Anjeun bakal émut pisan pikeun ngadukung nonoman anu dibully pikeun generasi anu bakal datang

Ku nyieun kado welas asih sarta memorable ka BullyingCanada ti estate Anjeun, Anjeun bakal boga dampak positif dina kahirupan kids bullied, komo lila sanggeus anjeun Isro. Mangga ngobrol sareng panaséhat kauangan anjeun pikeun milih jinis kado warisan anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

Kado dina wasiat anjeun:

Dina wasiat anjeun, anjeun tiasa nunjukkeun simpati anjeun pikeun budak anu dibuli ku cara nunjuk kado pikeun BullyingCanada Nyarita Anjeun tiasa nunjuk jumlah husus duit, sapotong harta, atawa perséntase residual estate Anjeun. Anjeun oge bisa nyumbang jaminan ngaliwatan wasiat Anjeun. Ku ngalakukeun kitu, estate anjeun moal kudu mayar pajeg capital gains on nilai securities ngaapresiasi. Gampang sareng murah pikeun nambihan kado amal pikeun wasiat anjeun ku gaduh pengacara nyusun codicil anu netepkeun niat amal anjeun. Ku ngalakukeun kitu, anjeun teu kudu boga sakabéh kahayang anjeun robah. Pastikeun codicil anjeun teras disimpen sareng wasiat anjeun, sareng pelaksana anjeun gaduh aksés kana duanana dokumén. Unduh kami Hadiah dina Will Fact Sheet sarta kami Kado tina Securities Fact Sheet diajar leuwih.

Hadiah tina asuransi:

Kado asuransi bakal ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun kakuatan asuransi anu ningkat pikeun ngalikeun kamurahan anjeun. Anjeun tiasa nyumbang kabijakan asuransi hirup anu dibayar-up anu anjeun henteu peryogikeun deui ku ngadamel BullyingCanada Nyarita nu boga jeung waris kawijakan Anjeun. Upami masih aya pamayaran anu kedah dibayar dina kawijakan anjeun, ku cara namina BullyingCanada Inc. salaku nu boga kawijakan anjeun, BullyingCanada bakal ngirim Anjeun kuitansi amal taunan pikeun premiums anjeun terus mayar. Lamun ngaran BullyingCanada Nyarita salaku ahli waris tina kawijakan asuransi hirup atawa tipe séjén produk asuransi (annuities, tabungan kadaptar, dana segregated), lajeng estate anjeun bakal nampa hiji resi pajeg keur nilai pinuh kado dina waktu lulus anjeun. Unduh kami Kado tina Asuransi Fact Sheet diajar leuwih.

Sumbangan RRSP sareng RRIF:

Gampang nyumbangkeun hasil tina Rencana Tabungan Pensiun Terdaftar (RRSP) sareng Dana Panghasilan Pensiun Terdaftar (RRIF) ka BullyingCanada Inc. Meunangkeun bentuk parobahan waris ti lembaga keuangan anu ngayakeun tabungan ieu sareng robih ahli waris tina BullyingCanada Inc., sareng ngalebetkeun formulir ka lembaga keuangan ieu. Unduh kami Hadiah tina tabungan pangsiun Fact Sheet diajar leuwih.

Upami anjeun gaduh patarosan, mangga ngahubungi Layanan Donasi: (877) 352-4497 atanapi email: [email dijaga].

en English
X
Skip to eusi