méré budak bullied
masa depan anu langkung cerah
BullyingCanada's
24/7/365 Rojongan Network
geus nangtung pikeun mantuan
Meunang Pitulung Meunang Pitulung Ayeuna
sokongan BullyingCanada meunangkeun aub Anjeun tiasa nulungan BullyingCanada ngandelkeun nu berehan
rojongan individu kawas anjeun.
salah sahiji solusi pikeun bullying

salah sahiji solusi pikeun bullying

Kami di dieu pikeun ngadukung anjeun unggal léngkah.

Kami di dieu pikeun ngadukung anjeun unggal léngkah.

BullyingCanada mangrupa hiji-hijina organisasi nasional anu ngabéréskeun kaayaan bullying pikeun nonoman Kanada ku langsung facilitating komunikasi antara budak bullied, tormentors maranéhanana, kolot, guru, dewan sakola, jasa sosial, jeung, lamun perlu, pulisi.

24/7/365 Rojongan Network

jelema nu ngagawe jeung sukarela

Ngahiji sareng Kami. Nyalametkeun Nyawa.

Ngahiji sareng Kami. Nyalametkeun Nyawa.

Pangrojong kritis kami diaktipkeun ku sukarelawan sareng donor sapertos anjeun.
Puluhan rébu nonoman di sakuliah nagara ngandelkeun BullyingCanada pikeun mantuan aranjeunna meunangkeun deui kaamanan ti bullies di ampir unggal komunitas.
Lifeline

Lifeline

24/7 jaringan rojongan nasional pikeun nonoman bullied.
Sora Pamuda

Sora Pamuda

Bengkel komunitas nyiptakeun pikiran kabuka sareng ngajagi barudak.
Program Scholarship

Program Scholarship

Beasiswa nguatkeun nonoman pikeun janten pamimpin masarakat.
Sora pikeun Korban

Sora pikeun Korban

Ngajengkeun tirelessly pikeun korban bullying nonoman.
Unggal Momen Diétang

Unggal Momen Diétang

mantuan kami ngajawab telepon anguished pikeun pitulung
taun jasa
15
taun jasa
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via telepon sareng téks
287602
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via telepon sareng téks
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via obrolan langsung sareng email
110256
ceurik pikeun pitulung dina 2020 via obrolan langsung sareng email
datang ka BullyingCanada.ca dina 2020
46936821
datang ka BullyingCanada.ca dina 2020
Pasihan budak anu dibuli masa depan anu langkung cerah.

Pasihan budak anu dibuli masa depan anu langkung cerah.

Miluan BullyingCanada dina nyayogikeun sumber daya anu penting, nyalametkeun kahirupan sareng bantosan ka nonoman anu paling rentan di bangsa. Aya seueur pilihan pikeun aub-ti janten salah sahiji donor berehan kami pikeun janten sukarelawan pikeun jalur dukungan atanapi ngabantosan kantor tukang. Taroskeun kami ayeuna pikeun diajar langkung seueur.

Urang sadaya dina ieu babarengan-rébuan nonoman gumantung ka urang.

Urang sadaya dina ieu babarengan-rébuan nonoman gumantung ka urang.

Mangga nyumbang ayeuna, sabab unggal moment diitung!

Beuki lila budak dibuli, beuki dipikaresep pikeun ngembangkeun tatu fisik, émosional, sareng psikologis anu tiasa salami hirupna. Bullying tiasa ngancurkeun kapercayaan, ngantunkeun murangkalih sareng teu aman, kalayan nyeri beuteung, serangan panik, sareng ngimpina. Aranjeunna teu tiasa konsentrasi di sakola, hasilna sasmita goréng anu bisa ngahususkeun kasempetan hareup maranéhanana. Nalika bullying téh unrelenting, depresi sarta setrés bisa ngakibatkeun barudak nyandak nyawa sorangan.


Butuh kawani hébat pikeun murangkalih pikeun ngahubungi kami pikeun pitulung. Kado anjeun bakal mastikeun yén unggal tangisan anu sedih pikeun tulung dijawab, iraha waé… iraha waé. Sumbangan anjeun ngabantuan kami tetep ku murangkalih salami éta peryogi pikeun ngeureunkeun bullying sareng masihan aranjeunna masa depan anu langkung cerah!

Meunang Dina Toel

Meunang Dina Toel

Diajar deui

    Meunang Pitulung Ayeuna—Anjeun Henteu Nyorangan

    Meunang Pitulung Ayeuna—Anjeun Henteu Nyorangan

    Pangrojong 24/7/365 via telepon, téks, obrolan, atanapi email

    Anjeun keur bullied?

    Naha urang tiasa ngandelkeun dukungan anjeun?

    en English
    X

    Bewara Penting Ngeunaan Pandémik COVID-19


    Kusabab masalah kaséhatan global ayeuna sareng sumber terbatas, BullyingCanada bakal beroperasi dina kapasitas anu langkung handap kalayan jasa penting wungkul. Ieu ngandung harti yén jasa kami (email, obrolan langsung, dukungan téks, sareng saluran telepon) ngan bakal langsung sayogi pikeun nonoman salami pandémik. Kabéh jalma séjén bakal nempatkeun dina antrian pikeun nurutan-up dina waktu engké.

    Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun.

    Skip to eusi