Вашиот настан за собирање средства од заедницата може да ни помогне да одговориме на секој мачен повик за помош

Поддршка BullyingCanada може да биде лесно и забавно! Со собирање средства за нас, ни помагате да ги обезбедиме нашите услуги за малтретираните деца во вашата заедница.

Ниту една сума не е премала или голема, и секоја донација веднаш се користи за давање услуги на малтретираните млади 24 часа на ден, 7 дена во неделата, 365 дена во годината. Еве неколку идеи за настани што би можеле да ги организирате.

  • Bowl-A-Thon: Планирајте локален Bowl-A-Thon во вашата заедница или за вашето работно место или меѓу вашите пријатели.
  • Собирање финансиски средства од училиштата: Секоја година, учениците и училиштата низ Канада се домаќини и учествуваат во различни настани за собирање финансиски средства кои помагаат во финансирањето на нашите програми и услуги. Ако сакате да дознаете повеќе за тоа како вашето училиште може да организира собирање средства, ве молиме ни е-пошта на [заштитена по е-пошта]
  • Клубови и здруженија на заедницата: Фондации на локалната заедница, спортски и младински клубови и здруженија често ја поддржуваат нашата работа со организирање настани. За да дознаете како вашата локална фондација или група може да обезбеди донација за поддршка на нашата мрежа за поддршка 24/7/365, работете, ве молиме контактирајте не на: (877) 352-4497 или преку е-пошта на: [заштитена по е-пошта]
Други начини за поддршка BullyingCanada

Други начини за поддршка BullyingCanada

Спонзори

Спонзори

Благодарам на нашите ценети, дарежливи поддржувачи!
Волонтер

Волонтер

Бидете одговорен за поддршка или помогнете со административни задачи. Го цениме вашиот подарок на време и вештини!
Корпоративно давање

Корпоративно давање

Корпоративните партнерства можат да имаат корист и на двете BullyingCanada и вашиот бизнис!
Големи подароци и хартии од вредност

Големи подароци и хартии од вредност

Главните подароци зајакнуваат BullyingCanada да направи повеќе!
Донирајте автомобил

Донирајте автомобил

Несаканите возила се претвораат во дарежлива поддршка!
Давање наследство

Давање наследство

Оставете незаборавно наследство и поддржете ги младите за генерациите што доаѓаат!
години стаж
15
години стаж
вика за помош во 2020 година преку телефон и СМС
287602
вика за помош во 2020 година преку телефон и СМС
вика за помош во 2020 година преку разговор во живо и е-пошта
110256
вика за помош во 2020 година преку разговор во живо и е-пошта
посетителите на BullyingCanada.ca во 2020 година
46936821
посетителите на BullyingCanada.ca во 2020 година
en English
X
Скокни до содржината