מדיניות זו חלה על מידע אישי שנאסף ממנו BullyingCanadaהתורמים של התורמים והתורמים הפוטנציאליים.

במדיניות פרטיות זו, התנאים "BullyingCanada", "אנחנו" ו"שלנו" מתייחסים למשרדים של BullyingCanada, Inc

אנו מחויבים להגן על המידע האישי של תורמים ותורמים פוטנציאליים. מדיניות פרטיות זו מספקת מידע על האופן שבו אנו אוספים, משתמשים, חושפים ומגנים על מידע אישי. מדיניות פרטיות זו מסבירה גם כיצד תורם יכול לפנות אלינו בשאלות, וכיצד אדם יכול לבקש לבצע שינוי או למחוק כל מידע אישי שיש לנו לגביו.

ההבטחה שלנו לכם

BullyingCanada מחויבת להגן על פרטיות המידע האישי של התורמים, המתנדבים, החברים וכל מי שמעורב בארגון שלנו. אנו מעריכים את האמון של אלה שאנו עוסקים בהם, ושל הציבור, ומכירים בכך ששמירה על אמון זה מחייבת שנהיה שקופים ואחראים באופן שבו אנו מתייחסים למידע המשותף איתנו.

במהלך הפרויקטים והפעילויות השונים שלנו, אנו אוספים מידע אישי ומשתמשים בו לעתים קרובות. כל מי שממנו אנו אוספים מידע כזה צריך לצפות שהוא יהיה מוגן בקפידה ושכל שימוש במידע זה כפוף להסכמה. נוהלי הפרטיות שלנו נועדו להשיג זאת.

BullyingCanada מחויבת להגן על פרטיות מחזיקי העניין שלה. והכי חשוב: זכותך האישית לסודיות ולפרטיות תהיה מוגנת.

מסחר ברשימות תפוצה בין ארגוני צדקה רשומים בעלי מוניטין

כדי לעזור במציאת תומכים חדשים וכדי להפעיל את תוכניות גיוס התרומות שלנו בצורה חסכונית, אנחנו לפעמים מחליפים חלק קטן מרשימת התורמים של הדיוור הישיר שלנו עם ארגוני צדקה מכובדים אחרים בעלי מוניטין דומים. אנו עושים זאת רק לאחר שהייתה לתורמים הזדמנות לסרב להשתתף בחילופי רשימה זו. תורמים רשאים לבטל את הסכמתם להסדר זה בכל עת.

בהסכמה לאפשר לנו להחליף את פרטי הקשר שסופקו מרצון של תורמים, הם עוזרים לנו להשיג שמות תומכים פוטנציאליים חדשים ותמיכה חדשה לעבודה חיונית ללא מטרות רווח. רשימות תפוצה נסחרות בעילום שם באמצעות מתווכים ברשימות של צד שלישי ומשמשות לשליחת ערעורים בדואר ישיר. מתווכי רשימות אלו נדרשים לוודא כי התקבלה ההסכמה המתאימה על ידי בעלי הרשימה להשתמש בשמות ברשימה.

ארגוני צדקה אחרים ילמדו את השם והכתובת של התורמים שלנו רק אם BullyingCanada תורמים מסכימים לתרום לארגון הצדקה שאיתו החלפנו רשימות תפוצה. באופן דומה, BullyingCanada אינו מודע לשמות ברשימות שאנו מחליפים עד שתורם לארגון צדקה אחר יחליט לתרום ל BullyingCanada.

גישה למידע על תורמים בודדים

נשמח ליידע את התורמים על קיומו, כל שימוש וחשיפת מידע אישי מזהה, ולספק גישה למידע אישי זה, בכפוף לחריגים שנקבעו בחוק, תוך 30 (שלושים) יום מיום קבלת בקשה בכתב שהופנתה. ל:

משרד הפרטיות
BullyingCanada, Inc
471 Smythe Street, ת.ד. 27009
פרדריקטון, NB, E3B 9M1

הגדרת מידע אישי

מידע אישי הוא כל מידע שניתן להשתמש בו כדי להבחין, לזהות או ליצור קשר עם אדם ספציפי. מידע זה יכול לכלול דעות או אמונות של אדם, כמו גם עובדות על האדם, או הקשורות אליו, אם הן מסופקות ל BullyingCanada באמצעות סקרים או שיחות. חריגים: מידע ליצירת קשר עסקי ומידע מסוים זמין לציבור, כגון שמות, כתובות ומספרי טלפון כפי שפורסמו במדריכי טלפון, אינם נחשבים למידע אישי.

כאשר אדם משתמש במידע ליצירת קשר בביתו גם כמידע ליצירת קשר עסקי, אנו רואים שפרטי הקשר שסופקו הם מידע ליצירת קשר עסקי, ולכן אינו כפוף להגנה כמידע אישי.

כיצד אנו אוספים מידע אישי

BullyingCanada אוספת מידע אישי על אדם פרטי רק כאשר הוא מסופק מרצון. בדרך כלל, אנו נבקש הסכמה לשימוש או חשיפה של מידע אישי בזמן האיסוף. בנסיבות מסוימות, ייתכן שנרצה להשתמש במידע האישי שנאסף בעבר למטרה חדשה (כלומר מטרה שלא צוינה בזמן איסוף המידע). במצב זה, אנו נודיע לאדם באמצעות דואר אלקטרוני או דואר וניתן את ההזדמנות לבטל את הסכמתו לשימוש חדש שכזה.

BullyingCanada אוספת מידע אישי בעת מתן תרומה או התחייבות, מתי BullyingCanada חומרים מתבקשים, או משתמשים בחלק משירותי האינטרנט שלנו.

לא נעשה, כתנאי לאינטראקציה עם BullyingCanada, דורשים הסכמה לאיסוף, שימוש או חשיפה של מידע מעבר למה שנדרש כדי למלא את המטרות המפורטות והלגיטימיות שלשמן המידע מסופק.

נוהלי פרטיות

מידע אישי שנאסף על ידי BullyingCanada נשמר בסודיות מוחלטת. הצוות שלנו מורשה לגשת למידע אישי רק על סמך הצורך שלהם להתמודד עם המידע מהסיבה שבגינה הוא הושג. אמצעי הגנה קיימים כדי להבטיח שהמידע לא ייחשף או ישותף בצורה רחבה יותר מהדרוש כדי להשיג את המטרה שלשמה הוא נאסף. כמו כן, אנו נוקטים באמצעים כדי להבטיח את שלמות המידע הזה נשמר ולמנוע את אובדנו או השמדתו.

המידע האישי שאנו אוספים משמש לביצוע העסקה המבוקשת או מאושרת על ידי התורם. זה עשוי לכלול שימוש במידע אישי כדי לעבד תרומה, לשלוח את המידע או החומרים המבוקשים, להירשם לאחד מהאירועים שלנו, לעדכן אנשים לגבי BullyingCanada אירועים וחדשות, לבקש תמיכה ולעשות את כל הדברים הנחוצים כדי לפתח ולתחזק את מערכות היחסים שלנו עם התומכים.

עבור תרומות של אלף דולר ($1,000) או יותר, BullyingCanada מפרסמת את שמות התורמים באתר האינטרנט שלה, באישור התורמים. כל התורמים הבודדים עם מתנות של אלף דולר ($1,000) או יותר שאינם מעוניינים בפרסום שמם מתבקשים לציין את העדפתם בטופס התרומה שלהם או ליצור איתנו קשר בטלפון בטלפון (877) 352-4497, או בדוא"ל בכתובת [מוגן בדוא"ל] או בדואר בכתובת: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada עשוי לשתף מידע אישי עם צדדים שלישיים המעורבים כדי לסייע לנו במתן שירותים לביצוע אחת או יותר מהמטרות המתוארות לעיל. על ספקי שירותים אלו נאסר להשתמש במידע אישי לכל מטרה אחרת מלבד מתן סיוע זה ונדרשים להגן על המידע האישי שהוא מקבל מאיתנו או שיש לו גישה אליו ולציית לעקרונות הפרטיות הכלליים המתוארים במדיניות פרטיות זו.

אנו מציעים באופן שגרתי לאנשים שאנו מתמודדים איתם את האפשרות לבחור שלא לשתף את המידע שלהם למטרות מעבר לאלו שלשמן נאסף במפורש. אם בכל עת, אדם מעוניין שהמידע שלו יעודכן או יוסר מאחת מרשימות התפוצה שלנו, הוא מתבקש לשלוח לנו דוא"ל לכתובת [מוגן בדוא"ל] או התקשר אלינו למספר (877) 352-4497 ואנו נבצע את ההתאמה/ים למידע האישי תוך 30 (שלושים) יום.

אם אדם לא ביטל את הסכמתך לקבל מידע קידום מכירות מהמשרד הלאומי שלנו, אנו עשויים גם להשתמש בפרטי התקשרות כדי לספק מידע על BullyingCanada התפתחויות או פעילויות, אירועי גיוס כספים קרובים או הזדמנויות חסות.

אתר אינטרנט ומסחר אלקטרוני

כאשר אתה מבקר באתר האינטרנט שלנו ב BullyingCanada.ca אנו עשויים לאסוף מידע שאינו מזהה אישית. אנו עשויים לאסוף ולהשתמש בכתובות IP כדי לנתח מגמות, לנהל את האתר, לעקוב אחר תנועת התורמים ולאסוף מידע דמוגרפי רחב לשימוש מצטבר. אנחנו לא מקשרים כתובות IP למידע אישי מזהה.

אנו משתמשים בפרוטוקולי סיסמאות ותוכנות הצפנה כדי להגן על מידע אישי ואחר שאנו מקבלים כאשר מוצר או שירות הכרוך בעסקה מסחרית מתבקש ו/או בתשלום באינטרנט. התוכנה שלנו מתעדכנת באופן שוטף כדי למקסם את ההגנה על מידע כזה.

האתר שלנו מכיל קישורים לאתרים אחרים. אנא היו מודעים לכך BullyingCanada אינה אחראית לנוהלי הפרטיות של אתרים אחרים כאלה. אנו מעודדים את התורמים שלנו להיות מודעים כשהם עוזבים את האתר שלנו ולקרוא את מדיניות הפרטיות של כל אתר שאוסף מידע אישי מזהה.

שימוש בעוגיות

קובצי Cookie הם קבצי טקסט קטנים שבהם אתר אינטרנט יכול להשתמש כדי לזהות משתמשים חוזרים ולהקל על הגישה השוטפת והשימוש באתר. BullyingCanada עושה לֹא להשתמש במידע המועבר באמצעות קובצי Cookie למטרות קידום או שיווק כלשהן, וגם מידע זה אינו משותף עם צדדים שלישיים כלשהם. המשתמשים צריכים להיות מודעים לכך BullyingCanada אינו יכול לשלוט בשימוש בעוגיות על ידי מפרסמים או צדדים שלישיים.

למי שלא רוצה שמידע ייאסף באמצעות שימוש בעוגיות, רוב הדפדפנים מאפשרים למשתמשים לדחות או לקבל את העוגיות. לידיעתך, ייתכן שיהיה צורך בקובצי Cookie כדי לספק תכונות מסוימות הזמינות באתר זה.

כיצד אנו מגנים על מידע אישי

BullyingCanada נוקטת בצעדים סבירים מבחינה מסחרית כדי להגן על מידע אישי מפני גישה בלתי מורשית ולשמור על הדיוק והשימוש הנכון במידע באמצעות אמצעים פיזיים, טכניים וארגוניים מתאימים. כל העסקאות והתרומות המקוונות באתר שלנו מתרחשות באמצעות מערכת בטוחה, פרטית ומאובטחת המגנה על המידע האישי של האדם.

כל העובדים, המתנדבים ונותני השירות שלנו נדרשים לציית לתנאי מדיניות פרטיות זו ונדרשים לשמור בסודיות את המידע שיש להם גישה אליו בעת ביצוע תפקידם. כל המערכות שלנו מוגנות על ידי חומת אש איכותית וכל המשתמשים נדרשים להשתמש בסיסמה.

שמירה והשלכה של מידע אישי

BullyingCanada שומרת את המידע האישי כל עוד נדרש כדי למלא את המטרה/מטרות שלשמן הוא נאסף וכדי לציית לחוקים החלים.

עדכון מדיניות הפרטיות

אנו בודקים באופן קבוע את נוהלי הפרטיות שלנו עבור הפעילויות השונות שלנו ומעדכנים את המדיניות שלנו. אנא בדוק באתר האינטרנט שלנו www.bullyingcanada.ca על בסיס קבוע לקבלת מידע על הנוהלים המעודכנים ביותר שלנו.

כיצד לבטל הסכמה, לבקש גישה או לעדכן מידע אישי

BullyingCanada עושה מאמצים סבירים מבחינה מסחרית לשמור על קבצים שלמים, מעודכנים ומדויקים. אם אדם מעוניין לגשת, לעדכן או לתקן מידע אישי ליצירת קשר, לבקש הסרה מרשימת התפוצה שלנו, או לדון איתנו בדאגה לפרטיות, אנא צור קשר עם קצין הפרטיות שלנו בדואר בכתובת 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1 או התקשר למספר (877) 352-4497 או שלח דואר אלקטרוני אל [מוגן בדוא"ל]

מידע נוסף על פרטיות וזכויותיך בנוגע למידע אישי ניתן למצוא באתר האינטרנט של נציב הפרטיות של קנדה בכתובת  www.priv.gc.ca/en/

בקשת מידע ועדכון

הארגון שלנו מחויב להגן על פרטיות המידע האישי של התורמים, המתנדבים, העובדים, החברים, הלקוחות וכל שאר בעלי העניין שלו. אנו מעריכים את האמון של אלה שאנו עוסקים בהם, ושל הציבור, ומכירים בכך ששמירה על אמון זה מחייבת שנהיה שקופים ואחראיים באופן שבו אנו מתייחסים למידע שבחרת לחלוק איתנו.

אנשים יכולים לבדוק את המידע שלהם שיש לנו על מנת לאמת, לעדכן ולתקן אותו, וכדי להסיר כל מידע מיושן.

ניתן לעדכן בקלות כתובת ופרטי יצירת קשר כלליים של תורם ולקוח על ידי החזרת כרטיס תורם רגיל עם מידע מעודכן או באמצעות טלפון BullyingCanada חינם בטלפון (877) 352-4497 ובקשה לשינוי כללי בתיק תורם.

שינויים ספציפיים בפרטי התורמים והלקוחות, כמו גם בקשות להעתקים של תיקים אישיים בודדים, יש להגיש אלינו בכתב בכתובת:

משרד הפרטיות
BullyingCanada בע"מ
471 Smythe St, PO Box 27009
פרדריקטון, NB, E3B 9M1

שימו לב שכאשר מתבקשים כמה קבצים אישיים בודדים, ייתכן שיהיה מידע סודי הנוגע לאנשים אחרים או מידע חסוי ל- BullyingCanada מקושר בקובץ הזה. בהתאמה ל BullyingCanada מדיניות פרטיות, לא ניתן להעתיק או לשחרר קבצים אלה; עם זאת, כל מידע עובדתי בנוגע לאדם המבקש תיק משלו יהפוך לזמין.

בנסיבות רגילות, כל הבקשות והעדכונים יושלמו תוך 30 יום מיום קבלת הבקשה.

חששות ותלונות

BullyingCanada מחויבת להתייחס לתורמים, מתנדבים, עובדים, חברים, לקוחות וכל שאר בעלי העניין בכבוד והתחשבות. ללא קשר למיטב המאמצים, יהיו מקרים שבהם עלולות להתרחש טעויות ואי הבנות. יהיו הנסיבות אשר יהיו, פתרון הבעיה לשביעות רצונם של כל הצדדים הוא הדאגה העיקרית של BullyingCanada. ניתן לפנות אלינו בכתב בכתובת:

משרד הפרטיות
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, PO BOX 27009
פרדריקטון, NB E3B 9M1

אנא הקפד לכלול את הדברים הבאים בהודעה או במכתב שלך:

  • שם;
  • כתובת ומספר טלפון שבו אתה מעדיף שיתקשרו אליכם;
  • מהות התלונה; ו
  • פרטים רלוונטיים לעניין ועם מי כבר שוחחת בנושא.

ייעשו מאמצים לתת מענה לחששות ותלונות בזמן.

מידע נוסף על פרטיות וזכויותיך בנוגע למידע האישי שלך ניתן למצוא באתר האינטרנט של נציב הפרטיות של קנדה בכתובת  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
עבור לתוכן