menehi anak bullied
masa depan sing luwih cerah
BullyingCanada's
24/7/365 Jaringan Dhukungan
mbutuhake dhukungan sampeyan
Dukung Karya Kritis Kita
Loman Panjenengan Nylametake Urip Njaluk Sampeyan Bisa Bantuan BullyingCanada gumantung ing wong loman
dhukungan saka individu kaya sampeyan.
Ndhukung Kita. Simpen Urip.

Ndhukung Kita. Simpen Urip.

Dhukungan kritis kita diaktifake dening para donor kaya sampeyan.
Puluhan ewu pemuda ing saindenging negara gumantung BullyingCanada kanggo mbantu dheweke entuk keamanan maneh saka para pembuli ing meh kabeh komunitas.
Lifeline

Lifeline

24/7 jaringan dhukungan nasional kanggo pemuda sing diganggu.
Swara Pemuda

Swara Pemuda

Lokakarya komunitas nggawe pikiran sing mbukak lan nglindhungi bocah-bocah.
Program Beasiswa

Program Beasiswa

Beasiswa nguatake pemuda dadi pimpinan komunitas.
Swara kanggo Korban

Swara kanggo Korban

Advokasi tanpa lelah kanggo korban bullying pemuda.
Saben Wayahe Counts

Saben Wayahe Counts

nulungi kita mangsuli telpon sing susah
taun layanan
15
taun layanan
nangis njaluk tulung ing 2020 liwat telpon lan teks
287602
nangis njaluk tulung ing 2020 liwat telpon lan teks
nangis njaluk bantuan ing 2020 liwat live chat lan email
110256
nangis njaluk bantuan ing 2020 liwat live chat lan email
pengunjung kanggo BullyingCanada.ca ing 2020
46936821
pengunjung kanggo BullyingCanada.ca ing 2020

Masyarakat Menehi

Ndhukung BullyingCanada bisa gampang lan nyenengake! Kanthi ngumpulake dana kanggo kita, sampeyan mbantu nyedhiyakake layanan kanggo bocah-bocah sing diganggu ing komunitas sampeyan.

Ora ana jumlah sing cilik utawa gedhe, lan saben sumbangan langsung digunakake kanggo nyedhiyakake layanan kanggo para pemuda sing diganggu 24 jam dina, 7 dina seminggu, 365 dina setahun. Ing ngisor iki sawetara gagasan acara sing bisa dadi tuan rumah.

  • Bowl-A-Thon: Rencanana Bowl-A-Thon lokal ing komunitas sampeyan utawa ing papan kerja utawa ing antarane kanca-kanca.
  • Penggalangan dana adhedhasar sekolah: Saben taun, siswa lan sekolah ing Kanada dadi tuan rumah lan melu macem-macem acara penggalangan dana sing mbantu mbiayai program lan layanan kita. Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan carane sekolah sampeyan bisa dadi tuan rumah penggalangan dana, kirim email menyang [email dilindhungi]
  • Klub lan asosiasi komunitas: Yayasan komunitas lokal, klub olahraga lan pemuda, lan asosiasi asring ndhukung karya kita kanthi nganakake acara. Kanggo mangerteni carane yayasan utawa grup lokal sampeyan bisa menehi sumbangan kanggo ndhukung jaringan dhukungan 24/7/365, hubungi kita ing: (877) 352-4497 utawa liwat email ing: [email dilindhungi]
Cara Liyane Kanggo Ndhukung BullyingCanada

Cara Liyane Kanggo Ndhukung BullyingCanada

Saliyane menehi online, ana sawetara cara kanggo ndhukung karya nylametake kita.
sponsor

sponsor

Matur nuwun kanggo para panyengkuyung sing loman!
Masyarakat Menehi

Masyarakat Menehi

Ndhukung kita kanthi ngumpulake dana bisa gampang lan nyenengake!
Menehi Perusahaan

Menehi Perusahaan

Kemitraan perusahaan bisa entuk manfaat saka loro BullyingCanada lan bisnis sampeyan!
Gifts Gedhe & Securities

Gifts Gedhe & Securities

Hadiah utama nguatake BullyingCanada kanggo nindakake liyane!
Nyumbang Mobil

Nyumbang Mobil

Kendaraan sing ora dikarepake dadi dhukungan sing loman!
Menehi Warisan

Menehi Warisan

Ninggalake warisan sing ora bisa dilalekake lan ndhukung pemuda kanggo generasi sing bakal teka!
Njaluk Bantuan Saiki-Sampeyan Ora Piyambak

Njaluk Bantuan Saiki-Sampeyan Ora Piyambak

Dhukungan 24/7/365 liwat telpon, teks, chatting, utawa email

Apa sampeyan dibully?

Apa kita bisa ngandelake dhukungan sampeyan?

en English
X
Skip isi