Bujari e shfrenuar
nga njerëz si ju
shpëtuar jetë.
Jepuni fëmijëve të ngacmuar një të ardhme më të ndritshme Dhuroni Tani
Bëhu ndryshimi kritik
në fitimin e ngushëllimit
për fëmijët e ngacmuar.
Aplikoni sot Bëhu një linjë shpëtimi me BullyingCanada
Bëhuni një avokat
për fëmijët e ngacmuar të Kanadasë.
Punoni drejtpërdrejt me fëmijët që pësojnë trauma, nuk është për ju?
BullyingCanada ka nevojë të madhe për vullnetarë për të ndihmuar me shumë detyra në zyrën e pasme.
Bashkohet BullyingCanada Përfshihuni sot
Kthejini lumturinë rinisë kanadeze të ngacmuar

Kthejini lumturinë rinisë kanadeze të ngacmuar

Fëmijët në krizë, në të gjithë vendin, mbështetuni BullyingCanada çdo orë të çdo dite.

Ndihmë Jepni:
Shpresoj për fëmijët e viktimave

Ndihmë Jepni:
Një e ardhme më e ndritshme

Ndihmë Jepni:
Një linjë jete 24/7

Ju mund të keni një ndikim të madh në jetën e fëmijëve të ngacmuar dhe familjeve të tyre për vetëm $ 21 një muaj

Sa më gjatë të ngacmohet një fëmijë, aq më shumë ka gjasa që ai të zhvillojë plagë fizike, emocionale dhe psikologjike që mund të zgjasin gjatë gjithë jetës. Ngacmimi mund të shkatërrojë besimin, duke i lënë fëmijët të tërhequr dhe të pasigurt - me sulme paniku, dhimbje stomaku dhe ankthe. Ata nuk mund të përqendrohen në shkollë, duke rezultuar në nota të dobëta, të cilat mund të ngushtojnë mundësitë e tyre në të ardhmen. Kur ngacmimi është i pandërprerë, depresioni dhe stresi mund t'i bëjnë fëmijët të marrin jetën e tyre.

Duhet guxim i madh që fëmijët të na kontaktojnë për ndihmë. Bujaria juaj na mundëson të sigurojmë që çdo thirrje ankthi për ndihmë të përgjigjet. Çdo orë. Çdo ditë.

BullyingCanada Shpëton jetë

BullyingCanada Shpëton jetë

Ofrimi i veprimit të menjëhershëm dhe të dhembshur për të mbështetur të rinjtë e ngacmuar, BullyingCanada ka një sërë programesh dhe shërbimesh për të luftuar bullizmin në mbarë vendin.
të rinjtë e shërbyer në 2020
78697
të rinjtë e shërbyer në 2020
vite shërbimi me dashuri BullyingCanada mbështetet për t'u shërbyer fëmijëve të cenueshëm
15
vite shërbimi me dashuri BullyingCanada mbështetet për t'u shërbyer fëmijëve të cenueshëm
Eksploroni BullyingCanada Ndryshim

Eksploroni BullyingCanada Ndryshim

Lajme & Përditësime
BullyingCanada është njohur në mbarë botën për metodologjinë e saj unike të ndërhyrjes për të ndihmuar fëmijët e ngacmuar t'i japin fund traumës së tyre. Mësoni më shumë rreth BullyingCanada dhe përpjekjet e tij sot:
Çdo moment ka rëndësi

Çdo moment ka rëndësi

Ju lutemi dhuroni tani

Dhjetëra mijëra të rinj në mbarë Kanadanë marrin ndihmë kritike nga ne çdo vit-miliona të tjera nga e gjithë bota mbështetet në BullyingCanada burime për të ndihmuar në situatat e tyre.

Ju lutemi sigurohuni çdo thirrje përgjigjet duke bërë një dhuratë bujare, të zbritshme nga taksat.

Bëhuni vullnetar

Ndihmoni t'u jepni fëmijëve të ngacmuar një të ardhme më të ndritshme.
en English
X
Kalo tek përmbajtja