Nglamar kanggo Sukarelawan Dina

Nglamar kanggo Sukarelawan Dina

Sampeyan bisa nggawe prabédan ing urip bocah-bocah sing diganggu ing saindenging negoro. BullyingCanada nawakake sawetara cara kanggo melu!

Apa sampeyan? Fantastic individu? Sampeyan kudu yen sampeyan wis teka ing kaca iki. Dadi, maca ing:

Kita mbutuhake sukarelawan kanggo kerja langsung karo para pemuda, nyedhiyakake layanan dhukungan penting liwat platform SMS Buddies lan Virtual Buddies.

Kajaba saka rong kabutuhan khusus kasebut, kita tansah golek sukarelawan kanggo:

  • Bantuan penggalangan dana
  • Nyedhiyani dhukungan kantor
  • Nyedhiyani penasihat hukum
  • Nggarap program lan layanan

utawa kanggo nggarap proyek khusus liyane-mung kabari apa sing pengin sampeyan lakoni.

Kanggo melu, mung isi formulir ing ngisor iki lan kita bakal sesambungan karo langkah-langkah sabanjure.

Requirements

Ana sawetara syarat lan syarat sing kudu sampeyan kenal:

  • Sampeyan kudu dadi wong diwasa sing sah (paling ora umur 18 utawa 19 taun, gumantung saka lokasi sampeyan)
  • Sampeyan kudu idin kanggo mriksa latar mburi
  • Sampeyan kudu mbukak konflik kapentingan sing nyata utawa potensial
  • Sampeyan kudu ngalami program latihan ing wektu sing cukup saka ditampa
  • Sampeyan kudu gelem mbukak konten sing memicu utawa sensitif - asring melu kahanan bullying
  • Sampeyan kudu menehi dhukungan rahasia lan welas asih tanpa ngidini bias utawa kapercayan sampeyan ngganggu perawatan.
  • Sampeyan kudu njaga rahasia kabeh materi identifikasi pribadi sing sampeyan temoni liwat layanan kita, kajaba sing diwajibake dening hukum utawa sesuai karo kabijakan utawa prosedur internal kita.
  • Sampeyan kudu netepi kabeh peraturan, kabijakan, lan prosedur kita.

Telpon Koordinator Sukarelawan kita

Email Koordinator Sukarelawan kita

en English
X
Skip isi