Kabijakan iki ditrapake kanggo informasi pribadhi sing diklumpukake BullyingCanadadonor lan calon donor.

Ing Kebijakan Privasi iki, istilah "BullyingCanada”, “kita” lan “kita” nuduhake kantor saka BullyingCanada, Inc.

Kita setya nglindhungi informasi pribadhi para donor lan calon donor. Kabijakan Privasi iki nyedhiyakake informasi babagan cara ngumpulake, nggunakake, mbukak lan nglindhungi informasi pribadhi. Kabijakan Privasi iki uga nerangake carane donor bisa ngubungi kita kanthi pitakonan, lan carane wong bisa njaluk ngganti utawa mbusak informasi pribadhi sing bisa diduweni.

janji kita marang kowe

BullyingCanada komitmen kanggo nglindhungi privasi informasi pribadhi saka donor, sukarelawan, anggota, lan sapa wae sing melu organisasi kita. Kita ngormati kapercayan saka wong sing ditangani, lan masarakat, lan ngerti manawa njaga kapercayan kasebut mbutuhake transparan lan tanggung jawab babagan cara nambani informasi sing dituduhake karo kita.

Sajrone macem-macem proyek lan kegiatan, kita kerep ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi. Sapa wae sing diklumpukake informasi kasebut kudu ngarep-arep manawa informasi kasebut bakal direksa kanthi ati-ati lan manawa panggunaan informasi kasebut kudu disetujoni. Praktek privasi kita dirancang kanggo nggayuh iki.

BullyingCanada nduweni komitmen kanggo nglindhungi privasi para pemangku kepentingan. Sing paling penting: Hak pribadi sampeyan kanggo rahasia lan privasi bakal direksa.

Dagang dhaptar mailing antarane badan amal sing kadhaptar kanthi reputasi

Kanggo mbantu golek panyengkuyung anyar lan nglakokake program penggalangan dana kanthi larang regane, kadhangkala kita perdagangan bagean cilik saka dhaptar donor surat langsung karo badan amal liyane sing biso dipercoyo lan padha. Kita mung nindakake sawise donor duwe kesempatan kanggo nolak kanggo melu ing ijol-ijolan dhaptar iki. Donor bisa milih metu saka pengaturan iki kapan wae.

Kanthi setuju kanggo ngidini kita ngganti informasi kontak sing diwenehake dening donor kanthi sukarela, dheweke mbantu kita entuk jeneng panyengkuyung anyar lan dhukungan anyar kanggo karya sing penting lan nirlaba. Mailing list didagangake kanthi anonim liwat makelar dhaptar pihak katelu lan digunakake kanggo ngirim banding langsung. Makelar dhaptar iki dibutuhake kanggo mesthekake yen idin sing cocog wis dipikolehi dening pamilik dhaptar kanggo nggunakake jeneng ing dhaptar kasebut.

Amal liyane mung bakal sinau jeneng lan alamat donor kita yen BullyingCanada donor setuju kanggo nggawe sumbangan kanggo amal karo kang kita ijol-ijolan milis. Semono uga, BullyingCanada ora diweruhi jeneng ing dhaptar sing diijolke nganti donor kanggo amal liyane mutusake kanggo menehi sumbangan BullyingCanada.

Akses menyang informasi babagan donor individu

Kita bakal seneng menehi informasi marang para donor babagan anane, panggunaan apa wae, lan pambocoran informasi identifikasi pribadi, lan menehi akses menyang informasi pribadhi kasebut, miturut pangecualian sing diwenehake dening hukum, sajrone 30 (telung puluh) dina sawise ditampa panyuwunan ditulis sing diarahake. kanggo:

Kantor Privasi
BullyingCanada, Inc.
471 Smythe Street, PO Box 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Nemtokake informasi pribadhi

Informasi pribadhi yaiku informasi apa wae sing bisa digunakake kanggo mbedakake, ngenali utawa ngubungi individu tartamtu. Informasi iki bisa nyakup panemu utawa kapercayan individu, uga fakta babagan, utawa gegayutan karo, individu kasebut, yen diwenehake marang BullyingCanada liwat survey utawa obrolan. Pangecualian: informasi kontak bisnis lan informasi tartamtu sing kasedhiya kanggo umum, kayata jeneng, alamat, lan nomer telpon sing diterbitake ing direktori telpon, ora dianggep minangka informasi pribadhi.

Yen individu nggunakake informasi kontak omahe minangka informasi kontak bisnis uga, kita nganggep manawa informasi kontak sing diwenehake minangka informasi kontak bisnis, lan mulane ora tundhuk pangayoman minangka informasi pribadhi.

Carane kita ngumpulake informasi pribadhi

BullyingCanada ngumpulake informasi pribadhi babagan individu mung nalika diwenehake kanthi sukarela. Biasane, kita bakal njaluk idin kanggo nggunakake utawa pambocoran informasi pribadhi ing wektu koleksi. Ing kahanan tartamtu, kita bisa uga pengin nggunakake informasi pribadhi sing sadurunge diklumpukake kanggo tujuan anyar (yaiku tujuan sing ora kasebut nalika informasi dikumpulake). Ing kahanan iki, kita bakal ngabari individu liwat email utawa mail lan menehi kesempatan kanggo milih-metu saka nggunakake anyar kuwi.

BullyingCanada ngumpulake informasi pribadhi nalika sumbangan utawa janji digawe, nalika BullyingCanada materi dijaluk, utawa nggunakake sawetara layanan web kita.

Kita ora bakal, minangka kondisi interaksi karo BullyingCanada, mbutuhake idin kanggo nglumpukake, nggunakake, utawa pambocoran informasi ngluwihi sing dibutuhake kanggo nepaki tujuan sing jelas lan sah kanggo informasi sing diwenehake.

laku privasi

Informasi pribadhi diklumpukake dening BullyingCanada katahan ing kapercayan ketat. Personel kita nduweni wewenang kanggo ngakses informasi pribadhi mung adhedhasar kabutuhan kanggo ngatasi informasi kasebut kanthi alesan (s) sing dipikolehi. Pengamanan wis ditindakake kanggo mesthekake yen informasi kasebut ora dibeberke utawa disebarake luwih akeh tinimbang sing dibutuhake kanggo nggayuh tujuan sing dikumpulake. Kita uga njupuk langkah kanggo mesthekake integritas informasi iki maintained lan kanggo nyegah saka ilang utawa numpes.

Informasi pribadhi sing diklumpukake digunakake kanggo nindakake transaksi sing dijaluk utawa diwenehake dening donor. Iki bisa uga kalebu nggunakake informasi pribadhi kanggo ngolah sumbangan, ngirim informasi utawa bahan sing dijaluk, ndhaptar salah sawijining acara, supaya wong ngerti babagan BullyingCanada acara lan warta, njaluk dhukungan, lan nindakake kabeh sing perlu kanggo ngembangake lan njaga hubungan kita karo panyengkuyung.

Kanggo sumbangan sewu dolar ($1,000) utawa luwih, BullyingCanada nerbitake jeneng donor ing situs web, kanthi ijin saka donor. Kabeh donor individu kanthi hadiah sewu dolar ($ 1,000) utawa luwih sing ora pengin jenenge diterbitake dijaluk nuduhake preferensi ing formulir sumbangan utawa hubungi kita liwat telpon ing (877) 352-4497, utawa email ing [email dilindhungi] utawa dening mail ing: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada bisa nuduhake informasi pribadhi karo pihak katelu sing melu kanggo mbantu kita nyedhiyakake layanan kanggo nindakake siji utawa luwih saka tujuan sing kasebut ing ndhuwur. Panyedhiya layanan iki dilarang nggunakake informasi pribadhi kanggo maksud apa wae kajaba kanggo nyedhiyakake pitulungan iki lan diwajibake kanggo nglindhungi informasi pribadhi sing ditampa saka kita utawa nduweni akses menyang lan tundhuk karo prinsip privasi umum sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki.

Kita ajeg nawakake individu sing menehi kesempatan kanggo milih supaya ora nuduhake informasi kasebut kanggo tujuan sing diklumpukake kanthi jelas. Yen sawayah-wayah, ana wong sing pengin nganyari informasi utawa dibusak saka salah sawijining mailing list, dheweke dijaluk ngirim email menyang [email dilindhungi] utawa nelpon kita ing (877) 352-4497 lan kita bakal nggawe pangaturan (e) kanggo informasi pribadhi ing 30 (telung puluh) dina.

Yen ana wong sing ora milih kanggo nampa informasi promosi saka kantor nasional, kita uga bisa nggunakake informasi kontak kanggo menehi informasi babagan BullyingCanada pembangunan utawa aktivitas, acara penggalangan dana mbesuk, utawa kesempatan sponsor.

Situs web lan perdagangan elektronik

Nalika sampeyan ngunjungi situs web kita ing BullyingCanada.ca kita bisa ngumpulake informasi non-pribadi-Ngenali. Kita bisa ngumpulake lan nggunakake alamat IP kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan donor, lan ngumpulake informasi demografi sing akeh kanggo panggunaan agregat. Kita ora ngubungake alamat IP menyang informasi sing bisa dingerteni pribadi.

Kita nggunakake protokol sandi lan piranti lunak enkripsi kanggo nglindhungi informasi pribadhi lan informasi liyane sing ditampa nalika produk utawa layanan sing melu transaksi komersial dijaluk lan/utawa dibayar online. Piranti lunak kita dianyari kanthi rutin kanggo ngoptimalake proteksi informasi kasebut.

Situs web kita ngemot pranala menyang situs web liyane. Tulung diweruhi BullyingCanada ora tanggung jawab kanggo praktik privasi situs web liyane. Kita ngajak para donor supaya waspada nalika ninggalake situs web kita lan maca kabijakan privasi saben situs web sing ngumpulake informasi sing bisa dingerteni pribadi.

Panganggone cookie

Cookie minangka file teks cilik sing bisa digunakake situs web kanggo ngenali pangguna baleni lan nggampangake akses lan panggunaan situs web kasebut. BullyingCanada ora ora nggunakake informasi sing ditransfer liwat cookie kanggo maksud apa promosi utawa marketing, utawa informasi sing dienggo bareng karo pihak katelu. Pangguna kudu ngerti BullyingCanada ora bisa ngontrol panggunaan cookie dening pengiklan utawa pihak katelu.

Kanggo sing ora pengin informasi diklumpukake liwat nggunakake cookie, paling browser ngidini kedhaftar kanggo nolak utawa nampa cookie. Wigati dimangerteni manawa cookie bisa uga dibutuhake kanggo nyedhiyakake fitur tartamtu sing kasedhiya ing situs iki.

Cara nglindhungi informasi pribadi

BullyingCanada njupuk langkah-langkah sing cukup komersial kanggo nglindhungi informasi pribadhi saka akses sing ora sah lan njaga akurasi lan panggunaan informasi sing tepat kanthi cara fisik, teknis, lan ukuran organisasi sing cocog. Kabeh transaksi lan kontribusi online ing situs web kita dumadi liwat sistem sing aman, pribadi, lan aman sing nglindhungi informasi pribadhi individu kasebut.

Kabeh karyawan, sukarelawan, lan panyedhiya layanan diwajibake netepi syarat-syarat Kebijakan Privasi iki lan diwajibake njaga rahasia informasi sing bisa diakses nalika nindakake tugas. Kabeh sistem kita dilindhungi dening firewall sing paling apik lan kabeh pangguna kudu nggunakake sandhi.

Penylametan lan pembuangan informasi pribadhi

BullyingCanada nahan informasi pribadhi kanggo anggere perlu kanggo nepaki tujuan (s) sing diklumpukake lan kanggo tundhuk karo hukum sing ditrapake.

Nganyari Kebijakan Privasi

Kita ajeg mriksa praktik privasi kanggo macem-macem kegiatan lan nganyari kabijakan kita. Mangga mriksa website kita www.bullyingcanada.ca kanthi rutin kanggo informasi babagan praktik paling anyar.

Cara milih metu, njaluk akses, utawa nganyari informasi pribadhi

BullyingCanada nggawe usaha sing cukup komersial kanggo njaga file lengkap, anyar, lan akurat. Yen ana wong sing pengin ngakses, nganyari utawa mbenerake informasi kontak pribadhi, njaluk mbusak saka dhaptar mailing, utawa ngrembug masalah privasi karo kita, hubungi Petugas Privasi liwat surat ing 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1 utawa nelpon ing (877) 352-4497 utawa ngirim e-mail menyang [email dilindhungi]

Informasi luwih lengkap babagan privasi lan hak sampeyan babagan informasi pribadhi bisa ditemokake ing situs web Komisioner Privasi Kanada ing  www.priv.gc.ca/en/

Informasi lan nganyari request

Organisasi kita setya kanggo nglindhungi privasi informasi pribadhi para donor, sukarelawan, karyawan, anggota, klien, lan kabeh pemangku kepentingan liyane. Kita ngormati kapercayan saka wong sing kita tindakake, lan umum, lan ngerti manawa njaga kapercayan iki mbutuhake transparan lan tanggung jawab babagan cara nambani informasi sing sampeyan pilih kanggo dituduhake karo kita.

Individu bisa mriksa informasi sing ana ing cathetan kanggo verifikasi, nganyari lan mbenerake, lan mbusak informasi lungse.

Alamat donor lan klien umum lan informasi kontak bisa gampang dianyari kanthi mbalekake kertu donor biasa kanthi informasi sing dianyari utawa kanthi telpon. BullyingCanada bebas pulsa ing (877) 352-4497 lan njaluk pangowahan umum menyang file donor.

Owah-owahan informasi donor lan klien tartamtu, uga panjalukan kanggo salinan file pribadi individu, kudu ditulis kanthi nulis menyang:

Kantor Privasi
BullyingCanada Inc.
471 Smythe St, PO Box 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Elinga yen sawetara file pribadhi dijaluk, bisa uga ana informasi rahasia sing ana hubungane karo individu liyane utawa informasi rahasia menyang BullyingCanada disambungake ing file kasebut. Ing tundhuk karo BullyingCanada Kabijakan Privasi, file kasebut ora bisa disalin utawa dirilis; Nanging, informasi faktual babagan individu sing njaluk file dhewe bakal kasedhiya.

Ing kahanan normal, kabeh panjalukan lan nganyari bakal rampung ing 30 dina sawise nampa panjalukan.

Keprigelan lan keluhan

BullyingCanada nduweni komitmen kanggo nambani donor, sukarelawan, karyawan, anggota, klien, lan kabeh pemangku kepentingan liyane kanthi rasa hormat lan pertimbangan. Preduli saka efforts paling, bakal ana kaping nalika kasalahan lan misunderstandings bisa kelakon. Apa wae kahanan, resolusi masalah kanggo kepuasan kabeh pihak dadi perhatian utama BullyingCanada. Sampeyan bisa hubungi kita kanthi nulis ing:

Kantor Privasi
BullyingCanada Inc.
471 Smythe St, KOTA POS 27009
Fredericton, NB E3B 9M1

Mangga manawa kanggo kalebu ing ngisor iki ing pesen utawa layang:

  • Jeneng;
  • Alamat lan nomer telpon sing luwih disenengi;
  • Sifat complaint; lan
  • Rincian sing relevan karo perkara kasebut lan karo sapa sampeyan wis ngrembug masalah kasebut.

Upaya bakal ditindakake kanggo nanggapi keprihatinan lan keluhan ing wektu sing tepat.

Informasi luwih lengkap babagan privasi lan hak sampeyan babagan informasi pribadhi sampeyan bisa ditemokake ing situs web Komisioner Privasi Kanada ing  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
Skip isi