Larapkeun ka Relawan Kiwari

Larapkeun ka Relawan Kiwari

Anjeun tiasa ngadamel bédana dina kahirupan barudak bullied nasional. BullyingCanada nawarkeun sababaraha cara pikeun aub!

Anjeun hiji individu hebat? Anjeun kedah janten upami anjeun parantos sumping ka halaman ieu.  

Anjeun tiasa nginjeumkeun bantosan anjeun, ti bumi anjeun nyalira, ku sababaraha cara: 

  •       Gawe sareng nonoman anu dibuli langsung ngalangkungan 24/7 Pemberdayaan sareng Jaringan Pangrojong Kaséhatan Mental, komunikasi sareng aranjeunna ku telepon, téks, email atanapi obrolan online.
  •       Nulungan jeung fundraising
  •       Ngalakukeun pagawéan administrasi
  •       Nyadiakeun panaséhat hukum

Upami anjeun gaduh saran pikeun ngabantosan anjeun ku cara anu sanés, wartosan kami. 

Pikeun ilubiung, kantun eusian formulir di handap sareng kami bakal ngahubungi léngkah-léngkah salajengna. 

Sarat pikeun digawé langsung jeung nonoman bullied

Aya sababaraha kaayaan sareng syarat anu anjeun kedah terang:

  • Anjeun kedah janten sawawa sah (sahenteuna 18 atanapi 19 taun, gumantung kana lokasi anjeun)
  • Anjeun kedah idin ka pamariksaan latar
  • Anjeun kedah ngungkabkeun konflik kapentingan anu aktual atanapi poténsial
  • Anjeun kedah ngajalanan program pelatihan kami dina waktos anu lumayan ti ditampi
  • Anjeun kudu daék jadi kakeunaan triggering atawa eusi sénsitip-eta mindeng kalibet dina situasi bullying
  • Anjeun kedah nyayogikeun dukungan anu rahasia, welas asih tanpa ngantepkeun bias atanapi kapercayaan anjeun ngaganggu nganteurkeun perawatan.
  • Anjeun kedah ngajaga rahasia sadaya bahan anu ngaidentipikasi pribadi anu anjeun pikahoyong ngalangkungan jasa kami, kecuali anu diwajibkeun ku hukum atanapi saluyu sareng kawijakan atanapi prosedur internal kami.
  • Anjeun kedah tunduk kana sadaya peraturan, kawijakan, sareng prosedur urang.

Nelepon Koordinator Sukarelawan urang

Kirim surélék Koordinator Relawan urang

en English
X
Skip to eusi