méré budak bullied
masa depan anu langkung cerah
BullyingCanada's
24/7/365 Rojongan Network
peryogi dukungan anjeun
Dukung Karya Kritis Kami
Generosity Anjeun Nyalametkeun Nyawa meunangkeun aub Anjeun tiasa nulungan BullyingCanada ngandelkeun nu berehan
rojongan individu kawas anjeun.
Ngadukung Kami. Nyalametkeun Nyawa.

Ngadukung Kami. Nyalametkeun Nyawa.

Dukungan kritis kami diaktipkeun ku donor sapertos anjeun.
Puluhan rébu nonoman di sakuliah nagara ngandelkeun BullyingCanada pikeun mantuan aranjeunna meunangkeun deui kaamanan ti bullies di ampir unggal komunitas.
Lifeline

Lifeline

24/7 jaringan rojongan nasional pikeun nonoman bullied.
Sora Pamuda

Sora Pamuda

Bengkel komunitas nyiptakeun pikiran kabuka sareng ngajagi barudak.
Program Scholarship

Program Scholarship

Beasiswa nguatkeun nonoman pikeun janten pamimpin masarakat.
Sora pikeun Korban

Sora pikeun Korban

Ngajengkeun tirelessly pikeun korban bullying nonoman.
Unggal Momen Diétang

Unggal Momen Diétang

mantuan kami ngajawab telepon anguished pikeun pitulung
taun jasa
15
taun jasa
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via telepon sareng téks
287602
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via telepon sareng téks
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via obrolan langsung sareng email
110256
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via obrolan langsung sareng email
datang ka BullyingCanada.ca dina 2020
46936821
datang ka BullyingCanada.ca dina 2020

Nyumbangkeun Mobil

Anjeun tiasa ngaktipkeun kendaraan anu teu dihoyongkeun janten sumbangan berehan pikeun ngadukung Bullying Kanada! Gawe atas nama urang, Donate a Car Canada bakal nampi kendaraan anjeun pikeun sumbangan - jalan, atanapi henteu. Heubeul atawa anyar!

Henteu aya biaya pikeun anjeun, sareng prosésna gampang pisan! Nyumbangkeun Mobil Kanada bakal ngagampangkeun sagala aspek sumbangan mobil anjeun ti mimiti ngajemput dugi ka penjualan akhir, mastikeun yén kendaraan anjeun bakal dijual pikeun hasil penjualan anu paling luhur. Aranjeunna lajeng neraskeun proceeds net ka kami di Bullying Kanada, sarta kami ngirim Anjeun resi pajeg pikeun nilai mobil urang. Nyingkirkeun mobil anu teu dihoyongkeun ayeuna!
Cara séjén Pikeun Ngadukung BullyingCanada

Cara séjén Pikeun Ngadukung BullyingCanada

Salian masihan online, aya sababaraha cara pikeun ngadukung karya nyalametkeun urang.
sponsor

sponsor

Hatur nuhun kami hargana, ngarojong berehan!
Méré Komunitas

Méré Komunitas

Ngadukung kami ku ngumpulkeun dana tiasa gampang sareng senang!
Méré Perusahaan

Méré Perusahaan

Partnerships perusahaan tiasa nguntungkeun duanana BullyingCanada jeung usaha anjeun!
Kado badag & jaminan

Kado badag & jaminan

Hadiah utama empower BullyingCanada pikeun ngalakukeun leuwih!
Nyumbangkeun Mobil

Nyumbangkeun Mobil

Kandaraan anu teu dihoyongkeun janten dukungan anu saé!
Méré warisan

Méré warisan

Ninggalkeun warisan anu teu diinget sareng ngadukung nonoman pikeun generasi anu bakal datang!
Meunang Pitulung Ayeuna—Anjeun Henteu Nyorangan

Meunang Pitulung Ayeuna—Anjeun Henteu Nyorangan

Pangrojong 24/7/365 via telepon, téks, obrolan, atanapi email

Anjeun keur bullied?

Naha urang tiasa ngandelkeun dukungan anjeun?

en English
X
Skip to eusi