Ova se politika primjenjuje na osobne podatke koji se prikupljaju BullyingCanadadonatori i potencijalni donatori.

U ovoj Politici privatnosti pojmovi „BullyingCanada“, “mi” i “naš” odnose se na urede BullyingCanada, Inc

Predani smo zaštiti osobnih podataka donatora i potencijalnih donatora. Ova Pravila o privatnosti pružaju informacije o tome kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo osobne podatke. Ova Pravila o privatnosti također objašnjavaju kako nam se donator može obratiti s pitanjima i kako pojedinac može zatražiti promjenu ili brisanje bilo kojih osobnih podataka koje imamo o njima.

Naše obećanje vama

BullyingCanada obvezuje se na zaštitu privatnosti osobnih podataka svojih donatora, volontera, članova i bilo koga drugog uključenog u našu organizaciju. Cijenimo povjerenje onih s kojima imamo posla, i javnosti, te prepoznajemo da održavanje tog povjerenja zahtijeva da budemo transparentni i odgovorni u načinu na koji postupamo s informacijama koje se dijele s nama.

Tijekom naših različitih projekata i aktivnosti često prikupljamo i koristimo osobne podatke. Svatko od koga prikupljamo takve podatke trebao bi očekivati ​​da će oni biti pažljivo zaštićeni i da je svaka upotreba tih informacija podložna pristanku. Naše prakse zaštite privatnosti osmišljene su da to postignu.

BullyingCanada predana je zaštiti privatnosti svojih dionika. Najvažnije: Vaše osobno pravo na povjerljivost i privatnost bit će zaštićeno.

Trgovanje mailing listama između renomiranih registriranih dobrotvornih društava

Kako bismo pomogli u pronalaženju novih pristalica i da bismo isplatili provodili naše programe prikupljanja sredstava, ponekad razmjenjujemo mali segment našeg popisa donatora izravne pošte s drugim uglednim dobrotvornim organizacijama istomišljenika. To činimo tek nakon što su donatori imali priliku odbiti sudjelovanje u ovoj razmjeni popisa. Donatori se mogu odustati od ovog aranžmana u bilo kojem trenutku.

Pristankom da nam dopuste razmjenu dobrovoljno dostavljenih kontakt podataka donatora, oni nam pomažu da dobijemo potencijalna nova imena podupiratelja i novu podršku za vitalni, neprofitni rad. Mailing listama se anonimno trguje putem brokera s popisima trećih strana i koriste se za slanje žalbi izravnom poštom. Ovi posrednici popisa dužni su osigurati da su vlasnici popisa dobili odgovarajuću suglasnost za korištenje imena na popisu.

Ostale dobrotvorne organizacije saznat će ime i adresu naših donatora samo ako BullyingCanada donatori pristaju dati donaciju dobrotvornoj organizaciji s kojom smo razmijenili mailing liste. Slično, BullyingCanada nije upoznato s imenima na popisima koje razmjenjujemo sve dok donator drugoj dobrotvornoj organizaciji ne odluči dati donaciju BullyingCanada.

Pristup informacijama o pojedinačnim donatorima

Sa zadovoljstvom ćemo obavijestiti donatore o postojanju, bilo kakvoj upotrebi i otkrivanju osobnih podataka i omogućiti pristup tim osobnim podacima, podložno iznimkama određenim zakonom, u roku od 30 (trideset) dana od primitka pisanog zahtjeva upućenog do:

Ured za privatnost
BullyingCanada, Inc
471 Smythe Street, poštanski fah 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Definiranje osobnih podataka

Osobni podaci su svi podaci koji se mogu koristiti za razlikovanje, identifikaciju ili kontaktiranje određene osobe. Ove informacije mogu uključivati ​​mišljenja ili uvjerenja pojedinca, kao i činjenice o pojedincu ili u vezi s njim, ako su dostavljene BullyingCanada putem anketa ili razgovora. Iznimke: poslovni kontakt podaci i određene javno dostupne informacije, poput imena, adresa i telefonskih brojeva objavljenih u telefonskim imenicima, ne smatraju se osobnim podacima.

Kada pojedinac koristi svoje kućne kontakt podatke i kao poslovne kontakt podatke, smatramo da su navedeni kontakt podaci poslovni kontakt podaci i stoga ne podliježu zaštiti kao osobni podaci.

Kako prikupljamo osobne podatke

BullyingCanada prikuplja osobne podatke o pojedincu samo kada su dobrovoljno dani. Obično ćemo tražiti privolu za korištenje ili otkrivanje osobnih podataka u trenutku prikupljanja. U određenim okolnostima, možda ćemo željeti koristiti prethodno prikupljene osobne podatke za novu svrhu (tj. svrhu koja nije bila navedena u vrijeme prikupljanja podataka). U ovoj ćemo situaciji obavijestiti pojedinca putem e-pošte ili e-pošte i dati mu priliku da se odustane od takve nove upotrebe.

BullyingCanada prikuplja osobne podatke kada se da donacija ili zalog, kada BullyingCanada materijali su zatraženi ili koristi neke od naših web usluga.

Nećemo, kao uvjet interakcije s BullyingCanada, zahtijevaju pristanak za prikupljanje, korištenje ili otkrivanje informacija izvan onih koje su potrebne za ispunjavanje izričito navedenih i legitimnih svrha za koje se informacije daju.

Praksa privatnosti

Osobni podaci koje je prikupio BullyingCanada drži se u strogoj tajnosti. Naše osoblje ovlašteno je pristupiti osobnim podacima samo na temelju njihove potrebe da postupaju s podacima iz razloga(a) zbog kojih su dobiveni. Uvedene su zaštitne mjere kako bi se osiguralo da se informacije ne otkrivaju ili dijele šire nego što je potrebno za postizanje svrhe za koju su prikupljene. Također poduzimamo mjere kako bismo osigurali očuvanje integriteta ovih informacija i spriječili njihov gubitak ili uništenje.

Osobni podaci koje prikupljamo koriste se za provođenje transakcije koju je zatražio ili odobrio donator. To može uključivati ​​korištenje osobnih podataka za obradu donacije, slanje traženih informacija ili materijala, registraciju za jedan od naših događaja, informiranje pojedinaca o BullyingCanada događaje i vijesti, zatražite podršku i učinite sve što je potrebno za razvoj i održavanje naših odnosa s navijačima.

Za donacije od tisuću dolara (1,000 dolara) ili više, BullyingCanada objavljuje imena donatora na svojim internetskim stranicama, uz dopuštenje donatora. Sve pojedinačne donatore s darovima od tisuću dolara (1,000 dolara) ili više koji ne žele da se njihovo ime objavi mole se da navedu svoje želje u obrascu za donaciju ili nas kontaktiraju telefonom na (877) 352-4497 ili e-poštom na [e-pošta zaštićena] ili poštom na: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada može dijeliti osobne podatke s trećim stranama angažiranim da nam pomognu u pružanju usluga za provedbu jedne ili više gore opisanih svrha. Ovim pružateljima usluga zabranjeno je koristiti osobne podatke u bilo koju drugu svrhu osim za pružanje ove pomoći i dužni su zaštititi osobne podatke koje primaju od nas ili imaju pristup i pridržavati se općih načela privatnosti opisanih u ovim Pravilima o privatnosti.

Rutinski nudimo pojedincima s kojima imamo posla da odluče da se njihovi podaci ne dijele u svrhe izvan onih za koje su izričito prikupljene. Ako u bilo kojem trenutku pojedinac želi da se njegovi podaci ažuriraju ili uklone s jedne od naših mailing lista, molimo da nam pošalje e-poštu na [e-pošta zaštićena] ili nas nazovite na (877) 352-4497 i izvršit ćemo prilagodbu(e) osobnih podataka u roku od 30 (trideset) dana.

Ako pojedinac nije odustao od primanja promotivnih informacija od našeg nacionalnog ureda, također možemo koristiti podatke za kontakt za pružanje informacija o BullyingCanada razvoj događaja ili aktivnosti, nadolazeći događaji prikupljanja sredstava ili prilike za sponzorstvo.

Web stranica i elektronička trgovina

Kada posjetite našu web stranicu na adresi BullyingCanada.ca možemo prikupljati podatke koji nisu osobni. Možemo prikupljati i koristiti IP adrese za analizu trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja donatora i prikupljanje širokih demografskih informacija za zbirnu upotrebu. Ne povezujemo IP adrese s osobnim podacima.

Koristimo protokole za zaporke i softver za šifriranje kako bismo zaštitili osobne i druge podatke koje primamo kada se zatražuje i/ili plaća online proizvod ili usluga koja uključuje komercijalnu transakciju. Naš se softver redovito ažurira kako bi se povećala zaštita takvih informacija.

Naša web stranica sadrži poveznice na druge web stranice. Budite svjesni toga BullyingCanada nije odgovoran za praksu privatnosti drugih takvih web stranica. Potičemo naše donatore da budu svjesni kada napuste našu web stranicu i da pročitaju politiku privatnosti svake web stranice koja prikuplja osobne podatke.

Upotreba kolačića

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web-mjesto može upotrijebiti za prepoznavanje korisnika koji se ponavljaju i olakšavanje stalnog pristupa i korištenja web-mjesta. BullyingCanada ne ne koristiti podatke prenesene putem kolačića u bilo kakve promotivne ili marketinške svrhe, niti se te informacije dijele s trećim stranama. Korisnici bi toga trebali biti svjesni BullyingCanada ne može kontrolirati upotrebu kolačića od strane oglašivača ili trećih strana.

Za one koji ne žele prikupljanje informacija putem kolačića, većina preglednika dopušta korisnicima da odbiju ili prihvate kolačiće. Imajte na umu da kolačići mogu biti potrebni za pružanje određenih značajki dostupnih na ovoj stranici.

Kako štitimo osobne podatke

BullyingCanada poduzima komercijalno razumne korake za zaštitu osobnih podataka od neovlaštenog pristupa i održavanje točnosti i pravilne upotrebe informacija pomoću odgovarajućih fizičkih, tehničkih i organizacijskih mjera. Sve online transakcije i doprinosi na našoj web stranici odvijaju se putem sigurnog, privatnog i sigurnog sustava koji štiti osobne podatke pojedinca.

Svi naši zaposlenici, volonteri i pružatelji usluga dužni su se pridržavati uvjeta ove Politike privatnosti i dužni su čuvati povjerljive podatke kojima imaju pristup tijekom obavljanja svojih dužnosti. Svi naši sustavi zaštićeni su vatrozidom vrhunske kvalitete i svi korisnici moraju koristiti lozinku.

Zadržavanje i odlaganje osobnih podataka

BullyingCanada zadržava osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno da ispuni svrhu(e) za koju su prikupljeni i da bude u skladu s primjenjivim zakonima.

Ažuriranje Politike privatnosti

Redovito pregledavamo našu praksu privatnosti za naše različite aktivnosti i ažuriramo naša pravila. Molimo provjerite našu web stranicu www.bullyingcanada.ca redovito za informacije o našim najnovijim praksama.

Kako se isključiti, zatražiti pristup ili ažurirati osobne podatke

BullyingCanada čini komercijalno razumne napore da datoteke budu potpune, ažurne i točne. Ako pojedinac želi pristupiti, ažurirati ili ispraviti osobne podatke za kontakt, zatražiti uklanjanje s naše e-mail liste ili razgovarati o problemu privatnosti s nama, kontaktirajte našeg službenika za zaštitu privatnosti poštom na 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1 ili nazovite (877) 352-4497 ili pošaljite e-mail na [e-pošta zaštićena]

Dodatne informacije o privatnosti i vašim pravima u vezi s osobnim podacima mogu se pronaći na web stranici Povjerenika za privatnost Kanade na adresi  www.priv.gc.ca/en/

Zahtjev za informacijama i ažuriranjem

Naša organizacija predana je zaštiti privatnosti osobnih podataka svojih donatora, volontera, zaposlenika, članova, klijenata i svih ostalih dionika. Cijenimo povjerenje onih s kojima imamo posla, i javnosti, te prepoznajemo da održavanje tog povjerenja zahtijeva da budemo transparentni i odgovorni u načinu na koji postupamo s informacijama koje ste odlučili podijeliti s nama.

Pojedinci mogu provjeriti svoje podatke koje imamo u evidenciji kako bi ih provjerili, ažurirali i ispravili te da bi uklonili sve zastarjele informacije.

Opća adresa donatora i klijenta i kontakt podaci mogu se jednostavno ažurirati ili vraćanjem obične donatorske kartice s ažuriranim podacima ili telefoniranjem BullyingCanada besplatno na (877) 352-4497 i traženje opće promjene u dosjeu donatora.

Konkretne promjene podataka o donatorima i klijentima, kao i zahtjevi za kopijama pojedinačnih osobnih dosjea, dostavljaju nam se u pisanom obliku na:

Ured za privatnost
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, poštanski fah 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Imajte na umu da kada se zatraže neke pojedinačne osobne datoteke, mogu postojati povjerljivi podaci koji se odnose na druge osobe ili informacije povjerljive za BullyingCanada povezan u toj datoteci. U skladu sa BullyingCanada Pravila privatnosti, ove datoteke se ne mogu kopirati ili objaviti; međutim, bit će dostupne sve činjenične informacije o pojedincu koji traži svoj dosje.

U normalnim okolnostima, svi zahtjevi i ažuriranja bit će dovršeni u roku od 30 dana od primitka zahtjeva.

Zabrinutosti i pritužbe

BullyingCanada obvezuje se odnositi se prema donatorima, volonterima, zaposlenicima, članovima, klijentima i svim ostalim dionicima s poštovanjem i uvažavanjem. Bez obzira na najbolje napore, bit će trenutaka kada se mogu pojaviti pogreške i nesporazumi. Bez obzira na okolnosti, rješavanje problema na zadovoljstvo svih strana je primarna briga BullyingCanada. Možete nas kontaktirati pismenim putem na:

Ured za privatnost
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, POF 27009
Fredericton, NB E3B 9M1

Obavezno uključite sljedeće u svoju poruku ili pismo:

  • Ime;
  • Adresa i broj telefona na koji želite da vas kontaktiramo;
  • Priroda pritužbe; i
  • Pojedinosti relevantne za predmet i s kim ste već razgovarali o tom pitanju.

Nastojat će se pravodobno odgovoriti na zabrinutosti i pritužbe.

Dodatne informacije o privatnosti i vašim pravima u vezi s vašim osobnim podacima mogu se pronaći na web stranici Povjerenika za privatnost Kanade na adresi  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
Preskoči na sadržaj