Kahadean anu teu kaampeuh
ti jalma kawas anjeun
nyalametkeun nyawa.
Pasihan budak anu dibuli masa depan anu langkung cerah Sumbangan Kiwari
Janten bédana kritis
dina solace unggul
pikeun barudak bullied.
Larapkeun Kiwari Janten Garis Hirup Sareng BullyingCanada
Janten pangagung
keur budak bullied Kanada urang.
Gawé langsung sareng murangkalih anu ngalaman trauma sanés pikeun anjeun?
BullyingCanada peryogi pisan pikeun sukarelawan pikeun ngabantosan seueur tugas kantor deui.
Miluan BullyingCanada Meunang Aub Dinten
Bawa Kabagjaan Balik ka Pemuda Kanada anu Dibuli

Bawa Kabagjaan Balik ka Pemuda Kanada anu Dibuli

Barudak dina krisis, langsung di sakuliah nagara, ngandelkeun BullyingCanada unggal jam saban poé.

Bantuan masihan:
Miharep ka Korban Kids

Bantuan masihan:
Mangsa Kahareup Anu Cahaya

Bantuan masihan:
A 24/7 Lifeline

Anjeun tiasa ngadamel dampak utama dina kahirupan barudak bullied jeung kulawarga maranéhanana pikeun ngan $ 21 sabulan

Beuki lila budak dibuli, beuki dipikaresep pikeun ngembangkeun tatu fisik, émosional, sareng psikologis anu tiasa salami hirupna. Bullying bisa ngancurkeun kapercayaan, ninggalkeun budak ditarik jeung teu aman-kalayan serangan panik, nyeri beuteung, jeung nightmares. Aranjeunna teu tiasa konsentrasi di sakola, hasilna peunteun goréng anu tiasa ngahususkeun kasempetan ka hareup. Nalika bullying téh unrelenting, depresi sarta setrés bisa ngakibatkeun barudak nyandak nyawa sorangan.

Butuh kawani hébat pikeun barudak pikeun ngahontal kami pikeun pitulung. Kamurahan anjeun ngamungkinkeun urang pikeun mastikeun unggal ceurik anguished pikeun pitulung dijawab. Unggal jam. Unggal dinten.

BullyingCanada Nyalametkeun Nyawa

BullyingCanada Nyalametkeun Nyawa

Nawiskeun langsung, tindakan welas asih pikeun ngarojong nonoman bullied, BullyingCanada boga rupa-rupa program jeung jasa pikeun merangan bullying nasional.
nonoman dilayanan dina 2020
78697
nonoman dilayanan dina 2020
taun jasa asih BullyingCanada draws kana pikeun ngalayanan barudak rentan
15
taun jasa asih BullyingCanada draws kana pikeun ngalayanan barudak rentan
ngajajah BullyingCanada bédana

ngajajah BullyingCanada bédana

Warta & Pembaruan
BullyingCanada geus dipikawanoh di sakuliah dunya pikeun metodologi campur unik na dina nulungan barudak bullied mungkas trauma maranéhanana. Diajar langkung seueur ngeunaan BullyingCanada sareng usahana ayeuna:
Unggal Momen Diétang

Unggal Momen Diétang

Mangga nyumbang ayeuna

Puluhan rébu nonoman di sakuliah Kanada nampi pitulung kritis ti urang unggal taun-jutaan deui ti sakumna dunya ngandelkeun BullyingCanada sumberdaya pikeun mantuan dina kaayaan sorangan.

Mangga mastikeun unggal telepon dijawab ku nyieun berehan, kado pajeg-deductible.

Janten Relawan

Ngabantosan masihan budak anu dibuli masa depan anu langkung cerah.
en English
X
Skip to eusi