menehi anak bullied
masa depan sing luwih cerah
BullyingCanada's
24/7/365 Jaringan Dhukungan
wis ngadeg kanggo mbantu
Njaluk Bantuan Njaluk Bantuan Saiki
dhukungan BullyingCanada Njaluk Sampeyan Bisa Bantuan BullyingCanada gumantung ing wong loman
dhukungan saka individu kaya sampeyan.
salah sawijining solusi kanggo bullying

salah sawijining solusi kanggo bullying

Kita ing kene kanggo ndhukung sampeyan saben langkah.

Kita ing kene kanggo ndhukung sampeyan saben langkah.

BullyingCanada iku siji-sijine organisasi nasional sing ngrampungake kahanan bullying kanggo pemuda Kanada kanthi langsung nggampangake komunikasi antarane bocah-bocah sing diganggu, panyiksa, wong tuwa, guru, dewan sekolah, layanan sosial, lan polisi yen perlu.

24/7/365 Jaringan Dhukungan

volunteer

Gabung karo Kita. Simpen Urip.

Gabung karo Kita. Simpen Urip.

Dhukungan kritis kita diaktifake dening sukarelawan lan donor kaya sampeyan.
Puluhan ewu pemuda ing saindenging negara gumantung BullyingCanada kanggo mbantu dheweke entuk keamanan maneh saka para pembuli ing meh kabeh komunitas.
Lifeline

Lifeline

24/7 jaringan dhukungan nasional kanggo pemuda sing diganggu.
Swara Pemuda

Swara Pemuda

Lokakarya komunitas nggawe pikiran sing mbukak lan nglindhungi bocah-bocah.
Program Beasiswa

Program Beasiswa

Beasiswa nguatake pemuda dadi pimpinan komunitas.
Swara kanggo Korban

Swara kanggo Korban

Advokasi tanpa lelah kanggo korban bullying pemuda.
Saben Wayahe Counts

Saben Wayahe Counts

nulungi kita mangsuli telpon sing susah
taun layanan
15
taun layanan
tangisan njaluk tulung dijawab ing 2021
787035
tangisan njaluk tulung dijawab ing 2021
kaping liyane kontak digawe karo BullyingCanada ing 2021, vs ing pra-pandemi 2019
6.2
kaping liyane kontak digawe karo BullyingCanada ing 2021, vs ing pra-pandemi 2019
pengunjung kanggo BullyingCanada.ca ing 2021
53000000
pengunjung kanggo BullyingCanada.ca ing 2021
Menehi masa depan sing luwih cerah kanggo bocah-bocah sing diganggu.

Menehi masa depan sing luwih cerah kanggo bocah-bocah sing diganggu.

Gabung BullyingCanada nyedhiyakake sumber daya sing penting lan nylametake nyawa lan pitulungan kanggo para pemuda sing paling rentan ing negara kasebut. Ana akeh pilihan kanggo melu-saka dadi salah sawijining donor sing loman nganti dadi sukarelawan kanggo garis dhukungan utawa mbantu kantor mburi. Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Kita kabeh melu iki - ewonan nom-noman gumantung marang kita.

Kita kabeh melu iki - ewonan nom-noman gumantung marang kita.

Mangga nyumbang saiki, amarga saben wayahe penting!

Luwih suwe bocah ditindhes, luwih akeh kemungkinan ngalami tatu fisik, emosional, lan psikologis sing bisa tahan seumur hidup. Bullying bisa ngrusak kapercayan, nggawe bocah-bocah mundur lan ora aman, lara weteng, panik, lan ngipi elek. Dheweke ora bisa konsentrasi ing sekolah, nyebabake biji sing luwih sithik sing bisa nyuda kesempatan ing mangsa ngarep. Nalika bullying terus-terusan, depresi lan stres bisa nyebabake bocah-bocah bunuh diri.


Perlu keberanian gedhe kanggo bocah-bocah kanggo njaluk bantuan. Hadiah sampeyan bakal mesthekake saben tangisan njaluk tulung dijawab, kapan wae ... kapan wae. Sumbangan sampeyan mbantu kita tetep karo bocah-bocah kanggo anggere perlu kanggo mungkasi bullying lan menehi masa depan padhang!

Njaluk Ing Tutul

Njaluk Ing Tutul

Mangerteni liyane

    Njaluk Bantuan Saiki-Sampeyan Ora Piyambak

    Njaluk Bantuan Saiki-Sampeyan Ora Piyambak

    Dhukungan 24/7/365 liwat telpon, teks, chatting, utawa email

    Apa sampeyan dibully?

    Apa kita bisa ngandelake dhukungan sampeyan?

    en English
    X

    Kabar Penting Babagan Pandemi COVID-19


    Amarga masalah kesehatan global saiki lan sumber daya sing winates, BullyingCanada bakal beroperasi kanthi kapasitas sing luwih murah kanthi mung layanan penting. Iki tegese layanan kita (email, obrolan langsung, dhukungan teks, lan saluran telpon) mung bakal kasedhiya langsung kanggo para pemuda sajrone pandemi. Kabeh individu liyane bakal dilebokake ing antrian kanggo tindak lanjut mengko.

    Matur nuwun kanggo pangerten.

    Skip isi