duke u dhënë fëmijëve të ngacmuar
një e ardhme më e ndritur
BullyingCanada's
Rrjeti mbështetës 24/7/365
ka nevojë për mbështetjen tuaj
Mbështetni punën tonë kritike
Bujaria juaj shpëton jetë Get Përfshihuni Ju Mund të Ndihmoni BullyingCanada mbështetet në bujarin
mbështetjen e individëve si ju.
BullyingCanada falenderon këto organizata jashtëzakonisht bujare për mbështetjen e tyre vizionare dhe të dhembshur.

BullyingCanada falenderon këto organizata jashtëzakonisht bujare për mbështetjen e tyre vizionare dhe të dhembshur.

Faleminderit donatorëve bujarë të mëposhtëm për mbështetjen e tyre të jashtëzakonshme BullyingCanada.

Mbështetja financiare dhe në natyrë e ofruar nga këto organizata luan një rol të rëndësishëm duke na lejuar t'u përgjigjemi qindra mijëra thirrjeve për ndihmë që marrim çdo vit nga të rinjtë e ngacmuar dhe të rriturit që kujdesen për ta.

Nëse dëshironi të mësoni se si të mbështesni BullyingCanada— Personalisht ose si organizatë — ju ftojmë të na kontaktoni ose të eksploroni faqen tonë të përfshirjes.

Mbështetësit tanë të çmuar

Mbështetësit tanë të çmuar

Shoqëria e Lidershipit

Shoqëria e Lidershipit

10,000 dollarë +
Vizionarë

Vizionarë

$ 5,000 - $ 9,999
shtyllat

shtyllat

$ 2,000 - $ 4,999
Heroes

Heroes

$ 1,000 - $ 1,999
Miqtë

Miqtë

$ 250 - $ 999
Dhurata në Natyrë

Dhurata në Natyrë

Këto kompani ofrojnë mbështetje kritike duke dhuruar produkte dhe shërbime për BullyingCanada.

Webhosting ofrohet nga Kualo.

njoftim

Ka faqe interneti të lidhura me dhe nga kjo faqe që operohen ose krijohen nga ose për organizata, kompani ose individë që nuk janë të lidhur me BullyingCanada. Këto organizata, kompani ose individë janë vetëm përgjegjës për funksionimin dhe informacionin (përfshirë të drejtën për të shfaqur një informacion të tillë) që gjenden në faqet e tyre të internetit përkatëse. Lidhja me ose nga kjo faqe nuk nënkupton nga ana e BullyingCanada çdo miratim ose garanci për ndonjë nga organizatat ose informacionin (përfshirë të drejtën për të shfaqur një informacion të tillë) që gjendet në faqet e tyre të internetit përkatëse.

BullyingCanada nuk merr përsipër dhe nuk është përgjegjës për asnjë përgjegjësi për lidhjen e ndonjë prej këtyre faqeve të internetit të lidhura, përdorimin e faqeve të lidhura për postimin ose ndarjen e përmbajtjes, funksionimin ose përmbajtjen (përfshirë të drejtën për të shfaqur një informacion të tillë) të ndonjë prej faqet e internetit të lidhura, as për ndonjë nga informacionet, interpretimet, komentet ose opinionet e shprehura në ndonjë nga faqet e internetit të lidhura. Çdo koment ose pyetje në lidhje me faqet e internetit të lidhura duhet t'i drejtohet organizatës së veçantë për të cilën operohet uebfaqja e caktuar.

Pasi të largoheni BullyingCanadafaqen e internetit të, BullyingCanadaPolitika e privatësisë nuk zbatohet më.
Mënyra të tjera për të mbështetur BullyingCanada

Mënyra të tjera për të mbështetur BullyingCanada

Përveç dhënies në internet, ka mjaft mënyra për të mbështetur punën tonë jetëshpëtuese.
Sponsorët

Sponsorët

Faleminderit mbështetësve tanë të çmuar, bujarë!
Dhënia e Komunitetit

Dhënia e Komunitetit

Mbështetja për ne duke mbledhur fonde mund të jetë e lehtë dhe argëtuese!
Dhënia e korporatave

Dhënia e korporatave

Partneritetet e korporatave mund të përfitojnë të dyja BullyingCanada dhe biznesi juaj!
Dhurata dhe letra me vlerë të mëdha

Dhurata dhe letra me vlerë të mëdha

Dhuratat kryesore fuqizojnë BullyingCanada për të bërë më shumë!
Dhuroni një makinë

Dhuroni një makinë

Automjetet e padëshiruara kthehen në mbështetje bujare!
Dhënia e trashëgimisë

Dhënia e trashëgimisë

Lini një trashëgimi të paharrueshme dhe mbështesni rininë për brezat që do të vijnë!
Merr ndihmë tani—Nuk je vetëm

Merr ndihmë tani—Nuk je vetëm

Mbështetje 24/7/365 përmes telefonit, tekstit, bisedës ose emailit

Po ju ngacmohet?

A mund të mbështetemi në mbështetjen tuaj?

en English
X
Kalo tek përmbajtja