menehi anak bullied
masa depan sing luwih cerah
BullyingCanada's
24/7/365 Jaringan Dhukungan
mbutuhake dhukungan sampeyan
Dukung Karya Kritis Kita
Loman Panjenengan Nylametake Urip Njaluk Sampeyan Bisa Bantuan BullyingCanada gumantung ing wong loman
dhukungan saka individu kaya sampeyan.
BullyingCanada matur nuwun kanggo organisasi sing luar biasa loman iki kanggo dhukungan sing visioner lan welas asih.

BullyingCanada matur nuwun kanggo organisasi sing luar biasa loman iki kanggo dhukungan sing visioner lan welas asih.

Matur nuwun kanggo donor loman ing ngisor iki kanggo dhukungan sing luar biasa BullyingCanada.

Dhukungan finansial lan barang-barang sing ditawakake organisasi kasebut nduweni peran penting kanggo ngidini kita mangsuli atusan ewu telpon kanggo bantuan sing ditampa saben taun saka nom-noman sing diganggu lan wong diwasa sing peduli karo dheweke.

Yen sampeyan pengin sinau carane ndhukung BullyingCanada—salah siji pribadi utawa minangka organisasi-kita ngajak sampeyan hubungi kita utawa kanggo njelajah kaca melu kita.

Suporter sing Dihargai

Suporter sing Dihargai

Masyarakat Kepemimpinan

Masyarakat Kepemimpinan

$ 10,000 +
Penglihatan

Penglihatan

$ 5,000 - $ 9,999
Pilar

Pilar

$ 2,000 - $ 4,999
Heroes

Heroes

$ 1,000 - $ 1,999
Kanca-kanca

Kanca-kanca

$ 250 - $ 999
Hadiah ing Kind

Hadiah ing Kind

Perusahaan kasebut nyedhiyakake dhukungan kritis kanthi menehi sumbangan produk lan layanan BullyingCanada.

Webhosting diwenehake dening Kualo.

Kabar

Ana situs web sing disambung menyang lan saka situs iki sing dioperasikake utawa digawe dening utawa kanggo organisasi, perusahaan, utawa individu sing ora ana hubungane karo BullyingCanada. Organisasi, perusahaan, utawa individu iki mung tanggung jawab kanggo operasi lan informasi kasebut (kalebu hak nampilake informasi kasebut) sing ditemokake ing situs web masing-masing. Nyambung menyang utawa saka situs iki ora ateges ing bagean BullyingCanada endorsement utawa jaminan saka organisasi utawa informasi apa wae (kalebu hak kanggo nampilake informasi kasebut) sing ditemokake ing situs web kasebut.

BullyingCanada ora nganggep lan ora tanggung jawab kanggo tanggung jawab apa wae kanggo ngubungake samubarang situs web sing disambung iki, nggunakake situs sing disambung kanggo ngirim utawa nuduhake konten, operasi utawa konten (kalebu hak nampilake informasi kasebut) saka samubarang situs web sing disambung, utawa kanggo informasi, interpretasi, komentar utawa panemu sing ditulis ing situs web sing disambung. Sembarang komentar utawa pitakon babagan situs web sing disambung kudu diarahake menyang organisasi tartamtu sing dioperasikake situs web kasebut.

Sawise sampeyan lunga BullyingCanadasitus web, BullyingCanadakabijakan privasi ora ditrapake maneh.
Cara Liyane Kanggo Ndhukung BullyingCanada

Cara Liyane Kanggo Ndhukung BullyingCanada

Saliyane menehi online, ana sawetara cara kanggo ndhukung karya nylametake kita.
sponsor

sponsor

Matur nuwun kanggo para panyengkuyung sing loman!
Masyarakat Menehi

Masyarakat Menehi

Ndhukung kita kanthi ngumpulake dana bisa gampang lan nyenengake!
Menehi Perusahaan

Menehi Perusahaan

Kemitraan perusahaan bisa entuk manfaat saka loro BullyingCanada lan bisnis sampeyan!
Gifts Gedhe & Securities

Gifts Gedhe & Securities

Hadiah utama nguatake BullyingCanada kanggo nindakake liyane!
Nyumbang Mobil

Nyumbang Mobil

Kendaraan sing ora dikarepake dadi dhukungan sing loman!
Menehi Warisan

Menehi Warisan

Ninggalake warisan sing ora bisa dilalekake lan ndhukung pemuda kanggo generasi sing bakal teka!
Njaluk Bantuan Saiki-Sampeyan Ora Piyambak

Njaluk Bantuan Saiki-Sampeyan Ora Piyambak

Dhukungan 24/7/365 liwat telpon, teks, chatting, utawa email

Apa sampeyan dibully?

Apa kita bisa ngandelake dhukungan sampeyan?

en English
X
Skip isi