давање на малтретирани деца
посветла иднина
BullyingCanada's
24/7/365 Мрежа за поддршка
има потреба од вашата поддршка
Поддржете ја нашата критична работа
Вашата великодушност спасува животи Вклучете Можете да помогнете BullyingCanada се потпира на дарежливиот
поддршка на поединци како тебе.
Поддржете нè. Спасете животи.

Поддржете нè. Спасете животи.

Нашата критична поддршка е овозможена од донатори исто како вас.
На нив се потпираат десетици илјади млади ширум земјата BullyingCanada да им помогне да ја вратат безбедноста од насилниците во речиси секоја заедница.
Lifeline

Lifeline

24/7 национална мрежа за поддршка за малтретираните млади.
Младински гласови

Младински гласови

Работилниците во заедницата создаваат отворени умови и ги штитат децата.
Програма за стипендии

Програма за стипендии

Стипендиите ги поттикнуваат младите да станат лидери на заедницата.
Глас за жртвите

Глас за жртвите

Неуморно застапување за жртвите на малтретирање кај младите.
Секој момент се брои

Секој момент се брои

помогнете ни да одговориме на мачните повици за помош
години стаж
15
години стаж
вика за помош во 2020 година преку телефон и СМС
287602
вика за помош во 2020 година преку телефон и СМС
вика за помош во 2020 година преку разговор во живо и е-пошта
110256
вика за помош во 2020 година преку разговор во живо и е-пошта
посетителите на BullyingCanada.ca во 2020 година
46936821
посетителите на BullyingCanada.ca во 2020 година

Донирајте автомобил

Можете да го претворите вашето несакано возило во дарежлива донација за поддршка на Bullying Canada! Работејќи во наше име, Donate a Car Canada ќе го прифати вашето возило за донација - работи, или не. Старо или ново!

Нема трошоци за вас, а процесот е неверојатно лесен! Donate a Car Canada ќе ги олесни сите аспекти на донацијата на вашиот автомобил од подигањето до конечната продажба, осигурувајќи дека вашето возило ќе биде продадено за највисок можен резултат од продажбата. Тие потоа ни ги проследуваат нето приходите во Bullying Canada, а ние ви испраќаме даночна потврда за вредноста на автомобилот. Ослободете се од тој несакан автомобил уште денес!
Други начини за поддршка BullyingCanada

Други начини за поддршка BullyingCanada

Покрај онлајн давањето, постојат неколку начини да ја поддржиме нашата животоспасувачка работа.
Спонзори

Спонзори

Благодарам на нашите ценети, дарежливи поддржувачи!
Давање заедница

Давање заедница

Поддршката за нас со собирање средства може да биде лесна и забавна!
Корпоративно давање

Корпоративно давање

Корпоративните партнерства можат да имаат корист и на двете BullyingCanada и вашиот бизнис!
Големи подароци и хартии од вредност

Големи подароци и хартии од вредност

Главните подароци зајакнуваат BullyingCanada да направи повеќе!
Донирајте автомобил

Донирајте автомобил

Несаканите возила се претвораат во дарежлива поддршка!
Давање наследство

Давање наследство

Оставете незаборавно наследство и поддржете ги младите за генерациите што доаѓаат!
Добијте помош сега - не сте сами

Добијте помош сега - не сте сами

24/7/365 поддршка преку телефон, текстуална порака, разговор или е-пошта

Дали сте малтретирани?

Можеме ли да сметаме на вашата поддршка?

en English
X
Скокни до содржината