Tämä käytäntö koskee henkilötietoja, joista kerätään BullyingCanadalahjoittajille ja mahdollisille lahjoittajille.

Tässä tietosuojakäytännössä ehdot "BullyingCanada", "me" ja "meidän" viittaavat toimistoihin BullyingCanada, Inc.

Olemme sitoutuneet suojaamaan luovuttajien ja mahdollisten luovuttajien henkilötietoja. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää tietoa siitä, kuinka keräämme, käytämme, paljastamme ja suojaamme henkilötietoja. Tämä tietosuojakäytäntö selittää myös, kuinka lahjoittaja voi ottaa meihin yhteyttä kysymyksissä ja kuinka henkilö voi pyytää muuttamaan tai poistamaan henkilötietoja, joita meillä saattaa olla hänestä.

Lupauksemme sinulle

BullyingCanada on sitoutunut suojelemaan lahjoittajiensa, vapaaehtoistensa, jäsentensä ja kaikkien muiden organisaatiossamme olevien henkilötietojen yksityisyyttä. Arvostamme niiden kanssa, joiden kanssa olemme tekemisissä, ja yleisön luottamusta ja tunnustamme, että tämän luottamuksen säilyttäminen edellyttää, että olemme avoimia ja vastuullisia siinä, miten käsittelemme meille jaettuja tietoja.

Erilaisten projektiemme ja toimintamme aikana keräämme ja käytämme usein henkilötietoja. Jokaisen, jolta keräämme tällaisia ​​tietoja, tulee odottaa, että ne suojataan huolellisesti ja että näiden tietojen käyttö edellyttää suostumusta. Tietosuojakäytäntömme on suunniteltu tämän saavuttamiseksi.

BullyingCanada on sitoutunut suojelemaan sidosryhmiensä yksityisyyttä. Mikä tärkeintä: Henkilökohtainen oikeutesi luottamuksellisuuteen ja yksityisyyteen on suojattu.

Postituslistojen kauppa hyvämaineisten rekisteröityjen hyväntekeväisyysjärjestöjen välillä

Auttaaksemme löytämään uusia tukijoita ja toteuttaaksemme varainkeruuohjelmiamme kustannustehokkaasti, vaihdamme joskus pienen osan suoramainontalahjoittajaluettelostamme muiden hyvämaineisten ja samanhenkisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Teemme sen vasta, kun lahjoittajilla on ollut mahdollisuus kieltäytyä osallistumasta tähän listavaihtoon. Lahjoittajat voivat kieltäytyä tästä järjestelystä milloin tahansa.

Hyväksymällä lahjoittajien vapaaehtoisesti toimittamien yhteystietojen vaihdon he auttavat meitä saamaan mahdollisia uusia kannattajanimiä ja uutta tukea elintärkeään, voittoa tavoittelemattomaan työhön. Postituslistoilla käydään kauppaa anonyymisti kolmannen osapuolen listavälittäjien kautta, ja niitä käytetään suorapostitusvalitusten lähettämiseen. Näiden listanvälittäjien on varmistettava, että luettelon omistajat ovat saaneet asianmukaisen suostumuksen listalla olevien nimien käyttöön.

Muut hyväntekeväisyysjärjestöt saavat tietää lahjoittajien nimet ja osoitteet vain, jos BullyingCanada lahjoittajat suostuvat tekemään lahjoituksen hyväntekeväisyysjärjestölle, jonka kanssa vaihdoimme postituslistoja. Samoin, BullyingCanada hänelle ei ilmoiteta vaihtamiemme listojen nimet ennen kuin lahjoittaja toiselle hyväntekeväisyysjärjestölle päättää tehdä lahjoituksen BullyingCanada.

Pääsy tietoihin yksittäisistä luovuttajista

Ilmoitamme mielellämme lahjoittajille henkilökohtaisen tunnistetietojen olemassaolosta, käytöstä ja paljastamisesta ja tarjoamme pääsyn näihin henkilötietoihin lain määräämin poikkeuksin 30 (kolmenkymmenen) päivän kuluessa kirjallisen pyynnön vastaanottamisesta. vastaanottajalle:

Tietosuojatoimisto
BullyingCanada, Inc.
471 Smythe Street, PL 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Henkilötietojen määrittely

Henkilötiedot ovat mitä tahansa tietoja, joita voidaan käyttää tietyn henkilön erottamiseen, tunnistamiseen tai yhteydenpitoon. Nämä tiedot voivat sisältää henkilön mielipiteitä tai uskomuksia sekä henkilöstä tai häneen liittyviä faktoja, jos ne toimitetaan BullyingCanada kyselyiden tai keskustelujen kautta. Poikkeukset: yritysten yhteystiedot ja tietyt julkisesti saatavilla olevat tiedot, kuten puhelinluetteloissa julkaistut nimet, osoitteet ja puhelinnumerot, eivät ole henkilötietoja.

Kun henkilö käyttää kotiyhteystietojaan myös yrityksen yhteystietoina, katsomme, että annetut yhteystiedot ovat yrityksen yhteystietoja, eivätkä ne siten ole henkilötietosuojan alaisia.

Kuinka keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja

BullyingCanada kerää henkilökohtaisia ​​tietoja vain, jos ne on annettu vapaaehtoisesti. Yleensä pyydämme suostumusta henkilötietojen käyttöön tai luovuttamiseen keräyshetkellä. Tietyissä olosuhteissa saatamme haluta käyttää aiemmin kerättyjä henkilötietoja uuteen tarkoitukseen (ts. tarkoitukseen, jota ei mainittu tietojen keräämishetkellä). Tässä tilanteessa ilmoitamme henkilölle sähköpostitse tai postitse ja annamme mahdollisuuden kieltäytyä tällaisesta uudesta käytöstä.

BullyingCanada kerää henkilötietoja, kun lahjoitus tai lupaus tehdään, milloin BullyingCanada materiaalia pyydetään tai käyttää joitain verkkopalveluitamme.

Emme vuorovaikutuksen edellytyksenä BullyingCanada, vaativat suostumuksen tietojen keräämiseen, käyttöön tai luovuttamiseen, jotka eivät vaadi nimenomaisesti määriteltyjen ja laillisten tarkoitusten täyttämistä, joita varten tietoja toimitetaan.

Tietosuojakäytännöt

Henkilötiedot, jotka on kerännyt BullyingCanada pidetään tiukasti luottamuksellisena. Henkilöstöllämme on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihin vain sen perusteella, että heillä on tarve käsitellä tietoja siitä syystä, jonka vuoksi ne on hankittu. Käytössä on suojatoimet sen varmistamiseksi, että tietoja ei paljasteta tai jaeta laajemmin kuin on tarpeen sen tarkoituksen saavuttamiseksi, jota varten ne on kerätty. Ryhdymme myös toimenpiteisiin varmistaaksemme näiden tietojen eheyden ja estääksemme niiden katoamisen tai tuhoutumisen.

Keräämiämme henkilötietoja käytetään lahjoittajan pyytämän tai valtuuttaman tapahtuman toteuttamiseen. Tämä voi sisältää henkilötietojen käyttämisen lahjoituksen käsittelyyn, pyydettyjen tietojen tai materiaalien lähettämiseen, rekisteröitymiseen johonkin tapahtumaamme, henkilöiden pitämiseen ajan tasalla BullyingCanada tapahtumia ja uutisia, pyydä tukea ja tee kaikki tarvittava kehittääksemme ja ylläpitääksemme suhteitamme tukijoihin.

Tuhannen dollarin (1,000 XNUMX dollarin) tai enemmän lahjoituksista BullyingCanada julkaisee lahjoittajien nimet verkkosivuillaan lahjoittajien luvalla. Kaikkia yksittäisiä lahjoittajia, joilla on vähintään tuhat dollaria (1,000 877 dollaria) ja jotka eivät halua nimeään julkaistavan, pyydetään ilmoittamaan toiveensa lahjoituslomakkeella tai ottamaan yhteyttä meihin puhelimitse numeroon (352) 4497-XNUMX tai sähköpostitse osoitteeseen [sähköposti suojattu] tai postitse osoitteeseen: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada voi jakaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, jotka ovat sitoutuneet auttamaan meitä tarjoamaan palveluja yhden tai useamman yllä kuvatun tarkoituksen toteuttamiseksi. Nämä palveluntarjoajat eivät saa käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin tämän avun antamiseen, ja heidän on suojattava meiltä saamansa tai käsiksi saamiaan henkilötietoja sekä noudatettava tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja yleisiä tietosuojaperiaatteita.

Tarjoamme rutiininomaisesti tekemisissämme oleville henkilöille mahdollisuuden olla jakamatta tietojaan muihin tarkoituksiin kuin niihin, joita varten ne on nimenomaisesti kerätty. Jos henkilö milloin tahansa haluaa, että hänen tietonsa päivitetään tai poistetaan postituslistoiltamme, häntä pyydetään lähettämään meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] tai soita meille numeroon (877) 352-4497, niin teemme henkilötietoihin oikaisut 30 (kolmenkymmenen) päivän kuluessa.

Jos henkilö ei ole kieltäytynyt vastaanottamasta markkinointitietoja kansalliselta toimistoltamme, voimme myös käyttää yhteystietoja antaaksemme tietoja BullyingCanada kehitystä tai toimintaa, tulevia varainkeruutapahtumia tai sponsorointimahdollisuuksia.

Verkkosivusto ja sähköinen kaupankäynti

Kun vierailet verkkosivuillamme osoitteessa BullyingCanada.ca voimme kerätä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja. Saatamme kerätä ja käyttää IP-osoitteita trendien analysointiin, sivuston hallintaan, lahjoittajien liikkeiden seuraamiseen ja laajojen demografisten tietojen keräämiseen yhteiskäyttöä varten. Emme yhdistä IP-osoitteita henkilötietoihin.

Käytämme salasanaprotokollia ja salausohjelmistoja henkilökohtaisten ja muiden tietojen suojaamiseen, joita saamme, kun kaupalliseen toimintaan liittyvää tuotetta tai palvelua pyydetään ja/tai siitä maksetaan verkossa. Ohjelmistoamme päivitetään rutiininomaisesti tällaisten tietojen suojan maksimoimiseksi.

Sivustomme sisältää linkkejä muille sivustoille. Ota tämä huomioon BullyingCanada ei ole vastuussa muiden tällaisten verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä. Kannustamme lahjoittajiamme olemaan tietoisia, kun he poistuvat verkkosivustoltamme, ja lukemaan jokaisen henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja keräävän verkkosivuston tietosuojakäytännöt.

Evästeiden käyttö

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivusto voi käyttää tunnistamaan toistuvia käyttäjiä ja helpottamaan jatkuvaa pääsyä verkkosivustolle ja sen käyttöä. BullyingCanada ei ei käyttää evästeiden kautta siirrettyä tietoa mihinkään myynninedistämis- tai markkinointitarkoituksiin, eikä näitä tietoja jaeta kolmansille osapuolille. Käyttäjien tulee olla tietoisia siitä BullyingCanada ei voi hallita mainostajien tai kolmansien osapuolien evästeiden käyttöä.

Niille, jotka eivät halua kerätä tietoja evästeiden avulla, useimmat selaimet antavat käyttäjien kieltää tai hyväksyä evästeet. Huomaa, että evästeet voivat olla tarpeen tiettyjen tällä sivustolla saatavilla olevien ominaisuuksien tarjoamiseksi.

Kuinka suojaamme henkilökohtaisia ​​tietoja

BullyingCanada ryhtyy kaupallisesti kohtuullisiin toimiin henkilötietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä ja tietojen tarkkuuden ja asianmukaisen käytön ylläpitämiseksi asianmukaisin fyysisin, teknisin ja organisatorisin toimenpitein. Kaikki verkkotapahtumat ja lahjoitukset verkkosivustollamme tapahtuvat turvallisen, yksityisen ja suojatun järjestelmän kautta, joka suojaa henkilön henkilökohtaisia ​​tietoja.

Kaikkien työntekijöidemme, vapaaehtoistemme ja palveluntarjoajien on noudatettava tämän tietosuojakäytännön ehtoja, ja heidän on pidettävä luottamuksellisina tiedot, joihin heillä on pääsy tehtäviään suorittaessaan. Kaikki järjestelmämme on suojattu korkealaatuisella palomuurilla ja kaikkien käyttäjien on käytettävä salasanaa.

Henkilötietojen säilyttäminen ja hävittäminen

BullyingCanada säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen (tarkoituksen, jota varten ne on kerätty) toteuttamiseksi ja sovellettavien lakien noudattamiseksi.

Tietosuojakäytännön päivitys

Tarkistamme säännöllisesti eri toimintojemme tietosuojakäytäntöjämme ja päivitämme käytäntöjämme. Tarkista verkkosivustomme www.bullyingcanada.ca säännöllisesti saadaksesi tietoa uusimmista käytännöistämme.

Kuinka kieltäytyä, pyytää pääsyä tai päivittää henkilökohtaisia ​​tietoja

BullyingCanada tekee kaupallisesti kohtuullisia ponnisteluja pitääkseen tiedostot täydellisinä, ajan tasalla ja tarkkoina. Jos henkilö haluaa päästä käsiksi, päivittää tai korjata henkilökohtaisia ​​yhteystietoja, pyytää poistamista postituslistaltamme tai keskustella tietosuojakysymyksestä kanssamme, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme postitse osoitteeseen 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1 tai soita numeroon (877) 352-4497 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Lisätietoja yksityisyydestä ja henkilötietoihin liittyvistä oikeuksistasi löytyy Kanadan tietosuojavaltuutetun verkkosivustolta osoitteessa  www.priv.gc.ca/en/

Tietoa ja päivityspyyntö

Organisaatiomme on sitoutunut suojelemaan lahjoittajien, vapaaehtoisten, työntekijöiden, jäsenten, asiakkaiden ja kaikkien muiden sidosryhmien henkilötietojen yksityisyyttä. Arvostamme niiden kanssa, joiden kanssa olemme tekemisissä, ja yleisön luottamusta ja tunnustamme, että tämän luottamuksen säilyttäminen edellyttää, että olemme avoimia ja vastuullisia siinä, kuinka käsittelemme tietoja, jotka olet päättänyt jakaa meille.

Yksityishenkilöt voivat tarkistaa tallessamme olevat tietonsa tarkistaakseen, päivittääkseen ja korjatakseen ne sekä poistaakseen vanhentuneet tiedot.

Yleiset luovuttajan ja asiakkaan osoitteet ja yhteystiedot ovat helposti päivitettävissä joko palauttamalla tavallinen luovuttajakortti päivitetyillä tiedoilla tai soittamalla BullyingCanada maksuton numero (877) 352-4497 ja pyytää yleistä muutosta luovuttajatiedostoon.

Tietyt luovuttaja- ja asiakastietojen muutokset sekä kopiot yksittäisistä henkilötiedostoista tulee tehdä meille kirjallisesti osoitteeseen:

Tietosuojatoimisto
BullyingCanada Inc.
471 Smythe St, PL 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Huomaa, että kun joitain yksittäisiä henkilökohtaisia ​​tiedostoja pyydetään, niissä voi olla luottamuksellisia tietoja toisista henkilöistä tai tietoja, jotka ovat luottamuksellisia BullyingCanada linkitetty kyseiseen tiedostoon. Mukaisesti BullyingCanada Tietosuojakäytännöt, näitä tiedostoja ei voi kopioida tai julkaista; kuitenkin kaikki tosiasialliset tiedot henkilöstä, joka pyytää omaa tiedostoaan, on saatavilla.

Normaaleissa olosuhteissa kaikki pyynnöt ja päivitykset suoritetaan 30 päivän kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

Huolet ja valitukset

BullyingCanada on sitoutunut kohtelemaan lahjoittajia, vapaaehtoisia, työntekijöitä, jäseniä, asiakkaita ja kaikkia muita sidosryhmiä kunnioittavasti ja huomaavaisesti. Parhaista yrityksistä huolimatta saattaa joskus tapahtua virheitä ja väärinkäsityksiä. Olosuhteista riippumatta, ongelman ratkaiseminen kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla on ensisijainen huolenaihe BullyingCanada. Voit ottaa meihin yhteyttä kirjallisesti osoitteessa:

Tietosuojatoimisto
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, PL 27009
Fredericton, NB E3B 9M1

Muista liittää viestiisi tai kirjeeseesi seuraavat tiedot:

  • Nimi;
  • Osoite ja puhelinnumero, johon haluat tavoittaa;
  • valituksen luonne; ja
  • Asiaan liittyvät tiedot ja kenen kanssa olet jo keskustellut asiasta.

Huolenaiheisiin ja valituksiin pyritään vastaamaan ajoissa.

Lisätietoja yksityisyydestäsi ja henkilötietoihisi liittyvistä oikeuksistasi löytyy Kanadan tietosuojavaltuutetun verkkosivustolta osoitteessa  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
Hyppää sisältöön