See poliitika kehtib isikuandmete kohta, millest kogutakse BullyingCanadaannetajad ja potentsiaalsed doonorid.

Selles privaatsuspoliitikas on tingimused "BullyingCanada”, „meie” ja „meie” viitavad ettevõtte kontoritele BullyingCanada, Inc

Oleme pühendunud doonorite ja potentsiaalsete doonorite isikuandmete kaitsmisele. See privaatsuspoliitika annab teavet selle kohta, kuidas me isikuandmeid kogume, kasutame, avaldame ja kaitseme. See privaatsuspoliitika selgitab ka seda, kuidas annetaja saab meiega küsimustega ühendust võtta ja kuidas üksikisik saab taotleda muudatuste tegemist või kustutada mis tahes isiklikku teavet, mis meil tema kohta võib olla.

Meie lubadus teile

BullyingCanada on pühendunud oma annetajate, vabatahtlike, liikmete ja kõigi teiste meie organisatsiooniga seotud isikute isikuandmete privaatsuse kaitsmisele. Väärtustame nende inimeste, kellega suhtleme, ja avalikkuse usaldust ning tunnistame, et selle usalduse säilitamine eeldab läbipaistvust ja vastutust selles, kuidas käsitleme meiega jagatud teavet.

Oma erinevate projektide ja tegevuste käigus kogume ja kasutame sageli isikuandmeid. Igaüks, kellelt sellist teavet kogume, peaks eeldama, et seda kaitstakse hoolikalt ja et selle teabe kasutamine eeldab nõusolekut. Meie privaatsustavad on loodud selle saavutamiseks.

BullyingCanada on pühendunud oma sidusrühmade privaatsuse kaitsmisele. Mis kõige tähtsam: teie isiklik õigus konfidentsiaalsusele ja privaatsusele on kaitstud.

Meililistidega kauplemine mainekate registreeritud heategevusorganisatsioonide vahel

Uute toetajate leidmiseks ja oma rahakogumisprogrammide kuluefektiivseks toimimiseks vahetame mõnikord väikese osa oma otsepostituse annetajate nimekirjast teiste mainekate ja sarnaselt mõtlevate heategevusorganisatsioonidega. Teeme seda alles pärast seda, kui annetajatel on olnud võimalus selles nimekirjavahetuses osalemisest keelduda. Doonorid võivad sellest kokkuleppest igal ajal loobuda.

Lubades meil vahetada annetajate vabatahtlikult antud kontaktandmeid, aitavad nad meil saada potentsiaalseid uusi toetajate nimesid ja uut tuge elutähtsaks mittetulunduslikuks tööks. Meililistidega kaubeldakse anonüümselt kolmanda osapoole nimekirjamaaklerite kaudu ja neid kasutatakse otsepostituse apellatsioonide saatmiseks. Nimekirjade vahendajad peavad tagama, et nimekirjaomanikud on saanud vastava nõusoleku nimekirjas olevate nimede kasutamiseks.

Teised heategevusorganisatsioonid saavad meie annetajate nimed ja aadressid teada ainult siis, kui BullyingCanada annetajad on nõus tegema annetuse heategevuseks, kellega meililiste vahetasime. Samamoodi BullyingCanada teda ei teavitata vahetatavates nimekirjades olevatest nimedest enne, kui mõnele teisele heategevusorganisatsioonile annetaja otsustab teha annetuse BullyingCanada.

Juurdepääs teabele üksikute doonorite kohta

Meil on hea meel teavitada annetajaid isikut tuvastava teabe olemasolust, kasutamisest ja avalikustamisest ning võimaldada juurdepääsu sellele isikuandmetele, välja arvatud seadusega määratud eranditega, 30 (kolmekümne) päeva jooksul alates kirjaliku taotluse saamisest. kellele:

Privaatsusbüroo
BullyingCanada, Inc
471 Smythe Street, postkast 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Isikuandmete määratlemine

Isikuandmed on mis tahes teave, mida saab kasutada konkreetse isiku eristamiseks, tuvastamiseks või temaga ühenduse võtmiseks. See teave võib sisaldada üksikisiku arvamusi või uskumusi, samuti fakte üksikisiku kohta või temaga seotud fakte, kui need edastatakse BullyingCanada küsitluste või vestluste kaudu. Erandid: ettevõtte kontaktteavet ja teatud avalikult kättesaadavat teavet, nagu telefonikataloogides avaldatud nimed, aadressid ja telefoninumbrid, ei peeta isikuandmeteks.

Kui üksikisik kasutab oma koduseid kontaktandmeid ka ettevõtte kontaktandmetena, leiame, et esitatud kontaktandmed on ettevõtte kontaktandmed ja seetõttu ei kuulu neile isikuandmetena kaitse.

Kuidas me kogume isikuandmeid

BullyingCanada kogub isikuandmeid ainult siis, kui see on vabatahtlikult esitatud. Tavaliselt küsime isikuandmete kasutamiseks või avaldamiseks nõusolekut kogumise ajal. Teatud asjaoludel võime soovida kasutada varem kogutud isikuandmeid uuel eesmärgil (st eesmärgil, mida teabe kogumise ajal ei öeldud). Sellises olukorras teavitame üksikisikut meili või posti teel ja anname võimaluse sellisest uuest kasutusest loobuda.

BullyingCanada kogub isikuandmeid annetuse või pandi tegemisel, millal BullyingCanada materjale küsitakse või kasutab mõnda meie veebiteenust.

Me ei, kui tingimus suhtlemiseks BullyingCanada, nõuavad nõusolekut teabe kogumiseks, kasutamiseks või avaldamiseks, mis ei ole nõutav selgesõnaliselt määratletud ja seaduslike eesmärkide täitmiseks, milleks teavet edastatakse.

Privaatsustavad

poolt kogutud isikuandmed BullyingCanada hoitakse rangelt konfidentsiaalselt. Meie töötajatel on õigus pääseda juurde isikuandmetele, lähtudes nende vajadusest käsitleda teavet selle hankimise põhjus(t)el. Kehtestatud on kaitsemeetmed tagamaks, et teavet ei avaldata ega jagata laiemalt, kui see on vajalik selle eesmärgi saavutamiseks, milleks see koguti. Samuti rakendame meetmeid, et tagada selle teabe terviklikkus ja vältida selle kadumist või hävimist.

Meie kogutud isikuandmeid kasutatakse kinkija taotletud või volitatud tehingu tegemiseks. See võib hõlmata isikuandmete kasutamist annetuse töötlemiseks, nõutud teabe või materjalide saatmiseks, mõnele meie üritusele registreerumiseks, üksikisikute kursis hoidmiseks BullyingCanada sündmusi ja uudiseid, küsida tuge ja teha kõik, mis on vajalik meie suhete arendamiseks ja hoidmiseks toetajatega.

Tuhande dollari (1,000 dollari) või suurema annetuse korral BullyingCanada avaldab annetajate loal annetajate nimed oma kodulehel. Kõigil tuhande dollari (1,000 dollari) või suurema kingitusega üksikannetajatel, kes ei soovi oma nime avaldamist, palutakse märkida oma eelistus oma annetusvormile või võtta meiega ühendust telefonil (877) 352-4497 või e-posti aadressil [meiliga kaitstud] või posti teel aadressil: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada võib jagada isikuandmeid kolmandate osapooltega, kes aitavad meil teenuseid pakkuda ühe või mitme ülalkirjeldatud eesmärgi täitmiseks. Nendel teenusepakkujatel on keelatud kasutada isikuandmeid mis tahes muul eesmärgil peale selle abi osutamise ning nad on kohustatud kaitsma isikuandmeid, mida nad saavad meilt või millel on juurdepääs, ning järgima käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatud üldisi privaatsuspõhimõtteid.

Pakume regulaarselt inimestele, kellega tegeleme, võimalust mitte jagada oma teavet muudel eesmärkidel kui need, mille jaoks see selgesõnaliselt koguti. Kui isik soovib mis tahes ajal oma teavet värskendada või mõnest meie meililistist eemaldada, palutakse tal saata meile e-kiri aadressile [meiliga kaitstud] või helistage meile numbril (877) 352-4497 ja me muudame isikuandmeid 30 (kolmekümne) päeva jooksul.

Kui isik ei ole loobunud meie riiklikust büroost reklaamiteabe saamisest, võime kasutada ka kontaktteavet, et anda teavet BullyingCanada arengud või tegevused, eelseisvad rahakogumisüritused või sponsorlusvõimalused.

Veebisait ja elektrooniline kaubandus

Kui külastate meie veebisaiti aadressil BullyingCanada.ca võime koguda isikut mittetuvastavat teavet. Võime koguda ja kasutada IP-aadresse suundumuste analüüsimiseks, saidi haldamiseks, annetajate liikumise jälgimiseks ja laiaulatusliku demograafilise teabe kogumiseks koondkasutamiseks. Me ei seo IP-aadresse isikut tuvastava teabega.

Me kasutame parooliprotokolle ja krüpteerimistarkvara, et kaitsta isiklikku ja muud teavet, mida saame, kui taotletakse ja/või tasutakse veebis äritehinguga seotud toodet või teenust. Meie tarkvara uuendatakse regulaarselt, et maksimeerida sellise teabe kaitset.

Meie veebisait sisaldab linke teistele veebisaitidele. Palun arvestage sellega BullyingCanada ei vastuta teiste selliste veebisaitide privaatsustavade eest. Julgustame oma annetajaid meie veebisaidilt lahkudes olema teadlikud ja lugema iga isikut tuvastavat teavet koguva veebisaidi privaatsuspoliitikat.

Küpsiste kasutamine

Küpsised on väikesed tekstifailid, mida veebisait saab kasutada korduvate kasutajate tuvastamiseks ning veebisaidile pideva juurdepääsu ja selle kasutamise hõlbustamiseks. BullyingCanada ei mitte kasutada küpsiste kaudu edastatavat teavet mis tahes reklaami- või turunduseesmärkidel, samuti ei jagata seda teavet kolmandate osapooltega. Kasutajad peaksid sellest teadlikud olema BullyingCanada ei saa kontrollida reklaamijate ega kolmandate isikute küpsiste kasutamist.

Neile, kes ei soovi, et küpsiste kasutamise kaudu kogutaks teavet, võimaldavad enamik brausereid kasutajatel küpsiseid keelata või aktsepteerida. Pange tähele, et küpsised võivad olla vajalikud sellel saidil saadaolevate teatud funktsioonide pakkumiseks.

Kuidas me isikuandmeid kaitseme

BullyingCanada võtab äriliselt mõistlikke samme, et kaitsta isikuandmeid volitamata juurdepääsu eest ning säilitada teabe täpsus ja nõuetekohane kasutamine asjakohaste füüsiliste, tehniliste ja organisatsiooniliste meetmete abil. Kõik veebitehingud ja panused meie veebisaidil toimuvad turvalise, privaatse ja turvalise süsteemi kaudu, mis kaitseb isiku isikuandmeid.

Kõik meie töötajad, vabatahtlikud ja teenusepakkujad on kohustatud järgima selle privaatsuspoliitika tingimusi ja hoidma konfidentsiaalsena teavet, millele neil on oma kohustuste täitmisel juurdepääs. Kõik meie süsteemid on kaitstud kõrgekvaliteedilise tulemüüriga ja kõik kasutajad peavad kasutama parooli.

Isikuandmete säilitamine ja hävitamine

BullyingCanada säilitab isikuandmeid nii kaua, kui see on vajalik eesmärgi(te) täitmiseks, milleks need koguti, ja kehtivate seaduste järgimiseks.

Privaatsuspoliitika uuendamine

Vaatame regulaarselt üle oma erinevate tegevuste privaatsustavad ja uuendame oma eeskirju. Palun kontrollige meie veebisaiti www.bullyingcanada.ca regulaarselt, et saada teavet meie kõige ajakohasemate tavade kohta.

Kuidas isikuandmetest loobuda, juurdepääsu taotleda või värskendada

BullyingCanada teeb äriliselt mõistlikke jõupingutusi, et hoida failid täielikud, ajakohased ja täpsed. Kui isik soovib juurdepääsu isiklikule kontaktandmetele, seda värskendada või parandada, taotleda meie meililistist eemaldamist või arutada meiega privaatsusprobleeme, võtke ühendust meie privaatsusametnikuga posti teel aadressil 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1 või helistage numbril (877) 352-4497 või saatke e-kiri [meiliga kaitstud]

Lisateavet privaatsuse ja teie õiguste kohta seoses isikuandmetega leiate Kanada privaatsusvoliniku veebisaidilt aadressil  www.priv.gc.ca/en/

Teabe- ja uuendustaotlus

Meie organisatsioon on pühendunud oma annetajate, vabatahtlike, töötajate, liikmete, klientide ja kõigi teiste sidusrühmade isikuandmete privaatsuse kaitsmisele. Väärtustame nende inimeste, kellega suhtleme, ja avalikkuse usaldust ning tunnistame, et selle usalduse säilitamine eeldab läbipaistvust ja vastutust selles, kuidas käsitleme teavet, mida olete otsustanud meiega jagada.

Üksikisikud saavad kontrollida oma registreeritud teavet, et seda kontrollida, värskendada ja parandada ning lasta eemaldada kogu aegunud teave.

Üldist doonori ja kliendi aadressi ning kontaktandmeid saab hõlpsasti uuendada, tagastades uuenenud andmetega tavadoonorikaardi või helistades BullyingCanada tasuta telefonil (877) 352-4497 ja taotledes doonoritoimiku üldist muutmist.

Konkreetsed annetajate ja klientide andmete muudatused, samuti individuaalsete isiklike toimikute koopiate taotlused tuleb meile esitada kirjalikult aadressil:

Privaatsusbüroo
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, postkast 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Pange tähele, et kui taotletakse mõningaid isiklikke faile, võib see sisaldada konfidentsiaalset teavet teiste isikute kohta või teavet, mis on konfidentsiaalne BullyingCanada selles failis lingitud. Kooskõlas BullyingCanada Privaatsuspoliitika, neid faile ei saa kopeerida ega vabastada; siiski tehakse kättesaadavaks kogu faktiline teave üksikisiku kohta, kes taotleb oma toimikut.

Tavaolukorras täidetakse kõik päringud ja uuendused 30 päeva jooksul pärast taotluse saamist.

Mure ja kaebused

BullyingCanada kohustub kohtlema annetajaid, vabatahtlikke, töötajaid, liikmeid, kliente ja kõiki teisi sidusrühmi lugupidamise ja tähelepanuga. Vaatamata parimatele jõupingutustele võib mõnikord tekkida vigu ja arusaamatusi. Olenemata asjaoludest on probleemi esmaseks mureks kõiki osapooli rahuldav lahendamine BullyingCanada. Meiega saate kirjalikult ühendust võtta aadressil:

Privaatsusbüroo
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, PO BOX 27009
Fredericton, NB E3B 9M1

Palun lisage oma sõnumisse või kirja kindlasti järgmine teave:

  • Nimi;
  • Aadress ja telefoninumber, kuhu soovite, et teid tabataks;
  • Kaebuse olemus; ja
  • Üksikasjad, mis on asjaga seotud ja kellega olete seda teemat juba arutanud.

Muredele ja kaebustele püütakse õigeaegselt vastata.

Lisateavet privaatsuse ja teie isikuandmetega seotud õiguste kohta leiate Kanada privaatsusvoliniku veebisaidilt aadressil  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
Otse sisu juurde