Ez a szabályzat azokra a személyes adatokra vonatkozik, amelyekről gyűjtünk BullyingCanadaadományozói és potenciális donorai.

Ebben az adatvédelmi szabályzatban a „BullyingCanada”, „mi” és „miénk” a következő irodáira utal BullyingCanada, Inc.

Elkötelezettek vagyunk az adományozók és a potenciális donorok személyes adatainak védelme mellett. Ez az adatvédelmi szabályzat tájékoztatást nyújt arról, hogyan gyűjtjük, használjuk, hozzuk nyilvánosságra és védjük a személyes adatokat. Ez az adatvédelmi szabályzat azt is elmagyarázza, hogy az adományozó hogyan fordulhat hozzánk kérdéseivel, és hogyan kérheti az egyén a velük kapcsolatos személyes adataink módosítását vagy törlését.

Ígéretünk neked

BullyingCanada elkötelezett amellett, hogy megvédje adományozói, önkéntesei, tagjai és bárki más, a szervezetünkben érintett személyes adatainak titkosságát. Nagyra értékeljük azok bizalmát, akikkel kapcsolatban állunk, és a nyilvánosság bizalmát, és elismerjük, hogy e bizalom fenntartása megköveteli, hogy átláthatóak és elszámoltathatóak legyünk a velünk megosztott információk kezelésében.

Különféle projektjeink és tevékenységeink során gyakran gyűjtünk és használunk személyes adatokat. Mindenkinek, akitől ilyen információkat gyűjtünk, számítania kell arra, hogy azokat gondosan védjük, és ezen információk bármilyen felhasználása hozzájáruláshoz kötött. Adatvédelmi gyakorlatainkat ennek érdekében alakítottuk ki.

BullyingCanada elkötelezett az érintettek magánéletének védelme mellett. A legfontosabb: a titoktartáshoz és a magánélethez való személyes joga védve lesz.

Levelezőlisták kereskedelme neves bejegyzett jótékonysági szervezetek között

Annak érdekében, hogy segítsünk új támogatókat találni, és adománygyűjtő programjainkat költséghatékonyan működtessük, a direkt mail adományozói listánk egy kis részét néha elcseréljük más neves és hasonló gondolkodású jótékonysági szervezetekkel. Ezt csak azután tesszük meg, ha az adományozóknak lehetőségük volt megtagadni a listacserében való részvételt. Az adományozók bármikor lemondhatnak erről a megállapodásról.

Azzal, hogy hozzájárulnak az adományozók önkéntesen megadott elérhetőségeinek cseréjéhez, hozzájárulnak ahhoz, hogy potenciális új támogatói neveket szerezzünk, és új támogatást kapjunk a létfontosságú, non-profit munkához. A levelezési listákkal névtelenül kereskednek harmadik fél listás brókereken keresztül, és közvetlenül e-mailben történő fellebbezések küldésére szolgálnak. Ezeknek a listaközvetítőknek biztosítaniuk kell, hogy a listatulajdonosok megszerezzék a megfelelő hozzájárulást a listán szereplő nevek használatához.

Más jótékonysági szervezetek csak akkor tudják meg adományozóink nevét és címét BullyingCanada az adományozók beleegyeznek abba, hogy adományozzák annak a jótékonysági szervezetnek, amellyel levelezőlistát cseréltünk. Hasonlóképpen, BullyingCanada nem tájékoztatják az általunk kicserélt listákon szereplő neveket mindaddig, amíg egy másik jótékonysági szervezetnek adományozó nem dönt úgy, hogy adományoz BullyingCanada.

Hozzáférés az egyes adományozókkal kapcsolatos információkhoz

Örömmel tájékoztatjuk az adományozókat a személyazonosításra alkalmas adatok létezéséről, felhasználásáról és nyilvánosságra hozataláról, és hozzáférést biztosítunk ezekhez a személyes adatokhoz – a törvényben meghatározott kivételektől eltekintve – az arra irányuló írásbeli kérelem kézhezvételétől számított 30 (harminc) napon belül. nak nek:

Adatvédelmi Iroda
BullyingCanada, Inc.
471 Smythe Street, PO Box 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Személyes adatok meghatározása

A személyes információ minden olyan információ, amely felhasználható egy adott személy megkülönböztetésére, azonosítására vagy kapcsolatfelvételre. Ezek az információk magukban foglalhatják az egyén véleményét vagy meggyőződését, valamint az egyénre vonatkozó vagy vele kapcsolatos tényeket, ha azokat átadják BullyingCanada felmérések vagy beszélgetések révén. Kivételek: az üzleti elérhetőségek és bizonyos nyilvánosan elérhető információk, például a telefonkönyvekben közzétett nevek, címek és telefonszámok nem minősülnek személyes információnak.

Ha egy magánszemély az otthoni elérhetőségét üzleti kapcsolattartási információként is használja, úgy tekintjük, hogy a megadott elérhetőségi adatok üzleti elérhetőségnek minősülnek, és ezért nem tartoznak személyes adatvédelem alá.

Hogyan gyűjtjük a személyes adatokat

BullyingCanada csak akkor gyűjt személyes adatokat az egyénről, ha azokat önkéntesen adják át. A személyes adatok felhasználásához vagy nyilvánosságra hozatalához általában a gyűjtés időpontjában kérünk hozzájárulást. Bizonyos körülmények között előfordulhat, hogy a korábban gyűjtött személyes adatokat új célra kívánjuk felhasználni (azaz olyan célra, amelyet az információgyűjtés időpontjában nem határoztak meg). Ebben a helyzetben e-mailben vagy e-mailben értesítjük az egyént, és lehetőséget adunk az új felhasználásról való leiratkozásra.

BullyingCanada személyes adatokat gyűjt adományozás vagy zálogjog megtételekor, mikor BullyingCanada anyagokat kérünk, vagy igénybe veszi egyes webszolgáltatásainkat.

Nem fogjuk, a kölcsönhatás feltételeként BullyingCanada, beleegyezés szükséges az információk gyűjtéséhez, felhasználásához vagy nyilvánosságra hozatalához, azon túlmenően, amely az információnyújtás kifejezetten meghatározott és törvényes céljainak teljesítéséhez szükséges.

Adatvédelmi gyakorlatok

által gyűjtött személyes adatok BullyingCanada szigorúan bizalmasan kezelik. Munkatársaink csak akkor jogosultak hozzáférni a személyes adatokhoz, ha az információval azon ok(ok) miatt kell foglalkozniuk, amelyek miatt azokat megszerezték. Biztosítékok vannak érvényben annak biztosítására, hogy az információkat ne fedjék fel vagy osszák meg szélesebb körben, mint amennyire az összegyűjtésük céljának eléréséhez szükséges. Intézkedéseket teszünk ezen információk sértetlenségének megőrzése és az elvesztés vagy megsemmisülés megelőzése érdekében is.

Az általunk gyűjtött személyes adatokat az adományozó által kért vagy engedélyezett tranzakció végrehajtásához használjuk fel. Ez magában foglalhatja a személyes adatok felhasználását adomány feldolgozásához, a kért információk vagy anyagok elküldéséhez, regisztrációhoz valamelyik rendezvényünkre, az egyének tájékoztatása BullyingCanada eseményekről és hírekről, kérjen támogatást, és tegyen meg mindent, ami a támogatókkal való kapcsolatunk fejlesztéséhez és fenntartásához szükséges.

Ezer dollár (1,000 USD) vagy annál nagyobb adomány esetén BullyingCanada az adományozók nevét az adományozók engedélyével a honlapján közzéteszi. Kérünk minden olyan egyéni adományozót, aki ezer dollár (1,000 dollár) vagy azt meghaladó összegű ajándékot ad, és nem kívánja, hogy a neve nyilvánosságra kerüljön. [e-mail védett] vagy postai úton a következő címen: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada megoszthat személyes adatokat olyan harmadik felekkel, akik a fent leírt célok közül egy vagy több szolgáltatás nyújtásában segítenek nekünk. Ezeknek a szolgáltatóknak tilos a személyes adatokat a segítségnyújtáson kívül bármilyen más célra felhasználniuk, és kötelesek megvédeni a tőlünk kapott vagy hozzáférő személyes adatokat, és be kell tartaniuk a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírt általános adatvédelmi elveket.

Az általunk kezelt személyeknek rutinszerűen lehetőséget kínálunk arra, hogy döntsenek úgy, hogy ne osszák meg adataikat olyan célokon kívül, amelyekre azokat kifejezetten gyűjtötték. Ha egy magánszemély bármikor szeretné frissíteni vagy eltávolítani az adatait valamelyik levelezőlistánkról, kérjük, küldjön e-mailt a következő címre: [e-mail védett] vagy hívjon minket a (877) 352-4497 telefonszámon, és 30 (harminc) napon belül elvégezzük a személyes adatok módosítását.

Ha egy magánszemély nem iratkozott le arról, hogy nemzeti irodánktól promóciós információkat kapjon, akkor a kapcsolatfelvételi adatokat is felhasználhatjuk a BullyingCanada fejlesztések vagy tevékenységek, közelgő adománygyűjtő események vagy szponzori lehetőségek.

Weboldal és elektronikus kereskedelem

Amikor meglátogatja weboldalunkat a címen BullyingCanada.ca gyűjthetünk nem személyazonosító adatokat. IP-címeket gyűjthetünk és használhatunk trendek elemzésére, a webhely adminisztrálására, az adományozók mozgásának nyomon követésére és széles körű demográfiai információk gyűjtésére összesített felhasználás céljából. Az IP-címeket nem kapcsoljuk össze személyazonosításra alkalmas adatokkal.

Jelszavas protokollokat és titkosító szoftvereket használunk a személyes és egyéb információk védelmére, amelyeket akkor kapunk, amikor egy kereskedelmi tranzakciót magában foglaló terméket vagy szolgáltatást online kérnek és/vagy fizetnek érte. Szoftverünket rendszeresen frissítjük, hogy maximalizáljuk az ilyen információk védelmét.

Weboldalunk más weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmaz. Kérjük, legyen tudatában ennek BullyingCanada nem vállal felelősséget más ilyen webhelyek adatvédelmi gyakorlatáért. Arra biztatjuk adományozóinkat, hogy legyenek tudatosak, amikor elhagyják webhelyünket, és olvassák el minden, személyazonosításra alkalmas adatokat gyűjtő weboldal adatvédelmi szabályzatát.

Sütik használata

A cookie-k kis szöveges fájlok, amelyek segítségével a webhely felismeri az ismétlődő felhasználókat, és megkönnyíti a webhelyhez való folyamatos hozzáférést és annak használatát. BullyingCanada nem nem a cookie-kon keresztül továbbított információkat promóciós vagy marketing célokra használja fel, és ezeket az információkat nem osztják meg harmadik felekkel. A felhasználóknak ezzel tisztában kell lenniük BullyingCanada nem tudja ellenőrizni a cookie-k hirdetők vagy harmadik felek általi használatát.

Azok számára, akik nem akarnak információt gyűjteni a cookie-k használatával, a legtöbb böngésző lehetővé teszi a felhasználók számára a cookie-k letiltását vagy elfogadását. Felhívjuk figyelmét, hogy a cookie-k szükségesek lehetnek az ezen az oldalon elérhető bizonyos funkciók biztosításához.

Hogyan védjük a személyes adatokat

BullyingCanada kereskedelmileg ésszerű lépéseket tesz a személyes adatok jogosulatlan hozzáférés elleni védelme, valamint az információk pontosságának és megfelelő felhasználásának megőrzése érdekében megfelelő fizikai, technikai és szervezési intézkedésekkel. Weboldalunkon minden online tranzakció és hozzájárulás biztonságos, privát és biztonságos rendszeren keresztül történik, amely védi az egyén személyes adatait.

Minden alkalmazottunknak, önkéntesünknek és szolgáltatónknak be kell tartania a jelen Adatvédelmi szabályzat feltételeit, és kötelesek bizalmasan kezelni azokat az információkat, amelyekhez feladataik ellátása során hozzáférnek. Minden rendszerünket kiváló minőségű tűzfal védi, és minden felhasználónak jelszót kell használnia.

Személyes adatok megőrzése és selejtezése

BullyingCanada a személyes adatokat mindaddig megőrzi, ameddig az szükséges az adatgyűjtés célja(i) teljesítéséhez és a vonatkozó jogszabályoknak való megfeleléshez.

Az adatvédelmi szabályzat frissítése

Rendszeresen felülvizsgáljuk a különféle tevékenységeinkre vonatkozó adatvédelmi gyakorlatunkat, és frissítjük irányelveinket. Kérjük, tekintse meg weboldalunkat www.bullyingcanada.ca rendszeresen, hogy tájékozódhasson legfrissebb gyakorlatainkról.

A személyes adatok leiratkozása, hozzáférés kérése vagy frissítése

BullyingCanada kereskedelmileg ésszerű erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a fájlok teljesek, naprakészek és pontosak legyenek. Ha egy egyén hozzá szeretne férni, frissíteni vagy kijavítani személyes kapcsolattartási adatait, törölni kíván a levelezőlistánkról, vagy adatvédelmi aggályát szeretne megbeszélni velünk, kérjük, vegye fel a kapcsolatot adatvédelmi felelősünkkel a 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B címen. 9M1, vagy hívja a (877) 352-4497 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt a [e-mail védett]

A magánélet védelmével és a személyes adatokkal kapcsolatos jogaival kapcsolatos további információk a kanadai adatvédelmi biztos honlapján találhatók:  www.priv.gc.ca/en/

Információ és frissítési kérés

Szervezetünk elkötelezett amellett, hogy megvédje adományozói, önkéntesei, alkalmazottai, tagjai, ügyfelei és minden más érdekelt fél személyes adatait. Nagyra értékeljük azok bizalmát, akikkel kapcsolatban állunk, és a nyilvánosság bizalmát, és elismerjük, hogy e bizalom fenntartása megköveteli, hogy átláthatóak és elszámoltathatóak legyünk az Ön által velünk megosztott információk kezelésében.

Az egyének ellenőrizhetik a nálunk tárolt adataikat, hogy ellenőrizzék, frissítsék és javítsák azokat, valamint eltávolíthassák az elavult információkat.

Az általános donor- és ügyfélcím és elérhetőség egyszerűen frissíthető akár normál donorkártya frissített adatokkal történő visszaküldésével, akár telefonon BullyingCanada ingyenesen hívható a (877) 352-4497-es telefonszámon, és általános módosítást kérve az adományozói aktán.

A konkrét adományozói és ügyféladatok megváltoztatását, valamint az egyéni személyes akták másolatának kérését írásban kell benyújtani a következő címre:

Adatvédelmi Iroda
BullyingCanada Inc.
471 Smythe St, PO Box 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Kérjük, vegye figyelembe, hogy amikor egyes személyes fájlokat kérnek, előfordulhatnak más személyekre vonatkozó bizalmas információk vagy a BullyingCanada linkelve abban a fájlban. Betartásával BullyingCanada Adatvédelmi irányelvek szerint ezeket a fájlokat nem lehet másolni vagy kiadni; mindazonáltal a saját aktát kérő egyénre vonatkozó tényszerű információkat hozzáférhetővé teszik.

Normál körülmények között minden kérést és frissítést a kérelem kézhezvételétől számított 30 napon belül teljesítenek.

Aggodalmak és panaszok

BullyingCanada elkötelezett amellett, hogy tisztelettel és figyelmesen kezelje az adományozókat, önkénteseket, alkalmazottakat, tagokat, ügyfeleket és minden más érintettet. Minden erőfeszítéstől függetlenül előfordulhatnak hibák és félreértések. A körülményektől függetlenül a probléma minden fél megelégedésére való megoldása az elsődleges szempont BullyingCanada. Érdeklődni lehet velünk írásban a következő címen:

Adatvédelmi Iroda
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, PO BOX 27009
Fredericton, NB E3B 9M1

Kérjük, üzenetében vagy levelében feltétlenül tüntesse fel a következőket:

  • Név;
  • Cím és telefonszám, ahol szeretné elérni;
  • A panasz jellege; és
  • Az üggyel kapcsolatos részletek és az, akivel már megbeszélte a kérdést.

Törekedni fogunk arra, hogy az aggodalmakra és panaszokra időben válaszoljunk.

A magánélet védelmével és az Ön személyes adataival kapcsolatos jogaival kapcsolatos további információk a kanadai adatvédelmi biztos honlapján találhatók:  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
Ugrás a tartalomra