituna henteu tunduk kana panyalindungan salaku informasi pribadi.

Kumaha urang ngumpulkeun informasi pribadi

BullyingCanada ngumpulkeun informasi pribadi ngeunaan hiji individu ngan lamun éta sukarela disadiakeun. Ilaharna, urang bakal neangan idin pikeun pamakéan atawa panyingkepan inpormasi pribadi dina waktu ngumpulkeun. Dina kaayaan nu tangtu, urang bisa hayang ngagunakeun informasi pribadi saméméhna dikumpulkeun pikeun tujuan anyar (ie tujuan nu teu dinyatakeun dina waktu informasi dikumpulkeun). Dina kaayaan ieu, kami bakal ngabéjaan individu ku cara email atanapi mail sareng masihan kasempetan pikeun milih kaluar tina pamakean anyar sapertos kitu.

BullyingCanada ngumpulkeun informasi pribadi nalika sumbangan atawa ikrar dijieun, nalika BullyingCanada bahan dipénta, atanapi nganggo sababaraha jasa wéb kami.

Kami moal, salaku kaayaan interaksi jeung BullyingCanada, merlukeun idin pikeun ngumpulkeun, pamakéan, atawa panyingkepan informasi saluareun anu diperlukeun pikeun minuhan tujuan husus husus tur sah nu informasi keur disadiakeun.

Prakték privasi

Inpo pribadi dikumpulkeun ku BullyingCanada dijaga dina kapercayaan anu ketat. Personel kami otorisasi pikeun ngaksés inpormasi pribadi ngan ukur dumasar kana kabutuhan pikeun nganyahokeun inpormasi pikeun alesan (s) anu dicandak. Safeguards aya dina tempat pikeun mastikeun yén informasi teu diungkabkeun atawa dibagikeun leuwih lega ti diperlukeun pikeun ngahontal tujuan nu eta dikumpulkeun. Kami ogé nyandak ukuran pikeun mastikeun integritas inpormasi ieu dijaga sareng nyegah tina leungit atanapi ancur.

Inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun dianggo pikeun ngalaksanakeun transaksi anu dipénta atanapi diidinan ku donor. Ieu tiasa kalebet ngagunakeun inpormasi pribadi pikeun ngolah sumbangan, ngirim inpormasi atanapi bahan anu dipénta, ngadaptarkeun salah sahiji acara kami, tetep terangkeun individu ngeunaan BullyingCanada acara jeung warta, ménta rojongan, sarta ngalakukeun sagala hal anu diperlukeun pikeun ngembangkeun sarta ngajaga hubungan urang jeung ngarojong.

Pikeun sumbangan sarébu dolar ($1,000) atanapi langkung, BullyingCanada nerbitkeun nami donor dina situs wébna, kalayan idin para donatur. Sadaya donor individu anu ngagaduhan hadiah sarébu dolar ($ 1,000) atanapi langkung anu henteu hoyong namina diumumkeun dipenta pikeun nunjukkeun karesepna dina bentuk sumbangan atanapi ngahubungi kami ku telepon di (877) 352-4497, atanapi email di [email dijaga] atanapi ku mail di: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada tiasa ngabagi inpormasi pribadi sareng pihak katilu anu kalibet pikeun ngabantosan kami dina nyayogikeun jasa pikeun ngalaksanakeun hiji atanapi langkung tujuan anu dijelaskeun di luhur. Panyadia ladénan ieu dilarang ngagunakeun inpormasi pribadi pikeun tujuan naon waé salain pikeun nyayogikeun bantosan ieu sareng diwajibkeun pikeun ngajagi inpormasi pribadi anu ditampi ti kami atanapi gaduh aksés kana sareng sasuai kana prinsip privasi umum anu dijelaskeun dina Kabijakan Privasi ieu.

Urang rutin nawiskeun individu urang nungkulan kasempetan pikeun milih teu boga informasi maranéhanana dibagikeun keur kaperluan saluareun eta anu sacara eksplisit dikumpulkeun. Upami iraha waé, hiji jalma hoyong inpormasina diropéa atanapi dipiceun tina salah sahiji milis kami, aranjeunna dipenta pikeun ngirim email ka kami di [email dijaga] atanapi nelepon kami di (877) 352-4497 sarta kami bakal nyieun adjustment (s) kana informasi pribadi dina 30 (tilu puluh) poé.

Upami hiji individu henteu milih nampi inpormasi promosi ti kantor nasional urang, urang ogé tiasa nganggo inpormasi kontak pikeun masihan inpormasi ngeunaan BullyingCanada kamajuan atawa kagiatan, acara fundraising upcoming, atawa kasempetan sponsor.

Website sareng perdagangan éléktronik

Nalika anjeun nganjang halaman wéb kami di BullyingCanada.ca urang bisa ngumpulkeun informasi non-pribadi-identifying. Urang tiasa ngumpulkeun sareng nganggo alamat IP pikeun nganalisis tren, ngokolakeun situs, ngalacak gerakan donor, sareng ngumpulkeun inpormasi demografi anu lega pikeun panggunaan agrégat. Kami henteu ngahubungkeun alamat IP kana inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi.

Kami nganggo protokol sandi sareng parangkat lunak enkripsi pikeun ngajagi inpormasi pribadi sareng inpormasi anu sanés anu kami tampi nalika produk atanapi jasa anu ngalibatkeun transaksi komérsial dipénta sareng / atanapi mayar online. Parangkat lunak kami rutin diropéa pikeun maksimalkeun perlindungan inpormasi sapertos kitu.

Website kami ngandung tumbu ka situs web lianna. Mangga jadi sadar yen BullyingCanada henteu nanggungjawaban kana prakték privasi situs wéb anu sanés. Kami ajak para donor urang sadar nalika aranjeunna ninggalkeun halaman wéb kami sareng maca kabijakan privasi unggal halaman wéb anu ngumpulkeun inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi.

Pamakéan cookies

Cookies mangrupikeun file téks leutik anu tiasa dianggo ku halaman wéb pikeun ngenalkeun pangguna ulang sareng ngagampangkeun aksés anu terus-terusan sareng panggunaan halaman wéb. BullyingCanada teu teu Anggo inpormasi anu ditransfer ngaliwatan cookies pikeun tujuan promosi atanapi pamasaran, sareng inpormasi éta henteu dibagikeun ka pihak katilu mana waé. Pamaké kudu sadar éta BullyingCanada teu bisa ngadalikeun pamakéan cookies ku advertisers atawa pihak katilu.

Pikeun maranéhanana anu teu hayang informasi dikumpulkeun ngaliwatan pamakéan cookies, paling panyungsi ngidinan pamaké pikeun mungkir atawa nampa cookies. Perhatikeun yén cookies bisa jadi diperlukeun pikeun nyadiakeun fitur nu tangtu sadia dina situs ieu.

Kumaha urang ngajagi inpormasi pribadi

BullyingCanada ngalakukeun léngkah-léngkah anu wajar sacara komersil pikeun ngajagi inpormasi pribadi tina aksés anu teu diidinan sareng ngajaga akurasi sareng pamakean inpormasi anu leres ku cara ukuran fisik, téknis, sareng organisasi anu pas. Sadaya transaksi sareng kontribusi online dina halaman wéb kami lumangsung ngaliwatan sistem anu aman, pribadi, sareng aman anu ngajagi inpormasi pribadi individu.

Sadaya karyawan, sukarelawan, sareng panyadia ladenan urang diwajibkeun pikeun matuh katangtuan Kabijakan Privasi ieu sareng diwajibkeun ngajaga rahasia inpormasi anu aranjeunna aksés nalika ngalaksanakeun tugasna. Sadaya sistem kami ditangtayungan ku firewall kualitas luhur sareng sadaya pangguna diwajibkeun nganggo kecap akses.

Panyimpen sareng pembuangan inpormasi pribadi

BullyingCanada nahan informasi pribadi salami diperlukeun pikeun minuhan tujuan (s) nu eta dikumpulkeun sarta pikeun matuh hukum lumaku.

Ngamutahirkeun Kabijakan Privasi

Urang rutin marios prakték privasi urang pikeun sagala rupa kagiatan urang jeung ngamutahirkeun kawijakan urang. Mangga parios ramatloka kami www.bullyingcanada.ca rutin pikeun inpormasi ngeunaan prakték anu paling anyar.

Kumaha milih kaluar, nyuhunkeun aksés, atanapi ngapdet inpo pribadi

BullyingCanada ngajadikeun usaha wajar komersil pikeun ngajaga file lengkep, up-to-date, jeung akurat. Upami aya jalma anu hoyong ngaksés, ngapdet atanapi ngabenerkeun inpormasi kontak pribadi, nyuhunkeun panyabutan tina milis kami, atanapi ngabahas masalah privasi sareng kami, mangga ngahubungi Patugas Privasi kami ku surat di 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1 atanapi nelepon di (877) 352-4497 atanapi ngirim e-mail ka [email dijaga]

Inpormasi salajengna ngeunaan privasi sareng hak anjeun ngeunaan inpormasi pribadi tiasa dipendakan dina situs wéb Komisaris Privasi Kanada di  www.priv.gc.ca/en/

Inpormasi sareng pamundut update

Organisasi kami komitmen pikeun ngajagaan privasi inpormasi pribadi para donor, sukarelawan, karyawan, anggota, klien, sareng sadaya pamangku kapentingan anu sanés. Urang ngahargaan kapercayaan jalma-jalma anu urang urus, sareng masarakat, sareng ngakuan yén ngajaga kapercayaan ieu ngabutuhkeun urang transparan sareng akuntabel dina cara ngarawat inpormasi anu anjeun pilih pikeun dibagikeun ka kami.

Individu tiasa pariksa inpormasi anu aya dina catetan urang pikeun pariksa, ngapdet sareng ngabenerkeunana, sareng pikeun ngaleungitkeun inpormasi anu leungit.

Alamat donor umum sareng klien sareng inpormasi kontak tiasa gampang diropéa ku cara ngabalikeun kartu donor biasa kalayan inpormasi anu diropéa atanapi ku telepon. BullyingCanada tol bébas dina (877) 352-4497 sarta menta parobahan umum kana file donor.

Parobihan inpormasi donor sareng klien khusus, ogé pamundut pikeun salinan file pribadi individu, kedah dilakukeun sacara tinulis ka kami di:

Kantor Privasi
BullyingCanada Inc.
471 Smythe St, Kotak Surat 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Punten dicatet yén nalika sababaraha file pribadi individu dipénta, meureun aya inpormasi rahasia anu aya hubunganana sareng individu sanés atanapi inpormasi rahasia pikeun BullyingCanada numbu dina éta file. Sasuai jeung BullyingCanada Kabijakan Privasi, file ieu teu tiasa disalin atanapi dileupaskeun; kumaha oge, sagala informasi faktual ngeunaan hiji individu requesting file sorangan bakal disadiakeun.

Dina kaayaan normal, sadaya pamundut sareng apdet bakal réngsé dina 30 dinten saatos nampi pamundut éta.

Kasalempang jeung keluhan

BullyingCanada komitmen pikeun ngarawat donor, sukarelawan, karyawan, anggota, klien, sareng sadaya pamangku kapentingan anu sanés kalayan hormat sareng tinimbangan. Henteu paduli usaha anu pangsaéna, bakal aya waktos kasalahan sareng salah paham tiasa lumangsung. Naon waé kaayaanana, ngaréngsékeun masalah pikeun nyugemakeun sakumna pihak mangrupikeun perhatian utama BullyingCanada. Anjeun tiasa ngahubungi kami sacara tulisan di:

Kantor Privasi
BullyingCanada Nyarita
471 Smythe St, PO BOX 27009
Fredericton, NB E3B 9M1

Punten pastikeun ngalebetkeun ieu dina pesen atanapi surat anjeun:

  • Ngaran;
  • Alamat sareng nomer telepon dimana anjeun hoyong dihubungi;
  • Sifat keluhan; jeung
  • Rincian anu relevan pikeun masalah éta sareng sareng saha anjeun parantos ngabahas masalah éta.

Usaha bakal dilakukeun pikeun ngaréspon kana masalah sareng keluhan dina waktosna.

Inpormasi salajengna ngeunaan privasi sareng hak anjeun ngeunaan inpormasi pribadi anjeun tiasa dipendakan dina situs wéb Komisaris Privasi Kanada di  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
Skip to eusi