BABAGAN AWAKE DHEWE

BullyingCanada Ndadekake Bedane

BullyingCanada Ndadekake Bedane

Para Pemuda Kita Layak Diperjuangkan

BullyingCanada minangka siji-sijine badan amal anti-bullying nasional sing mung darmabakti kanggo nggawe masa depan sing luwih cerah kanggo para pemuda sing diganggu. Apa sing diwiwiti minangka situs web sing digawe pemuda kanggo nggabungake bocah-bocah sing diganggu lan nyedhiyakake informasi babagan bullying-lan carane mungkasi!-saiki dadi layanan dhukungan 24/7 lengkap. Ing sembarang dina ing taun, ing sembarang wektu, muda, tuwane, pelatih, lan guru hubungi kita liwat telpon, teks, chatting online, lan email kanggo bantuan carane mungkasi bullying. Tim Dhukungan kita kalebu atusan sukarelawan sing terlatih.


Bedane unik kita: BullyingCanada ngadeg dening wong-wong sing njaluk bantuan nganti kita bisa mungkasi bullying. Kanggo saben kedadean bullying digawa menyang manungsa waé, kita ngomong karo nom-noman bullied lan tuwane; bullies lan tuwane; guru, pelatih, penasihat bimbingan, lan kepala sekolah; papan sekolah; polisi lokal yen urip anak kang kaancam bakal punah,; lan layanan sosial lokal kanggo njaluk muda konseling sing perlu kanggo waras. Proses iki asring njupuk antarane rong minggu nganti luwih saka setahun.


Kita uga nawakake presentasi sekolah babagan bullying lan beasiswa kanggo siswa sing aktif ing upaya anti-bullying.


BullyingCanada diluncurake tanggal 17 Desember 2006 dening Rob Benn-Frenette, 17 taun, ONB, lan Katie Thompson (Neu) 14 taun nalika situs web sing digawe langsung. Rob lan Katie loro-lorone dadi korban bullying sing ekstrem nalika SD lan SMA. Padha njaluk bantuan nanging ora bisa nemokake amal utawa layanan sosial kanggo ngintervensi lan nyegah wong-wong mau supaya ora disiksa tanpa henti. Dadi padha digawe BullyingCanada kanggo mbantu bocah sing lara.


BullyingCanada wis ditampilake ing koran, majalah, radio, lan televisi ing Kanada lan donya ing pirang-pirang basa-kayata ing Globe and MailPembaca DigestWong tuwa saiki, lan akeh liyane. Rob lan Katie wis kaping pirang-pirang diakoni umum amarga upaya sing ora kesel.

Crita kita

Crita kita

Mbangun sumber daya sing dibutuhake minangka bocah,
pangadeg kita wis thukul BullyingCanada dadi bandha nasional.

BullyingCanada digawe

Katie lan Rob didegaké BullyingCanada ing 2006, nalika padha persevering sanadyan nemen bullying dhewe.

Pendaftaran CRA

Kepengin nyedhiyakake luwih saka sumber informasi statis, Rob lan Katie ndhaptar BullyingCanada minangka amal operasi supaya bisa nyedhiyakake layanan langsung marang para pemuda sing butuh.

Nomer Registrasi Amal
82991 7897 RR0001

Dhukungan Jaringan Dibukak

Ngerti yen bullying ora ngetutake jam kantor, BullyingCanada ngluncurake garis dhukungan 24/7/365 supaya para pemuda bisa nelpon, ngobrol, email, utawa teks karo sukarelawan sing dilatih banget kanggo njaluk bantuan sing dibutuhake.

Ketemu Pendiri Kita

Ketemu Pendiri Kita

Nggawa pengalaman lan keahlian seumur hidup kanggo ngladeni para nom-noman sing diganggu lan kulawargane ing saindenging negara.

Katie Thompson (Neu)

Pendhiri

Katie umur 14 taun nalika dheweke lan Rob ketemu liwat kanca bebarengan. Katie uga wis dadi korban bullying nemen nalika diwasa. Saben dina dheweke diancam pati, diejek, lan cilaka fisik. Ora nemokake papan sing aman saka panyiksa dheweke, dheweke ngrampungake kelas 9 taun lan metu saka sekolah menengah kanthi apik.


Kanggo mbantu bocah-bocah sing diganggu kaya dheweke, dheweke lan Rob diluncurake BullyingCanada ing wangun situs web. Dheweke ora duwe pengalaman sadurunge njupuk stands marang bullying nanging terus dilecehke malah sawise BullyingCanada situs web dibukak.


Dheweke lan Rob nuduhake peran Co-Executive Director saka BullyingCanada. Nalika mbangun jaringan dhukungan sing kuat, Katie rampung lan nampa Sertifikat Sekolah Menengah Ontario liwat sinau online. Dheweke wiwit lulus saka St. Lawrence College karo Psikologi Pidana lan Sertifikat Perilaku kanthi Distinction. Dheweke uga disertifikasi ASIST (Applied Suicide Intervention Skills Training), uga Rob lan kabeh BullyingCanadaRelawan Tim Dhukungan.


Peran Katie saiki ing BullyingCanada iku part-wektu, nanggapi kanggo email lan manggon chatting panjalukan saka dicekel bocah bullied. Minangka salah siji saka sawetara presenter, Katie nindakake sawetara BullyingCanada presentasi sekolah saben taun. Dheweke uga nyemak buku sing ana hubungane karo bullying lan kekerasan.


Katie dijenengi Woman of the Year saka Kamar Dagang Perth Utara, wilayah kutha asale.

Rob Benn-Frenette, ONB

Co-Founder & Direktur Eksekutif

Rob umur 17 taun 2006 nalika dheweke lan Katie Thompson (Neu) diluncurake BullyingCanada.


Lair karo cerebral palsy, lakune sing ora biasa ndadekake dheweke dadi target siksaan sing ora bisa ditindakake sajrone taun sekolah. Dheweke ngalami penganiayaan psikologis lan fisik–kalebu ditendhang, dicemplungake, disurung, diidoni, diarani jeneng, diobong nganggo korek rokok, lan dibuwang ing ngarep bis sing obah. Bullying tanpa henti nyebabake dheweke ora bisa konsentrasi ing tugas sekolah, lan ngipi elek, kringet wengi lan serangan panik. Dheweke nyoba mungkasi uripe kaping pindho. Dheweke njaluk bantuan nanging ora nemokake panglipur ing konsultasi telpon anonim.


Tinimbang remuk, dheweke nimbali kekuwatan internal. Amarga ora ana bocah liya sing ngalami apa sing dialami, dheweke kerja bareng karo Katie Neu, 14 taun, sing uga dadi korban bullying.


Bebarengan, dheweke ngluncurake situs web sing nglairake layanan dhukungan nasional sing digawe para pemuda sing bakal entuk dhukungan nganti dawa sing nggawe sejarah Kanada. Ing umur 22, Rob dianugerahi pakurmatan Anggota ing Ordo New Brunswick.


Saiki ing umur telung puluhan, Rob wis mbangun organisasi nasional sing kuwat, kanthi dhukungan Katie. Dheweke gantian njawab telpon kanggo njaluk bantuan, ngrekrut lan nglatih sukarelawan, ngirim presentasi sekolah lan ngatur kabeh tugas administratif lan penggalangan dana saben dina.

en English
X
Skip isi