Kemurahan sampeyan bakal nylametake nyawa.

Kemurahan sampeyan bakal nylametake nyawa.

Kanthi menehi sumbangan sing peduli, sampeyan bakal menehi masa depan sing luwih cerah kanggo bocah-bocah sing diganggu.
Pandemi kasebut nyebabake mental bocah-bocah rapuh. Nalika dheweke uga di-bully, dheweke asring di-push menyang brink. Kanthi dhukungan sing wicaksana, kita bakal mesthekake layanan dhukungan ana kanggo wong-wong mau kapan wae, saben dina, kanthi gratis, kanggo mungkasi dheweke diganggu.

Yen sampeyan pengin nyithak formulir sumbangan, lengkapi lan kirim menyang BullyingCanada, download Formulir Sumbangan Panjenengan kene. Alamat surat kita yaiku 471 Smythe Street, PO Box 27009, Fredericton, New Brunswick, E3B 9M1. 

taun layanan ditawakake dening BullyingCanada
15
taun layanan ditawakake dening BullyingCanada
Panjerit putus asa njaluk tulung ditampa ing 2021
787035
Panjerit putus asa njaluk tulung ditampa ing 2021
Kaping pirang-pirang tangisan njaluk bantuan sing ditampa lan mbantu ing 2021, dibandhingake karo pra-pandemi 2019
6
Kaping pirang-pirang tangisan njaluk bantuan sing ditampa lan mbantu ing 2021, dibandhingake karo pra-pandemi 2019
Jumlah menit rata-rata ngenteni pemuda nganti sesambungan karo Responder Dhukungan
2
Jumlah menit rata-rata ngenteni pemuda nganti sesambungan karo Responder Dhukungan
Yuta kunjungan menyang BullyingCanada.ca ing 2021
53
Yuta kunjungan menyang BullyingCanada.ca ing 2021
Jumlah basa sing BullyingCanada.ca ditawakake ing
104
Jumlah basa sing BullyingCanada.ca ditawakake ing
Cara liya kanggo nuduhake dhukungan sing peduli BullyingCanada

Cara liya kanggo nuduhake dhukungan sing peduli BullyingCanada

volunteer

volunteer

Dadi Responder Dhukungan, utawa bantuan karo tugas administratif. We Value hadiah wektu lan skills!
Acara Komunitas

Acara Komunitas

Nindakake sing nyenengake kanggo ngumpulake dana BullyingCanada!
Menehi Perusahaan

Menehi Perusahaan

Nyilih dhukungan perusahaan sampeyan, lan diakoni minangka warga perusahaan sing peduli!
Gifts Gedhe & Securities

Gifts Gedhe & Securities

Bebungah utama lan hadiah saka sekuritas sing dihargai mbantu BullyingCanada tetep karo panjaluk sing saya tambah akeh kanggo bantuan.
Nyumbang Mobil

Nyumbang Mobil

Lawas utawa anyar, mlaku utawa ora, iku gampang kanggo kendaraan bayangan ing support heartfelt kanggo anak bullied!
Menehi Warisan

Menehi Warisan

Hadiah sing digawe liwat kekarepan, asuransi lan tabungan pensiun bakal ndhukung pemuda sing rentan diganggu kanggo generasi sing bakal teka!
Njaluk Bantuan Saiki-Sampeyan Ora Piyambak

Njaluk Bantuan Saiki-Sampeyan Ora Piyambak

Dhukungan 24/7/365 liwat telpon, teks, chatting, utawa email

Apa sampeyan dibully?

Pengin sukarela wektu sampeyan?

en English
X
Skip isi