TENTANG KAMI

BullyingCanada Ngajadikeun Bedana

BullyingCanada Ngajadikeun Bedana

Pamuda Urang Pantes Diperjuangkeun

BullyingCanada mangrupa hiji-hijina amal anti bullying nasional solely dedicated ka nyieun masa depan caang pikeun nonoman bullied. Anu mimiti salaku situs wéb anu diciptakeun ku nonoman pikeun ngahijikeun murangkalih anu dibuli sareng nyayogikeun inpormasi ngeunaan bullying-sareng cara ngeureunkeunana!-ayeuna mangrupikeun jasa dukungan 24/7 anu lengkep. Dina iraha wae taun, iraha wae, nonoman, kolot, palatih, jeung guru ngahubungan kami ku telepon, téks, obrolan online, jeung email pikeun pitulung ngeunaan kumaha carana ngeureunkeun bullying. Tim Dukungan kami diwangun ku ratusan sukarelawan anu dilatih pisan.


bédana unik urang: BullyingCanada nangtung ku jalma-jalma anu nyuhunkeun bantosan dugi ka urang tiasa ngeureunkeun bullying na. Pikeun unggal incidence of bullying dibawa ka perhatian urang, urang nyarita jeung nonoman bullied jeung kolotna; bullies jeung kolotna; guru, pelatih, pembimbing bimbingan, jeung kepala sekolah; papan sakola; pulisi lokal lamun hirup anak urang kaancam; sarta jasa sosial lokal pikeun meunangkeun nonoman nu sangakan maranéhna kudu dudung. Proses ieu sering nyandak antara dua minggu dugi ka langkung ti sataun.


Kami ogé nawiskeun presentasi sakola ngeunaan bullying sareng beasiswa ka murid anu aktip dina usaha anti bullying.


BullyingCanada diluncurkeun dina 17 Désémber 2006 ku Rob Benn-Frenette, 17 taun, ONB, sareng Katie Thompson (Neu) 14 taun nalika halaman wéb anu aranjeunna ciptakeun langsung. Duanana Rob jeung Katie éta korban bullying ekstrim salila taun SD jeung SMA maranéhanana. Aranjeunna milarian bantosan tapi henteu mendakan amal atanapi jasa sosial pikeun ngahalangan sareng ngeureunkeun aranjeunna disiksa tanpa lirén. Ngarah nyiptakeun BullyingCanada pikeun mantuan barudak nyeri.


BullyingCanada geus diulas dina koran, majalah, radio, jeung televisi di sakuliah Kanada jeung dunya dina sababaraha basa–sapertos dina Globe sarta SuratPamaca IntisariIndung bapa kiwari, jeung loba deui. Rob jeung Katie duanana geus dipikawanoh umum sababaraha kali pikeun usaha tireless maranéhanana.

Story urang

Story urang

Ngawangun sumber daya anu diperyogikeun nalika murangkalih,
pangadeg urang geus tumuwuh BullyingCanada jadi harta nasional.

BullyingCanada dijieun

Katie jeung Rob diadegkeun BullyingCanada di 2006, bari maranéhna persevering sanajan bullying ekstrim sorangan.

Pendaptaran CRA

Wanting nyadiakeun leuwih ti hiji sumberdaya statik inpormasi, Rob jeung Katie didaptarkeun BullyingCanada salaku amal operasi sangkan aranjeunna nyadiakeun layanan langsung ka nonoman merlukeun.

Nomer Pendaptaran Amal
82991 7897 RR0001

Jaringan Rojongan Diluncurkeun

Nyaho yén bullying henteu nuturkeun jam kantor, BullyingCanada ngaluncurkeun garis pangrojong 24/7/365 supados para nonoman tiasa nelepon, ngobrol, email, atanapi téks sareng sukarelawan anu terlatih pikeun nampi bantosan anu diperyogikeun.

Minuhan Pendiri Kami

Minuhan Pendiri Kami

Nyangking pangalaman hirup sareng kaahlian pikeun ngalayanan nonoman anu dibuli sareng kulawargana di sakuliah nagara.

Katie Thompson (Neu)

Co-NU NGADEGKEUN

Katie yuswa 14 taun nalika manehna jeung Rob papanggih ngaliwatan babaturan silih. Katie ogé kungsi jadi korban bullying ekstrim bari tumuwuh nepi. Manéhna unggal poé diancam pati, diéjek, jeung disiksa sacara fisik. Teu mendakan tempat anu aman tina panyiksana, anjeunna réngsé kelas 9 taun sareng kaluar ti SMA kanggo saé.


Pikeun ngabantosan budak anu dibuli sapertos aranjeunna, anjeunna sareng Rob ngaluncurkeun BullyingCanada dina wangun ramatloka a. Manehna teu boga pangalaman prior nyandak nangtung ngalawan bullying tapi terus abused malah sanggeus éta BullyingCanada ramatloka dibuka.


Anjeunna sareng Rob ngabagi peran salaku Diréktur Co-Executive of BullyingCanada. Nalika ngawangun jaringan dukungan anu kuat, Katie réngsé sareng nampi Sertipikat Sakola Menengah Ontario na ngalangkungan diajar online. Anjeunna parantos lulus ti St. Lawrence College sareng Psikologi Pidana sareng Sertipikat Paripolah sareng Béda. Manehna oge ASIST (Applied Suicide Intervention Skills Training) Certified, kitu ogé Rob jeung sakabéh BullyingCanadaRelawan Tim Rojongan.


Peran Katie ayeuna di BullyingCanada nyaeta part-time, ngabales surelek tur live requests obrolan ti kids bullied. Salaku salah sahiji sababaraha presenter, Katie ngalakukeun sababaraha BullyingCanada presentasi sakola unggal taun. Manehna oge resensi buku nu patali jeung bullying jeung kekerasan.


Katie dingaranan Woman of the Year ti Kamar Dagang Perth Kalér, daérah kampung halamanna.

Rob Benn-Frenette, ONB

Co-pangadeg & Diréktur Eksekutif

Rob yuswa 17 taun 2006 nalika anjeunna sareng Katie Thompson (Neu) diluncurkeun BullyingCanada.


Dilahirkeun ku cerebral palsy, jalan-jalanna anu teu biasa ngajantenkeun anjeunna targét siksaan anu teu lirén sapanjang taun sakola. Anjeunna ngalaman nyiksa psikologis jeung fisik–kaasup ditajong, ditincak, didorong, diciduh, disebut ngaran, dibakar ku korek api, jeung dialungkeun hareupeun beus nu pindah. The bullying relentless ninggalkeun anjeunna teu bisa konsentrasi dina karya sakola na, sarta kalawan nightmares, sweats wengi sarta serangan panik. Anjeunna nyobian mungkas hirupna dua kali. Anjeunna ngahontal pitulung tapi henteu mendakan kasenangan dina konseling telepon anu anonim.


Gantina ditumbuk, anjeunna ngagero kakuatan internal. Hoyong teu aya budak sanés anu ngalaman naon anu anjeunna alami, anjeunna damel sareng Katie Neu anu umurna 14 taun, anu ogé korban bullying.


Kalawan babarengan, aranjeunna ngaluncurkeun halaman wéb anu ngalahirkeun jasa dukungan anu diciptakeun nonoman nasional anu bakal ngadukung panjang anu ngajantenkeun sajarah Kanada. Dina yuswa 22, Rob dileler ngahargaan Anggota dina Orde New Brunswick.


Ayeuna dina umur tilu puluhan, Rob parantos ngawangun organisasi nasional anu kuat, kalayan dukungan Katie. Anjeunna ganti-ganti ngajawab telepon pikeun pitulung, ngarekrut sareng ngalatih sukarelawan, ngirimkeun presentasi sakola sareng ngatur sadaya tugas administrasi sareng dana.

en English
X
Skip to eusi