Нескротлива великодушност
од луѓе како тебе
спасува животи.
Дајте им посветла иднина на малтретираните деца Донирајте сега
Твојот сочувствителен
поддршка ќе даде малтретирани
децата посветла иднина.
Аплицирај денес Бидете спас со BullyingCanada
Станете застапник
за малтретираните деца во Канада.
Волонтирај грижливо да ги поддржуваш малтретираните деца во Канада.
Од вашиот дом, можете да волонтирате за да ги обучувате децата на нашата линија за поддршка,
или добро искористете ги вашите административни вештини во зададените задачи.
Зачлени се BullyingCanada Вклучете се денес
Вратете ја среќата на малтретираната канадска младина

Вратете ја среќата на малтретираната канадска младина

Сметајте на децата во криза, низ целата земја BullyingCanada секој час од секој ден.

Помогнете да им дадете надеж на жртвите на децата

Помогнете да им дадете на малтретираните деца посветла иднина

Помогнете да се обезбеди спас 24/7 за ранливите млади

Потребно е голема храброст за децата да ни се обратат за помош.

Колку подолго детето е малтретирано, толку е поголема веројатноста да развие физички, емоционални и психолошки лузни кои можат да траат цел живот. Силеџиството може да ја уништи самодовербата, оставајќи ги децата повлечени и несигурни - со напади на паника, стомачни болки и кошмари. Тие не можат да се концентрираат на училиште, што резултира со слаби оценки што може да ги стесни нивните идни можности. Кога малтретирањето е непопустливо, депресијата и стресот може да ги наведат децата да си го одземат животот.

Вашата великодушност ни овозможува да обезбедиме одговор на секој мачен повик за помош. Секој час. Секој ден.

BullyingCanada Спасува животи

BullyingCanada Спасува животи

Нудејќи итна, сочувствителна акција за поддршка на малтретираната младина, BullyingCanada има различни програми и услуги за борба против малтретирањето на национално ниво.
повици за помош во 2021 година
787035
повици за помош во 2021 година
години на љубовна услуга BullyingCanada се потпира да им служи на ранливите деца
15
години на љубовна услуга BullyingCanada се потпира да им служи на ранливите деца
Секој момент се брои

Секој момент се брои


Десетици илјади млади ширум Канада добиваат критична помош од нас секоја година - милиони повеќе од целиот свет се потпираат на BullyingCanada ресурси за помош во сопствените ситуации.

Ве молиме погрижете се секој повик да биде одговорен со дарежлив подарок што се одбива од данок.
Други начини за поддршка BullyingCanada

Други начини за поддршка BullyingCanada

Оддавање почит на нашите најдарежливи поддржувачи

Оддавање почит на нашите најдарежливи поддржувачи

Ние должиме благодарност за овие грижливи поединци, бизниси, фондации и организации!
Давање наследство

Давање наследство

Бидете запаметени по вашето сочувство за малтретираната младина и поддржувајте ги ранливите деца за генерациите што доаѓаат!
Корпоративно давање

Корпоративно давање

Бидете признати за добриот корпоративен граѓанин што сте!
Донирајте автомобил

Донирајте автомобил

Претворете го вашето несакано возило во поддршка за спасување!
Давање заедница

Давање заедница

Поддршката за нас со собирање средства може да биде лесна и забавна!
en English
X
Скокни до содржината