Sampeyan bakal dikenang kanthi apik amarga ndhukung pemuda sing diganggu kanggo generasi sing bakal teka

Kanthi nggawe hadiah welasan lan paweling kanggo BullyingCanada saka Estate Panjenengan, sampeyan bakal duwe impact positif ing gesang dicekel bocah bullied, malah dawa sawise sampeyan ical. Mangga ngobrol karo penasehat finansial kanggo milih jinis hadiah warisan sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Hadiah ing Karsa Panjenengan:

Ing karsa sampeyan, sampeyan bisa nduduhake simpati kanggo bocah-bocah sing diganggu kanthi menehi hadiah BullyingCanada Inc. Sampeyan bisa nemtokake jumlah tartamtu saka dhuwit, Piece saka property, utawa persentasi ampas saka Estate Panjenengan. Sampeyan uga bisa nyumbang sekuritase liwat kekarepan sampeyan. Kanthi mengkono, properti sampeyan ora kudu mbayar pajak kapital babagan nilai sekuritas sing diapresiasi. Gampang lan murah kanggo nambah hadiah amal kanggo kekarepan sampeyan kanthi nduwe pengacara nggawe codicil sing nemtokake tujuan amal sampeyan. Kanthi mengkono, sampeyan ora kudu ngganti kabeh kekarepan sampeyan. Priksa manawa codicil sampeyan banjur disimpen kanthi karsa sampeyan, lan pelaksana sampeyan duwe akses menyang dokumen kasebut. Download we Hadiah ing Will Fact Sheet Lan kita Gifts saka Securities Fact Sheet kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Hadiah Asuransi:

Hadiah asuransi bakal ngidini sampeyan nggunakake kekuwatan asuransi sing saya tambah kanggo nambah kemurahan sampeyan. Sampeyan bisa nyumbang kabijakan asuransi jiwa mbayar sing ora perlu maneh kanthi nggawe BullyingCanada Inc. pemilik lan ahli waris kabijakan sampeyan. Yen isih ana pembayaran sing kudu dibayar ing kabijakan sampeyan, kanthi menehi jeneng BullyingCanada Inc. minangka pemilik kabijakan sampeyan, BullyingCanada bakal ngirim kuitansi amal taunan kanggo premi sampeyan terus mbayar. Yen sampeyan jeneng BullyingCanada Inc. minangka ahli waris saka kawicaksanan asuransi jiwa utawa jinis produk asuransi liyane (annuities, tabungan kadhaptar, dana kapisah), banjur Estate sampeyan bakal nampa kuitansi pajak kanggo nilai lengkap hadiah nalika sampeyan tilar donya. Download we Hadiah saka Asuransi Fact Sheet kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Sumbangan RRSP lan RRIF:

Gampang kanggo nyumbang hasil saka Rencana Tabungan Pensiun Terdaftar (RRSP) lan Dana Pendapatan Pensiun Terdaftar (RRIF) menyang BullyingCanada Inc. Entuk formulir owah-owahan ahli waris saka lembaga keuangan sing nyekel tabungan kasebut lan ganti ahli waris BullyingCanada Inc., lan ngirim formulir menyang institusi finansial iki. Download we Hadiah Lembar Fakta Tabungan Pensiun kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi Layanan Sumbangan: (877) 352-4497 utawa email: [email dilindhungi].

en English
X
Skip isi