duke u dhënë fëmijëve të ngacmuar
një e ardhme më e ndritur
BullyingCanada's
Rrjeti mbështetës 24/7/365
qëndron pranë për të ndihmuar
Merrni ndihmë Merrni Ndihmën Tani
mbështetje BullyingCanada Get Përfshihuni Ju Mund të Ndihmoni BullyingCanada mbështetet në bujarin
mbështetjen e individëve si ju.
një zgjidhje unike për bullizmin

një zgjidhje unike për bullizmin

Ne jemi këtu për t'ju mbështetur në çdo hap të rrugës.

Ne jemi këtu për t'ju mbështetur në çdo hap të rrugës.

BullyingCanada është e vetmja organizatë kombëtare që zgjidh situatat e ngacmimit për të rinjtë kanadezë duke lehtësuar drejtpërdrejt komunikimin midis fëmijëve të ngacmuar, torturuesve të tyre, prindërve, mësuesve, këshillave të shkollave, shërbimeve sociale dhe, kur është e nevojshme, policisë.

Rrjeti mbështetës 24/7/365

Vullnetar

Bashkohu me ne. Shpëtoni jetë.

Bashkohu me ne. Shpëtoni jetë.

Mbështetja jonë kritike mundësohet nga vullnetarë dhe donatorë ashtu si ju.
Dhjetëra mijëra të rinj në të gjithë vendin mbështeten te BullyingCanada për t'i ndihmuar ata të rifitojnë sigurinë nga ngacmuesit në pothuajse çdo komunitet.
litar shpëtimi

litar shpëtimi

Rrjet mbështetës mbarëkombëtar 24/7 për të rinjtë e ngacmuar.
Zërat e Rinisë

Zërat e Rinisë

Punëtoritë e komunitetit krijojnë mendje të hapura dhe mbrojnë fëmijët.
Programi i Bursave

Programi i Bursave

Bursat fuqizojnë të rinjtë që të bëhen udhëheqës të komunitetit.
Zëri për viktimat

Zëri për viktimat

Mbështetja e palodhshme për viktimat e bullizmit të të rinjve.
Çdo moment ka rëndësi

Çdo moment ka rëndësi

na ndihmo t'u përgjigjemi thirrjeve të ankthshme për ndihmë
vitet e shërbimit
15
vitet e shërbimit
thirrjeve për ndihmë iu përgjigjën në vitin 2021
787035
thirrjeve për ndihmë iu përgjigjën në vitin 2021
herë më shumë kontakte të bëra me BullyingCanada në 2021, kundrejt para-pandemisë 2019
6.2
herë më shumë kontakte të bëra me BullyingCanada në 2021, kundrejt para-pandemisë 2019
vizitorët në BullyingCanada.ca në vitin 2021
53000000
vizitorët në BullyingCanada.ca në vitin 2021
Jepuni fëmijëve të ngacmuar një të ardhme më të ndritshme.

Jepuni fëmijëve të ngacmuar një të ardhme më të ndritshme.

Bashkohet BullyingCanada në sigurimin e burimeve dhe ndihmës jetësore, jetëshpëtuese për të rinjtë më vulnerabël të vendit. Ka shumë opsione për t'u përfshirë - nga të qenit një nga donatorët tanë bujarë deri te vullnetarizmi për linjën e mbështetjes ose për të ndihmuar zyrën e pasme. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë.

Ne jemi të gjithë së bashku në këtë - mijëra të rinj varen nga ne.

Ne jemi të gjithë së bashku në këtë - mijëra të rinj varen nga ne.

Ju lutemi dhuroni tani, sepse çdo moment ka rëndësi!

Sa më gjatë të ngacmohet një fëmijë, aq më shumë ka gjasa që ai të zhvillojë plagë fizike, emocionale dhe psikologjike që mund të zgjasin gjatë gjithë jetës. Ngacmimi mund të shkatërrojë besimin, duke i lënë fëmijët të tërhequr dhe të pasigurt, me dhimbje stomaku, sulme paniku dhe ankthe. Ata nuk mund të përqendrohen në shkollë, duke rezultuar në nota më të dobëta që mund të ngushtojnë mundësitë e tyre në të ardhmen. Kur ngacmimi është i pandërprerë, depresioni dhe stresi mund t'i bëjnë fëmijët të marrin jetën e tyre.


Duhet guxim i madh që fëmijët të na drejtohen për ndihmë. Dhurata juaj do të sigurojë që çdo thirrje e ankthshme për ndihmë të përgjigjet, në çdo ditë… në çdo kohë. Donacioni juaj na ndihmon të qëndrojmë pranë fëmijëve për aq kohë sa na duhet për të ndaluar bullizmin dhe për t'u dhënë atyre një të ardhme më të ndritur!

Merrni në kontakt

Merrni në kontakt

Mëso më shumë

  Merr ndihmë tani—Nuk je vetëm

  Merr ndihmë tani—Nuk je vetëm

  Mbështetje 24/7/365 përmes telefonit, tekstit, bisedës ose emailit

  Po ju ngacmohet?

  A mund të mbështetemi në mbështetjen tuaj?

  en English
  X

  Njoftim i rëndësishëm në lidhje me pandeminë e vazhdueshme COVID-19


  Për shkak të shqetësimeve aktuale globale shëndetësore dhe burimeve të kufizuara, BullyingCanada do të operojë me një kapacitet më të ulët vetëm me shërbime thelbësore. Kjo do të thotë që shërbimet tona (email, biseda e drejtpërdrejtë, mbështetje me tekst dhe linja telefonike) do të jenë të disponueshme drejtpërdrejt për të rinjtë vetëm gjatë kohëzgjatjes së pandemisë. Të gjithë individët e tjerë do të vihen në radhë për ndjekje më vonë.

  Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

  Kalo tek përmbajtja