Вашата великодушност ќе спаси животи.

Вашата великодушност ќе спаси животи.

Со давање грижлива донација, ќе им дадете на малтретираните деца посветла иднина.
Пандемијата ги остави децата ментално кревки. Кога и тие се малтретирани, тие често се турнати до работ. Со вашата внимателна поддршка, ќе обезбедиме нашите услуги за поддршка да бидат достапни за нив во секое време, во секој ден, бесплатно, за да се стави крај на нивното малтретирање.

Доколку сакате да испечатите формулар за донација, пополнете го и испратете го по пошта BullyingCanada, преземете го вашиот Формулар за донација овде. Нашата поштенска адреса е 471 Smythe Street, PO Box 27009, Fredericton, New Brunswick, E3B 9M1. 

години на услуга понудена од BullyingCanada
15
години на услуга понудена од BullyingCanada
Очајни извици за помош добиени во 2021 година
787035
Очајни извици за помош добиени во 2021 година
Пати повеќе плаче за помош добиена и помогната во 2021 година, во споредба со пред-пандемијата во 2019 година
6
Пати повеќе плаче за помош добиена и помогната во 2021 година, во споредба со пред-пандемијата во 2019 година
Просечен број минути што еден младинец ги чека додека не комуницира со одговорен за поддршка
2
Просечен број минути што еден младинец ги чека додека не комуницира со одговорен за поддршка
Милион посети на BullyingCanada.ca во 2021 година
53
Милион посети на BullyingCanada.ca во 2021 година
Број на јазици кои BullyingCanada.ca се нуди во
104
Број на јазици кои BullyingCanada.ca се нуди во
Други начини да покажете грижлива поддршка за BullyingCanada

Други начини да покажете грижлива поддршка за BullyingCanada

Волонтер

Волонтер

Бидете одговорен за поддршка или помогнете со административни задачи. Го цениме вашиот подарок на време и вештини!
Настани во заедницата

Настани во заедницата

Направете нешто забавно за да соберете средства BullyingCanada!
Корпоративно давање

Корпоративно давање

Дајте ја поддршката на вашата компанија и добијте признание дека сте грижлив корпоративен граѓанин!
Големи подароци и хартии од вредност

Големи подароци и хартии од вредност

Помагаат големи подароци и подароци на ценети хартии од вредност BullyingCanada бидете во тек со постојано растечката побарувачка за наша помош.
Донирајте автомобил

Донирајте автомобил

Старо или ново, трчање или не, лесно е за несакано возило како срдечна поддршка за малтретираните деца!
Давање наследство

Давање наследство

Подароците направени преку вашата волја, осигурувањето и пензиските заштеди ќе ги поддржат ранливите малтретирани млади за генерациите што доаѓаат!
Добијте помош сега - не сте сами

Добијте помош сега - не сте сами

24/7/365 поддршка преку телефон, текстуална порака, разговор или е-пошта

Дали сте малтретирани?

Сакате доброволно да го одвоите вашето време?

en English
X
Скокни до содржината