Acara pangumpulan dana komunitas anjeun tiasa ngabantosan kami pikeun ngajawab unggal telepon anu sedih pikeun pitulung

ngarojong BullyingCanada bisa jadi gampang jeung senang! Ku ngumpulkeun dana pikeun kami, anjeun ngabantosan kami nyayogikeun jasa kami ka budak anu dibully di komunitas anjeun.

Henteu aya jumlah anu alit atanapi ageung, sareng unggal sumbangan langsung dianggo pikeun nyayogikeun jasa ka nonoman anu dibully 24 jam sadinten, 7 dinten saminggu, 365 dinten dina sataun. Ieu sababaraha ide acara anu anjeun tiasa janten host.

  • Bowl-A-Thon: Rencanana Bowl-A-Thon lokal di komunitas anjeun atanapi pikeun gaw anjeun atanapi diantara réréncangan anjeun.
  • Pangumpulan dana basis sakola: Unggal taun, murid sareng sakola di sakuliah Kanada janten host sareng ngiringan dina sababaraha acara pangumpulan dana anu ngabantosan ngabiayaan program sareng jasa kami. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan kumaha sakola anjeun tiasa ngadamel dana dana, punten email ka kami di [email dijaga]
  • Klub sareng asosiasi komunitas: Yayasan komunitas lokal, klub olahraga sareng nonoman, sareng asosiasi sering ngadukung padamelan urang ku ngayakeun acara. Pikeun diajar kumaha yayasan atanapi grup lokal anjeun tiasa masihan sumbangan pikeun ngadukung jaringan dukungan 24/7/365 kami, damel mangga ngahubungi kami di: (877) 352-4497 atanapi ku email di: [email dijaga]
Cara séjén Pikeun Ngadukung BullyingCanada

Cara séjén Pikeun Ngadukung BullyingCanada

sponsor

sponsor

Hatur nuhun kami hargana, ngarojong berehan!
jelema nu ngagawe jeung sukarela

jelema nu ngagawe jeung sukarela

Janten Responder Dukungan, atanapi ngabantosan tugas administrasi. Kami ngahargaan kado anjeun waktos sareng kaahlian!
Méré Perusahaan

Méré Perusahaan

Partnerships perusahaan tiasa nguntungkeun duanana BullyingCanada jeung usaha anjeun!
Kado badag & jaminan

Kado badag & jaminan

Hadiah utama empower BullyingCanada pikeun ngalakukeun leuwih!
Nyumbangkeun Mobil

Nyumbangkeun Mobil

Kandaraan anu teu dihoyongkeun janten dukungan anu saé!
Méré warisan

Méré warisan

Ninggalkeun warisan anu teu diinget sareng ngadukung nonoman pikeun generasi anu bakal datang!
taun jasa
15
taun jasa
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via telepon sareng téks
287602
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via telepon sareng téks
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via obrolan langsung sareng email
110256
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via obrolan langsung sareng email
datang ka BullyingCanada.ca dina 2020
46936821
datang ka BullyingCanada.ca dina 2020
en English
X
Skip to eusi