Larapkeun ka Relawan Kiwari

Larapkeun ka Relawan Kiwari

Anjeun tiasa ngadamel bédana dina kahirupan barudak bullied nasional. BullyingCanada nawarkeun sababaraha cara pikeun aub!

Anjeun hiji hebat pisan individu? Anjeun kedah janten upami anjeun parantos sumping ka halaman ieu. Janten, baca deui:

Kami aktip peryogi sukarelawan pikeun damel sareng para nonoman sacara langsung, nyayogikeun jasa dukungan penting ngalangkungan platform SMS Buddies sareng Virtual Buddies.

Salian ti dua kabutuhan khusus éta, kami sok milarian sukarelawan pikeun:

  • Pitulung ngumpulkeun dana
  • Nyadiakeun rojongan kantor
  • Nyadiakeun panaséhat hukum
  • Gawé dina program sareng jasa

atanapi pikeun ngerjakeun proyék-proyék khusus anu sanés-ngan hayu urang terang naon anu anjeun hoyong laksanakeun.

Pikeun ilubiung, kantun eusian formulir di handap sareng kami bakal ngahubungi léngkah-léngkah salajengna.

syarat

Aya sababaraha kaayaan sareng syarat anu anjeun kedah terang:

  • Anjeun kedah janten sawawa sah (sahenteuna 18 atanapi 19 taun, gumantung kana lokasi anjeun)
  • Anjeun kedah idin ka pamariksaan latar
  • Anjeun kedah ngungkabkeun konflik kapentingan anu aktual atanapi poténsial
  • Anjeun kedah ngajalanan program pelatihan kami dina waktos anu lumayan ti ditampi
  • Anjeun kudu daék jadi kakeunaan triggering atawa eusi sénsitip-eta mindeng kalibet dina situasi bullying
  • Anjeun kedah nyayogikeun dukungan anu rahasia, welas asih tanpa ngantepkeun bias atanapi kapercayaan anjeun ngaganggu nganteurkeun perawatan.
  • Anjeun kedah ngajaga rahasia sadaya bahan anu ngaidentipikasi pribadi anu anjeun pikahoyong ngalangkungan jasa kami, kecuali anu diwajibkeun ku hukum atanapi saluyu sareng kawijakan atanapi prosedur internal kami.
  • Anjeun kedah tunduk kana sadaya peraturan, kawijakan, sareng prosedur urang.

Nelepon Koordinator Sukarelawan urang

Kirim surélék Koordinator Relawan urang

en English
X
Skip to eusi