Ta politika velja za osebne podatke, ki se zbirajo od BullyingCanadadonatorji in potencialni donatorji.

V tej politiki zasebnosti so izrazi »BullyingCanada«, »mi« in »naš« se nanašata na pisarne BullyingCanada, Inc

Zavezani smo k varovanju osebnih podatkov darovalcev in potencialnih darovalcev. Ta politika zasebnosti zagotavlja informacije o tem, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo in varujemo osebne podatke. Ta pravilnik o zasebnosti tudi pojasnjuje, kako lahko darovalec stopi v stik z nami z vprašanji in kako lahko posameznik zahteva spremembo ali izbris vseh osebnih podatkov, ki jih imamo o njih.

Naša obljuba vam

BullyingCanada je zavezan k varovanju zasebnosti osebnih podatkov svojih donatorjev, prostovoljcev, članov in vseh drugih, ki so vpleteni v našo organizacijo. Cenimo zaupanje tistih, s katerimi imamo opravka, in javnosti ter se zavedamo, da ohranjanje tega zaupanja zahteva, da smo transparentni in odgovorni pri ravnanju z informacijami, ki so nam posredovane.

Med našimi različnimi projekti in dejavnostmi pogosto zbiramo in uporabljamo osebne podatke. Vsakdo, od katerega zbiramo takšne podatke, bi moral pričakovati, da bodo skrbno zaščiteni in da je vsaka uporaba teh podatkov predmet soglasja. Naše prakse varovanja zasebnosti so zasnovane tako, da to dosežejo.

BullyingCanada je zavezan zaščiti zasebnosti svojih deležnikov. Najpomembneje: Vaša osebna pravica do zaupnosti in zasebnosti bo zaščitena.

Trgovanje z poštnimi seznami med uglednimi registriranimi dobrodelnimi ustanovami

Da bi pomagali pri iskanju novih podpornikov in stroškovno učinkovitem izvajanju naših programov zbiranja sredstev, včasih zamenjamo majhen del našega seznama donatorjev direktne pošte z drugimi uglednimi in podobno mislečimi dobrodelnimi organizacijami. To storimo šele, ko so imeli donatorji možnost, da zavrnejo sodelovanje v tej izmenjavi seznamov. Donatorji se lahko kadar koli odpovejo tej ureditvi.

S tem, ko se strinjajo, da nam dovolijo izmenjavo prostovoljno posredovanih kontaktnih podatkov donatorjev, nam pomagajo pridobiti potencialna nova imena podpornikov in novo podporo za pomembno, neprofitno delo. S poštnimi seznami se trguje anonimno prek posrednikov seznamov tretjih oseb in se uporabljajo za pošiljanje pritožb po neposredni pošti. Ti posredniki seznamov morajo zagotoviti, da so lastniki seznamov pridobili ustrezno soglasje za uporabo imen na seznamu.

Druge dobrodelne organizacije bodo izvedele samo ime in naslov naših donatorjev BullyingCanada donatorji se strinjajo, da bodo dali donacijo dobrodelni organizaciji, s katero smo si izmenjali poštne sezname. Podobno, BullyingCanada ni obveščen o imenih na seznamih, ki si jih izmenjujemo, dokler se donator v drugo dobrodelno organizacijo ne odloči, da bo daroval BullyingCanada.

Dostop do informacij o posameznih darovalcih

Donatorje bomo z veseljem obvestili o obstoju, kakršni koli uporabi in razkritju osebnih podatkov ter omogočili dostop do teh osebnih podatkov, ob upoštevanju izjem, določenih z zakonom, v 30 (tridesetih) dneh po prejemu pisne zahteve za:

Urad za zasebnost
BullyingCanada, Inc
471 Smythe Street, poštni predal 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Opredelitev osebnih podatkov

Osebni podatki so vsi podatki, ki jih je mogoče uporabiti za razlikovanje, identifikacijo ali stik z določeno osebo. Te informacije lahko vključujejo posameznikova mnenja ali prepričanja, pa tudi dejstva o posamezniku ali so povezana z njim, če so posredovana BullyingCanada prek anket ali pogovorov. Izjeme: poslovni kontaktni podatki in nekateri javno dostopni podatki, kot so imena, naslovi in ​​telefonske številke, kot so objavljeni v telefonskih imenikih, se ne štejejo za osebne podatke.

Kadar posameznik uporablja svoje domače kontaktne podatke tudi kot poslovne kontaktne podatke, menimo, da so posredovani kontaktni podatki poslovni kontaktni podatki in zato niso zaščiteni kot osebni podatki.

Kako zbiramo osebne podatke

BullyingCanada zbira osebne podatke o posamezniku le, če so posredovani prostovoljno. Običajno bomo v času zbiranja zahtevali soglasje za uporabo ali razkritje osebnih podatkov. V določenih okoliščinah bomo morda želeli uporabiti predhodno zbrane osebne podatke za nov namen (tj. namen, ki ni bil naveden v času zbiranja podatkov). V tej situaciji bomo posameznika obvestili po e-pošti ali pošti in mu dali možnost, da se odjavi od takšne nove uporabe.

BullyingCanada zbira osebne podatke, ko je podana donacija ali obljuba, kdaj BullyingCanada zahtevane materiale ali uporablja nekatere naše spletne storitve.

Ne bomo, kot pogoj za interakcijo z BullyingCanada, zahtevajo soglasje za zbiranje, uporabo ali razkritje informacij, ki presegajo tiste, ki so potrebne za izpolnjevanje izrecno določenih in zakonitih namenov, za katere se informacije posredujejo.

Praksa zasebnosti

Osebni podatki, ki jih je zbral BullyingCanada je strogo zaupno. Naše osebje je pooblaščeno za dostop do osebnih podatkov samo na podlagi njihove potrebe po ravnanju z informacijami zaradi razloga(-ov), zaradi katerih so bile pridobljene. Vzpostavljeni so zaščitni ukrepi, ki zagotavljajo, da se informacije ne razkrijejo ali delijo širše, kot je potrebno za dosego namena, za katerega so bile zbrane. Sprejemamo tudi ukrepe za zagotovitev, da se ohrani celovitost teh informacij in da preprečimo njihovo izgubo ali uničenje.

Osebni podatki, ki jih zbiramo, se uporabljajo za izvedbo transakcije, ki jo zahteva ali odobri donator. To lahko vključuje uporabo osebnih podatkov za obdelavo donacije, pošiljanje zahtevanih informacij ali materialov, registracijo na enega od naših dogodkov, obveščanje posameznikov o BullyingCanada dogodke in novice, prosimo za podporo in naredimo vse, kar je potrebno za razvoj in ohranjanje naših odnosov s podporniki.

Za donacije v višini tisoč dolarjev (1,000 dolarjev) ali več, BullyingCanada objavlja imena donatorjev na svoji spletni strani z dovoljenjem donatorjev. Vse posamezne donatorje z darili v vrednosti tisoč dolarjev (1,000 $) ali več, ki ne želijo objaviti svojega imena, prosimo, da na obrazcu za donacijo navedejo svoje želje ali nas kontaktirajo po telefonu (877) 352-4497 ali po elektronski pošti na [e-pošta zaščitena] ali po pošti na: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada lahko deli osebne podatke s tretjimi osebami, ki nam pomagajo pri zagotavljanju storitev za izvajanje enega ali več zgoraj opisanih namenov. Tem ponudnikom storitev je prepovedano uporabljati osebne podatke za kakršen koli drug namen kot za zagotavljanje te pomoči in so dolžni zaščititi osebne podatke, ki jih prejmejo od nas ali imajo dostop do njih, ter upoštevati splošna načela zasebnosti, opisana v tem pravilniku o zasebnosti.

Posameznikom, s katerimi imamo opravka, rutinsko ponujamo možnost, da se odločijo, da se njihovi podatki ne delijo za druge namene, za katere so bili izrecno zbrani. Če želi posameznik kadar koli posodobiti svoje podatke ali odstraniti z enega od naših poštnih seznamov, ga prosimo, da nam pošlje e-pošto na [e-pošta zaščitena] ali nas pokličite na (877) 352-4497 in prilagodili bomo osebne podatke v 30 (tridesetih) dneh.

Če se posameznik ni odločil za prejemanje promocijskih informacij od našega nacionalnega urada, lahko uporabimo tudi kontaktne podatke za posredovanje informacij o BullyingCanada razvoj dogodkov ali dejavnosti, prihajajoči dogodki zbiranja sredstev ali priložnosti za sponzorstvo.

Spletno mesto in elektronsko poslovanje

Ko obiščete našo spletno stran na BullyingCanada.ca lahko zbiramo podatke, ki ne določajo osebne identitete. Naslove IP lahko zbiramo in uporabljamo za analizo trendov, upravljanje spletnega mesta, sledenje gibanju donatorjev in zbiranje širokih demografskih informacij za skupno uporabo. Naslovov IP ne povezujemo z osebnimi podatki.

Uporabljamo protokole za gesla in programsko opremo za šifriranje za zaščito osebnih in drugih podatkov, ki jih prejmemo, ko je izdelek ali storitev, ki vključuje komercialno transakcijo, zahtevana in/ali plačana na spletu. Naša programska oprema se redno posodablja, da bi povečali zaščito takšnih informacij.

Naša spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Prosimo, da se tega zavedate BullyingCanada ni odgovoren za postopke varovanja zasebnosti drugih tovrstnih spletnih mest. Svoje donatorje spodbujamo, da so seznanjeni, ko zapustijo našo spletno stran, in da preberejo politiko zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki zbira osebne podatke.

Uporaba piškotkov

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletno mesto lahko uporabi za prepoznavanje ponavljajočih se uporabnikov in olajša nenehen dostop do spletnega mesta in njegovo uporabo. BullyingCanada ne ne uporabljajte podatke, prenesene s piškotki, za kakršne koli promocijske ali marketinške namene, prav tako teh informacij ne delite s tretjimi osebami. Tega se morajo uporabniki zavedati BullyingCanada ne more nadzorovati uporabe piškotkov s strani oglaševalcev ali tretjih oseb.

Za tiste, ki ne želijo, da bi se podatki zbirali z uporabo piškotkov, večina brskalnikov uporabnikom omogoča, da zavrnejo ali sprejmejo piškotke. Upoštevajte, da so piškotki morda potrebni za zagotavljanje določenih funkcij, ki so na voljo na tem spletnem mestu.

Kako varujemo osebne podatke

BullyingCanada sprejme komercialno razumne ukrepe za zaščito osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom ter za ohranjanje točnosti in pravilne uporabe informacij z ustreznimi fizičnimi, tehničnimi in organizacijskimi ukrepi. Vse spletne transakcije in prispevki na naši spletni strani potekajo prek varnega, zasebnega in varnega sistema, ki ščiti osebne podatke posameznika.

Vsi naši zaposleni, prostovoljci in ponudniki storitev morajo upoštevati pogoje tega pravilnika o zasebnosti in morajo hraniti zaupne informacije, do katerih imajo dostop pri opravljanju svojih nalog. Vsi naši sistemi so zaščiteni z vrhunskim požarnim zidom in vsi uporabniki morajo uporabljati geslo.

Hranjenje in odstranjevanje osebnih podatkov

BullyingCanada hrani osebne podatke tako dolgo, kot je potrebno za izpolnitev namena(-ov), za katerega so bili zbrani, in za skladnost z veljavno zakonodajo.

Posodobitev politike zasebnosti

Redno pregledujemo naše prakse varovanja zasebnosti za naše različne dejavnosti in posodabljamo našo politiko. Preverite našo spletno stran www.bullyingcanada.ca redno za informacije o naših najnovejših praksah.

Kako onemogočiti, zahtevati dostop ali posodobiti osebne podatke

BullyingCanada si komercialno razumno prizadeva, da bi bile datoteke popolne, posodobljene in točne. Če želi posameznik dostopati, posodobiti ali popraviti osebne kontaktne podatke, zahtevati odstranitev z našega poštnega seznama ali se z nami pogovoriti o pomisleku glede zasebnosti, se obrnite na našega pooblaščenca za zasebnost po pošti na 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1 ali pokličite na (877) 352-4497 ali pošljite e-pošto na [e-pošta zaščitena]

Dodatne informacije o zasebnosti in vaših pravicah v zvezi z osebnimi podatki so na voljo na spletni strani kanadskega komisarja za zasebnost na naslovu  www.priv.gc.ca/en/

Zahteva za informacije in posodobitev

Naša organizacija je zavezana varovanju zasebnosti osebnih podatkov svojih donatorjev, prostovoljcev, zaposlenih, članov, strank in vseh drugih deležnikov. Cenimo zaupanje tistih, s katerimi imamo opravka, in javnosti ter se zavedamo, da ohranjanje tega zaupanja zahteva, da smo pregledni in odgovorni pri ravnanju z informacijami, ki ste jih izbrali, da jih delite z nami.

Posamezniki lahko preverijo svoje podatke, ki jih imamo v evidenci, da jih preverijo, posodobijo in popravijo ter odstranijo vse zastarele podatke.

Splošni naslov in kontaktne podatke darovalca in stranke je mogoče enostavno posodobiti tako, da vrnete običajno kartico donatorja s posodobljenimi informacijami ali po telefonu BullyingCanada brezplačno na (877) 352-4497 in zahtevajte splošno spremembo datoteke donatorja.

Specifične spremembe podatkov o darovalcih in strankah ter zahteve za kopije posameznih osebnih kartotek nam posredujete pisno na:

Urad za zasebnost
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, poštni predal 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Upoštevajte, da so lahko pri zahtevi za nekatere posamezne osebne datoteke zaupne informacije, ki se nanašajo na druge posameznike, ali informacije, ki so zaupne za BullyingCanada povezani v tej datoteki. V skladu z BullyingCanada Pravilnik o zasebnosti, teh datotek ni mogoče kopirati ali izdati; vendar pa bodo na voljo vse dejanske informacije o posamezniku, ki zahteva svoj spis.

V normalnih okoliščinah bodo vse zahteve in posodobitve zaključene v 30 dneh po prejemu zahteve.

Pomisleki in pritožbe

BullyingCanada se zavzema za spoštovanje in upoštevanje donatorjev, prostovoljcev, zaposlenih, članov, strank in vseh drugih deležnikov. Ne glede na najboljša prizadevanja se bodo lahko zgodile napake in nesporazumi. Ne glede na okoliščine je glavna skrb reševanje problema v zadovoljstvo vseh strani BullyingCanada. Lahko nas kontaktirate pisno na:

Urad za zasebnost
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, poštni predal 27009
Fredericton, NB E3B 9M1

Prosimo, da v svoje sporočilo ali pismo vključite naslednje:

  • Ime;
  • Naslov in telefonska številka, kjer želite, da ste dosegljivi;
  • Narava pritožbe; in
  • Podrobnosti, ki so pomembne za zadevo in s kom ste že razpravljali o tem vprašanju.

Na pomisleke in pritožbe si bomo prizadevali pravočasno odgovoriti.

Dodatne informacije o zasebnosti in vaših pravicah v zvezi z vašimi osebnimi podatki lahko najdete na spletni strani kanadskega komisarja za zasebnost na naslovu  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
Preskoči na vsebino