Menehi Perusahaan

Menehi Perusahaan

Dhukungan kritis kita diaktifake dening para donor kaya sampeyan.
Perusahaan sampeyan bisa mbantu para pemuda ing komunitas sampeyan lan ing saindenging Kanada kanthi menehi sumbangan kanthi cara sing paling cocog karo bisnis sampeyan.

Cara ngrawat sampeyan bisa nduwe pengaruh gedhe ing kesehatan mental para remaja sing diganggu kalebu:

  1. Sumbangan perusahaan filantropi
  2. Sumbangan barang kanggo layanan utawa produk sampeyan
  3. Kontribusi liwat program pemasaran utawa pariwara sampeyan
  4. Keterlibatan karyawan (sukarelawan, partisipasi acara, penggalangan dana, lsp.)
  5. Cocog karo sumbangan sing digawe karyawan sampeyan BullyingCanada
  6. Dhukungan pariwara - sumbangan papan iklan utawa layanan umum

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap kanthi nelpon (877) 352-4497 utawa ngirim email [email dilindhungi]

Cara Liyane Kanggo Ndhukung BullyingCanada

Cara Liyane Kanggo Ndhukung BullyingCanada

Mbayar upeti kanggo panyengkuyung sing paling loman

Mbayar upeti kanggo panyengkuyung sing paling loman

Kita utang matur nuwun marang panyengkuyung sing welas asih!
Masyarakat Menehi

Masyarakat Menehi

Ndhukung kita kanthi ngumpulake dana bisa gampang lan nyenengake!
Hadiah Gedhe & Sumbangan Sekuritas

Hadiah Gedhe & Sumbangan Sekuritas

Hadiah utama nguatake BullyingCanada nulungi luwih akeh wong enom sing diganggu!
Nyumbang Mobil

Nyumbang Mobil

Sampeyan bisa ngowahi kendaraan sing ora dikarepake - mlaku utawa ora - dadi dhukungan sing apik
Menehi Warisan

Menehi Warisan

Dielingi suwene kanggo ngrawat pemuda sing diganggu, lan dukung bocah-bocah sing rentan kanggo generasi sing bakal teka
en English
X
Skip isi