Kumaha anjeun tiasa gaduh dampak anu ageung kana kaséhatan méntal budak anu dibully

Anjeun tiasa langsung mangaruhan kaséhatan méntal nonoman di komunitas anjeun sareng di Kanada ku ngadamel sumbangan anu penting pikeun BullyingCanada.

BullyingCanada ngandelkeun sumbangan individu, komunitas, yayasan sareng perusahaan pikeun kalolobaan dana urang. Hadiah ageung maénkeun peran anu penting dina ngadukung jasa dukungan 24/7 kami pikeun murangkalih anu trauma, sareng presentasi pendidikan proaktif ngeunaan bullying di sakola, tempat kerja, sareng pusat komunitas. Kahadean anjeun anu luar biasa bakal ngabantosan urang ngiringan jumlah murangkalih anu terus-terusan ngahubungi kami pikeun ngabantosan sareng ningkatkeun inpormasi sareng sumber anu tiasa kami tawarkeun online dina 104 basa.

Anjeun tiasa gaduh dampak anu nyalametkeun kahirupan pikeun nonoman anu dibuli ku nyumbangkeun ngaapresiasi sekuritas anu didagangkeun umum. Ku ngalakukeun kitu, anjeun ogé bakal nguntungkeun ku teu kudu mayar pajeg ibukota gains on kado Anjeun. Pikeun kauntungan tina pangecualian pajak ieu, sumbangan anjeun kedah dilakukeun ku cara anu tangtu. Mangga unduh we Kado tina Securities Fact Sheet pikeun inpo nu leuwih lengkep, atawa ngahubungan kami sakumaha nyatet handap.


Upami Anjeun gaduh minat husus dina BullyingCanadaKarya urang, kami ngabagéakeun ngobrol sareng anjeun ngeunaan dampak naon anu anjeun pikahoyong pikeun kado anjeun. Kami ogé tiasa nawiskeun anjeun pangakuan umum pikeun dukungan anjeun, upami anjeun hoyong. Ngidinan urang hatur nuhun sacara umum tiasa mere ilham batur pikeun ngalakukeun hal anu sami!

 Punten nelepon kami di (877) 352-4497 atanapi ku email: [email dijaga]

Cara séjén pikeun Ngarojong BullyingCanada

Cara séjén pikeun Ngarojong BullyingCanada

Mayar upeti ka pendukung urang paling berehan

Mayar upeti ka pendukung urang paling berehan

Urang ngahutang hutang syukur pikeun individu, usaha, yayasan sareng organisasi anu paduli ieu!
Méré warisan

Méré warisan

Émut pikeun karep anjeun pikeun nonoman anu dibully, sareng ngadukung murangkalih anu rentan pikeun generasi anu bakal datang!
Méré Perusahaan

Méré Perusahaan

Diakuan pikeun warga perusahaan anu saé anjeun!
Nyumbangkeun Mobil

Nyumbangkeun Mobil

Hurungkeun kendaraan anjeun anu teu dihoyongkeun janten dukungan nyalametkeun langsung!
Méré Komunitas

Méré Komunitas

Ngadukung kami ku ngumpulkeun dana tiasa gampang sareng senang!
en English
X
Skip to eusi