Denne policyen gjelder for personopplysninger som samles inn fra BullyingCanadasine givere og potensielle givere.

I denne personvernerklæringen er vilkårene "BullyingCanada”, “vi” og “vår” refererer til kontorene til BullyingCanada, Inc.

Vi er forpliktet til å beskytte personopplysningene til givere og potensielle givere. Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan vi samler inn, bruker, avslører og beskytter personlig informasjon. Denne personvernerklæringen forklarer også hvordan en giver kan kontakte oss med spørsmål, og hvordan en enkeltperson kan be om å gjøre en endring i eller slette all personlig informasjon vi måtte ha om dem.

Vårt løfte til deg

BullyingCanada er forpliktet til å beskytte personvernet til den personlige informasjonen til sine givere, frivillige, medlemmer og alle andre som er involvert i organisasjonen vår. Vi verdsetter tilliten til de vi handler med, og offentligheten, og erkjenner at opprettholdelse av denne tilliten krever at vi er transparente og ansvarlige i hvordan vi behandler informasjonen som deles med oss.

I løpet av våre ulike prosjekter og aktiviteter samler og bruker vi ofte personlig informasjon. Alle som vi samler inn slik informasjon fra bør forvente at den vil bli nøye beskyttet og at all bruk av denne informasjonen er underlagt samtykke. Vår personvernpraksis er utformet for å oppnå dette.

BullyingCanada er forpliktet til å beskytte personvernet til sine interessenter. Viktigst av alt: Din personlige rett til konfidensialitet og personvern vil bli beskyttet.

Handel med e-postlister mellom anerkjente registrerte veldedige organisasjoner

For å hjelpe til med å finne nye støttespillere og drive innsamlingsprogrammene våre på en kostnadseffektiv måte, bytter vi noen ganger et lite segment av donorlisten for direktereklame med andre anerkjente og likesinnede veldedige organisasjoner. Vi gjør det først etter at givere har hatt mulighet til å takke nei til å delta i denne listeutvekslingen. Givere kan velge bort denne ordningen når som helst.

Ved å godta å tillate oss å utveksle givernes frivillige kontaktinformasjon, hjelper de oss med å få potensielle nye supporternavn og ny støtte for viktig, ideellt arbeid. E-postlister handles anonymt gjennom tredjeparts listemeglere og brukes til å sende ut direktereklame. Disse listemeglerne er pålagt å sikre at det er innhentet passende samtykke fra listeeierne til å bruke navnene på listen.

Andre veldedige organisasjoner vil bare lære navnet og adressen til våre givere hvis BullyingCanada givere samtykker i å gi en donasjon til veldedige organisasjoner som vi utvekslet e-postlister med. På samme måte, BullyingCanada blir ikke gjort kjent med navnene på listene vi utveksler før en giver til en annen veldedig organisasjon bestemmer seg for å gi en donasjon til BullyingCanada.

Tilgang til informasjon om individuelle givere

Vi vil gjerne informere givere om eksistensen, all bruk og avsløring av personlig identifiserende informasjon, og gi tilgang til den personlige informasjonen, med forbehold om unntak tildelt ved lov, innen 30 (tretti) dager etter mottak av en skriftlig forespørsel rettet. til:

Personvernkontoret
BullyingCanada, Inc.
471 Smythe Street, postboks 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Definere personlig informasjon

Personopplysninger er all informasjon som kan brukes til å skille ut, identifisere eller kontakte en bestemt person. Denne informasjonen kan inkludere en persons meninger eller tro, så vel som fakta om, eller relatert til, individet, hvis de leveres til BullyingCanada gjennom undersøkelser eller samtaler. Unntak: forretningskontaktinformasjon og viss offentlig tilgjengelig informasjon, som navn, adresser og telefonnumre som publisert i telefonkataloger, regnes ikke som personlig informasjon.

Der en person bruker sin hjemmekontaktinformasjon også som bedriftskontaktinformasjon, anser vi at kontaktinformasjonen som oppgis er bedriftskontaktinformasjon, og derfor ikke er underlagt beskyttelse som personlig informasjon.

Hvordan vi samler inn personlig informasjon

BullyingCanada samler inn personopplysninger om en enkeltperson bare når de er frivillig gitt. Vanligvis vil vi søke samtykke for bruk eller utlevering av personopplysninger på tidspunktet for innsamling. Under visse omstendigheter kan vi ønske å bruke personopplysningene som er samlet inn tidligere til et nytt formål (dvs. et formål som ikke ble oppgitt på tidspunktet da informasjonen ble samlet inn). I denne situasjonen vil vi varsle den enkelte via e-post eller post og gi muligheten til å velge bort slik ny bruk.

BullyingCanada samler inn personopplysninger når en donasjon eller pant gis, når BullyingCanada materialer etterspørres, eller bruker noen av våre webtjenester.

Vi vil ikke, som en betingelse for samhandling med BullyingCanada, kreve samtykke til innsamling, bruk eller avsløring av informasjon utover det som kreves for å oppfylle de eksplisitt spesifiserte og legitime formålene som informasjonen gis for.

Personvernpraksis

Personlig informasjon samlet inn av BullyingCanada holdes strengt fortrolig. Vårt personell er autorisert til å få tilgang til personlig informasjon kun basert på deres behov for å håndtere informasjonen av grunnen(e) som den ble innhentet for. Sikkerhetstiltak er på plass for å sikre at informasjonen ikke avsløres eller deles bredere enn nødvendig for å oppnå formålet den ble samlet inn for. Vi tar også tiltak for å sikre at integriteten til denne informasjonen opprettholdes og for å forhindre at den går tapt eller ødelegges.

Personopplysningene vi samler inn brukes til å utføre transaksjonen som er forespurt eller autorisert av giveren. Dette kan inkludere bruk av personopplysninger til å behandle en donasjon, sende informasjonen eller materialet som er forespurt, registrere deg for en av våre arrangementer, holde enkeltpersoner informert om BullyingCanada begivenheter og nyheter, be om støtte, og gjør alle de tingene som er nødvendige for å utvikle og opprettholde relasjonene våre med supportere.

For donasjoner på tusen dollar ($1,000) eller mer, BullyingCanada publiserer givernes navn på sin nettside, med tillatelse fra giverne. Alle individuelle givere med gaver på tusen dollar ($1,000 877) eller mer som ikke ønsker å få navnet sitt publisert, blir bedt om å angi deres preferanser på donasjonsskjemaet eller kontakte oss på telefon på (352) 4497-XNUMX, eller e-post på [e-postbeskyttet] eller via post på: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada kan dele personlig informasjon med tredjeparter som er engasjert for å hjelpe oss med å tilby tjenester for å utføre ett eller flere av formålene beskrevet ovenfor. Disse tjenesteleverandørene har forbud mot å bruke personlig informasjon til andre formål enn å gi denne hjelpen og er pålagt å beskytte personopplysningene de mottar fra oss eller har tilgang til og for å overholde de generelle personvernprinsippene beskrevet i denne personvernerklæringen.

Vi tilbyr rutinemessig enkeltpersoner vi har å gjøre med muligheten til å velge å ikke få informasjonen deres delt til andre formål enn de som den eksplisitt ble samlet inn for. Hvis en person på noe tidspunkt ønsker å få informasjonen sin oppdatert eller fjernet fra en av e-postlistene våre, blir de bedt om å sende oss en e-post på [e-postbeskyttet] eller ring oss på (877) 352-4497, så vil vi foreta justeringen(e) av personlig informasjon innen 30 (tretti) dager.

Hvis en person ikke har valgt bort å motta reklameinformasjon fra vårt nasjonale kontor, kan vi også bruke kontaktinformasjon for å gi informasjon om BullyingCanada utvikling eller aktiviteter, kommende pengeinnsamlingsarrangementer eller sponsormuligheter.

Nettside og elektronisk handel

Når du besøker nettsiden vår på BullyingCanada.ca kan vi samle inn ikke-personlig identifiserende informasjon. Vi kan samle inn og bruke IP-adresser til å analysere trender, administrere nettstedet, spore givernes bevegelser og samle bred demografisk informasjon for samlet bruk. Vi kobler ikke IP-adresser til personlig identifiserbar informasjon.

Vi bruker passordprotokoller og krypteringsprogramvare for å beskytte personlig og annen informasjon vi mottar når et produkt eller en tjeneste som involverer en kommersiell transaksjon blir forespurt og/eller betalt for online. Programvaren vår oppdateres rutinemessig for å maksimere beskyttelsen av slik informasjon.

Vår nettside inneholder lenker til andre nettsider. Vær oppmerksom på det BullyingCanada er ikke ansvarlig for personvernpraksisen til andre slike nettsteder. Vi oppfordrer våre givere til å være oppmerksomme når de forlater nettstedet vårt, og å lese personvernreglene for hvert nettsted som samler inn personlig identifiserbar informasjon.

Bruk av informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler et nettsted kan bruke for å gjenkjenne gjentatte brukere og lette den løpende tilgangen til og bruken av nettstedet. BullyingCanada gjør ikke bruke informasjon som overføres gjennom informasjonskapsler til reklame- eller markedsføringsformål, og denne informasjonen deles heller ikke med tredjeparter. Det bør brukerne være klar over BullyingCanada kan ikke kontrollere bruken av informasjonskapsler av annonsører eller tredjeparter.

For de som ikke ønsker informasjon samlet inn gjennom bruk av informasjonskapsler, lar de fleste nettlesere brukere nekte eller godta informasjonskapslene. Vær oppmerksom på at informasjonskapsler kan være nødvendig for å tilby visse funksjoner som er tilgjengelige på dette nettstedet.

Hvordan vi beskytter personlig informasjon

BullyingCanada tar kommersielt rimelige skritt for å beskytte personopplysninger mot uautorisert tilgang og for å opprettholde nøyaktigheten og riktig bruk av informasjonen ved hjelp av passende fysiske, tekniske og organisatoriske tiltak. Alle nettbaserte transaksjoner og bidrag på nettsiden vår skjer gjennom et trygt, privat og sikkert system som beskytter den enkeltes personopplysninger.

Alle våre ansatte, frivillige og tjenesteleverandører er pålagt å overholde vilkårene i denne personvernerklæringen og er pålagt å holde informasjonen de har tilgang til konfidensiell når de utfører sine oppgaver. Alle våre systemer er beskyttet av en høykvalitets brannmur og alle brukere må bruke et passord.

Oppbevaring og avhending av personopplysninger

BullyingCanada beholder personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet(e) de ble samlet inn for og for å overholde gjeldende lover.

Oppdatering av personvernerklæring

Vi gjennomgår regelmessig vår personvernpraksis for våre ulike aktiviteter og oppdaterer våre retningslinjer. Vennligst sjekk vår hjemmeside www.bullyingcanada.ca regelmessig for informasjon om vår mest oppdaterte praksis.

Hvordan velge bort, be om tilgang eller oppdatere personlig informasjon

BullyingCanada gjør kommersielt rimelige anstrengelser for å holde filene fullstendige, oppdaterte og nøyaktige. Hvis en person ønsker å få tilgang til, oppdatere eller korrigere personlig kontaktinformasjon, be om fjerning fra e-postlisten vår eller diskutere et personvernproblem med oss, vennligst kontakt vår personvernansvarlig per post på 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1 eller ring på (877) 352-4497 eller send en e-post til [e-postbeskyttet]

Ytterligere informasjon om personvern og dine rettigheter med hensyn til personlig informasjon kan finnes på nettstedet til Privacy Commissioner of Canada på  www.priv.gc.ca/en/

Informasjon og oppdateringsforespørsel

Organisasjonen vår er forpliktet til å beskytte personvernet til den personlige informasjonen til sine givere, frivillige, ansatte, medlemmer, klienter og alle andre interessenter. Vi verdsetter tilliten til de vi handler med, og offentligheten, og erkjenner at opprettholdelse av denne tilliten krever at vi er transparente og ansvarlige i hvordan vi behandler informasjonen du har valgt å dele med oss.

Enkeltpersoner kan sjekke informasjonen deres som vi har registrert for å verifisere, oppdatere og korrigere den, og for å få all foreldet informasjon fjernet.

Generell giver- og klientadresse og kontaktinformasjon kan enkelt oppdateres ved enten å returnere et vanlig giverkort med oppdatert informasjon eller ved å ringe BullyingCanada gratis på (877) 352-4497 og ber om en generell endring i en giverfil.

Spesifikke endringer i giver- og klientinformasjon, samt forespørsler om kopier av individuelle personlige filer, skal sendes skriftlig til oss på:

Personvernkontoret
BullyingCanada Inc.
471 Smythe St, postboks 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Vær oppmerksom på at når enkelte personlige filer etterspørres, kan det være konfidensiell informasjon knyttet til andre personer eller informasjon konfidensiell for BullyingCanada koblet i den filen. I samsvar med BullyingCanada Retningslinjer for personvern, disse filene kan ikke kopieres eller frigis; imidlertid vil all faktainformasjon om en person som ber om sin egen fil gjøres tilgjengelig.

Under normale omstendigheter vil alle forespørsler og oppdateringer fullføres innen 30 dager etter mottak av forespørselen.

Bekymringer og klager

BullyingCanada er forpliktet til å behandle givere, frivillige, ansatte, medlemmer, klienter og alle andre interessenter med respekt og omtanke. Uavhengig av best innsats, vil det være tider da feil og misforståelser kan oppstå. Uansett omstendigheter er løsningen av problemet til tilfredsstillelse for alle parter det primære anliggende for BullyingCanada. Du kan kontakte oss skriftlig på:

Personvernkontoret
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, POSTBOKS 27009
Fredericton, NB E3B 9M1

Husk å inkludere følgende i meldingen eller brevet:

  • Navn;
  • Adresse og telefonnummer der du foretrekker å bli nådd;
  • Klagens art; og
  • Detaljer som er relevante for saken og hvem du allerede har diskutert saken med.

Det vil bli gjort en innsats for å svare på bekymringer og klager i tide.

Ytterligere informasjon om personvern og dine rettigheter med hensyn til din personlige informasjon kan finnes på nettstedet til Privacy Commissioner of Canada på  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
Hopp til innhold