Αυτή η πολιτική ισχύει για προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από BullyingCanadaδωρητές και πιθανοί δωρητές.

Στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, οι όροι «BullyingCanada», «εμείς» και «μας» αναφέρονται στα γραφεία της BullyingCanada, Inc

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα των δωρητών και των πιθανών δωρητών. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, αποκαλύπτουμε και προστατεύουμε προσωπικές πληροφορίες. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί επίσης πώς ένας δωρητής μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για ερωτήσεις και πώς ένα άτομο μπορεί να ζητήσει να αλλάξει ή να διαγράψει τυχόν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να έχουμε για αυτόν.

Η υπόσχεσή μας προς εσάς

BullyingCanada δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών των δωρητών, των εθελοντών, των μελών του και οποιουδήποτε άλλου εμπλέκεται με τον οργανισμό μας. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη όσων έχουμε συναλλαγές και του κοινού και αναγνωρίζουμε ότι η διατήρηση αυτής της εμπιστοσύνης απαιτεί να είμαστε διαφανείς και υπεύθυνοι στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις πληροφορίες που μοιραζόμαστε μαζί μας.

Κατά τη διάρκεια των διαφόρων έργων και δραστηριοτήτων μας, συχνά συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες. Οποιοσδήποτε από τον οποίο συλλέγουμε τέτοιες πληροφορίες θα πρέπει να αναμένει ότι θα προστατεύονται προσεκτικά και ότι οποιαδήποτε χρήση αυτών των πληροφοριών υπόκειται σε συναίνεση. Οι πρακτικές απορρήτου μας έχουν σχεδιαστεί για να το επιτύχουν αυτό.

BullyingCanada δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των ενδιαφερομένων της. Το πιο σημαντικό: Το προσωπικό σας δικαίωμα στην εμπιστευτικότητα και το απόρρητο θα προστατεύεται.

Εμπορία λιστών αλληλογραφίας μεταξύ αξιόπιστων εγγεγραμμένων φιλανθρωπικών οργανώσεων

Για να βοηθήσουμε να βρούμε νέους υποστηρικτές και να λειτουργήσουμε οικονομικά τα προγράμματα συγκέντρωσης κεφαλαίων, μερικές φορές ανταλλάσσουμε ένα μικρό τμήμα της λίστας δωρητών άμεσης αλληλογραφίας μας με άλλες αξιόπιστες και ομοϊδεάτες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Το κάνουμε μόνο αφού οι δωρητές είχαν την ευκαιρία να αρνηθούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την ανταλλαγή καταλόγων. Οι δωρητές μπορούν να εξαιρεθούν από αυτή τη ρύθμιση ανά πάσα στιγμή.

Συμφωνώντας να μας επιτρέψουν να ανταλλάξουμε τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται εθελοντικά από δωρητές, μας βοηθούν να αποκτήσουμε πιθανά νέα ονόματα υποστηρικτών και νέα υποστήριξη για ζωτικής σημασίας, μη κερδοσκοπική εργασία. Οι λίστες αλληλογραφίας διαπραγματεύονται ανώνυμα μέσω μεσιτών λιστών τρίτων και χρησιμοποιούνται για την αποστολή αιτημάτων απευθείας αλληλογραφίας. Αυτοί οι μεσίτες λιστών υποχρεούνται να διασφαλίζουν ότι οι κάτοχοι λιστών έχουν λάβει την κατάλληλη συγκατάθεση για τη χρήση των ονομάτων στη λίστα.

Άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις θα μάθουν μόνο το όνομα και τη διεύθυνση των δωρητών μας εάν BullyingCanada οι δωρητές συμφωνούν να κάνουν μια δωρεά στη φιλανθρωπική οργάνωση με την οποία ανταλλάξαμε λίστες αλληλογραφίας. Ομοίως, BullyingCanada δεν ενημερώνεται για τα ονόματα στις λίστες που ανταλλάσσουμε έως ότου ένας δωρητής σε άλλη φιλανθρωπική οργάνωση αποφασίσει να κάνει μια δωρεά σε BullyingCanada.

Πρόσβαση σε πληροφορίες για μεμονωμένους δωρητές

Θα χαρούμε να ενημερώσουμε τους δωρητές για την ύπαρξη, οποιαδήποτε χρήση και αποκάλυψη στοιχείων προσωπικής ταυτοποίησης και να παρέχουμε πρόσβαση σε αυτές τις προσωπικές πληροφορίες, με την επιφύλαξη εξαιρέσεων που ορίζει ο νόμος, εντός 30 (τριάντα) ημερών από τη λήψη γραπτού αιτήματος προς το:

Γραφείο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
BullyingCanada, Inc
471 Smythe Street, PO Box 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Καθορισμός προσωπικών πληροφοριών

Προσωπικές πληροφορίες είναι κάθε πληροφορία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διάκριση, την αναγνώριση ή την επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν τις απόψεις ή τις πεποιθήσεις ενός ατόμου, καθώς και γεγονότα σχετικά με ή σχετίζονται με το άτομο, εάν παρέχονται σε BullyingCanada μέσω ερευνών ή συνομιλιών. Εξαιρέσεις: τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης και ορισμένες δημοσίως διαθέσιμες πληροφορίες, όπως ονόματα, διευθύνσεις και αριθμοί τηλεφώνου όπως δημοσιεύονται στους τηλεφωνικούς καταλόγους, δεν θεωρούνται προσωπικά στοιχεία.

Όταν ένα άτομο χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας του σπιτιού του και ως στοιχεία επαγγελματικής επικοινωνίας, θεωρούμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται είναι στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης και επομένως δεν υπόκεινται σε προστασία ως προσωπικά στοιχεία.

Πώς συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες

BullyingCanada συλλέγει προσωπικές πληροφορίες για ένα άτομο μόνο όταν παρέχονται οικειοθελώς. Συνήθως, θα ζητήσουμε συγκατάθεση για τη χρήση ή την αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών κατά τη στιγμή της συλλογής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές πληροφορίες που συλλέχθηκαν προηγουμένως για έναν νέο σκοπό (δηλαδή έναν σκοπό που δεν είχε δηλωθεί τη στιγμή της συλλογής των πληροφοριών). Σε αυτήν την περίπτωση, θα ειδοποιήσουμε το άτομο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αλληλογραφίας και θα δώσουμε την ευκαιρία να εξαιρεθεί από μια τέτοια νέα χρήση.

BullyingCanada συλλέγει προσωπικές πληροφορίες όταν γίνεται μια δωρεά ή υπόσχεση, όταν BullyingCanada ζητείται υλικό ή χρησιμοποιεί ορισμένες από τις υπηρεσίες web μας.

Δεν θα, ως προϋπόθεση αλληλεπίδρασης με BullyingCanada, απαιτούν συναίνεση για τη συλλογή, χρήση ή αποκάλυψη πληροφοριών πέραν αυτής που απαιτείται για την εκπλήρωση των ρητά καθορισμένων και νόμιμων σκοπών για τους οποίους παρέχονται οι πληροφορίες.

Πρακτικές απορρήτου

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από BullyingCanada τηρείται αυστηρά εμπιστευτικά. Το προσωπικό μας είναι εξουσιοδοτημένο να έχει πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες με βάση μόνο την ανάγκη του να ασχοληθεί με τις πληροφορίες για τον/τους λόγους για τους οποίους ελήφθησαν. Υπάρχουν διασφαλίσεις για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτονται ή κοινοποιούνται ευρύτερα από όσο είναι απαραίτητο για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο συγκεντρώθηκαν. Λαμβάνουμε επίσης μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι διατηρείται η ακεραιότητα αυτών των πληροφοριών και για να αποτραπεί η απώλεια ή η καταστροφή τους.

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση της συναλλαγής που ζητήθηκε ή εξουσιοδοτήθηκε από τον δότη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση προσωπικών στοιχείων για την επεξεργασία μιας δωρεάς, την αποστολή των πληροφοριών ή του υλικού που ζητούνται, την εγγραφή σε μία από τις εκδηλώσεις μας, την ενημέρωση των ατόμων σχετικά με BullyingCanada εκδηλώσεις και νέα, ζητήστε υποστήριξη και κάντε όλα τα απαραίτητα για να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε τις σχέσεις μας με τους υποστηρικτές.

Για δωρεές χιλίων δολαρίων (1,000 $) ή περισσότερο, BullyingCanada δημοσιεύει τα ονόματα των δωρητών στην ιστοσελίδα του, με την άδεια των δωρητών. Όλοι οι μεμονωμένοι δωρητές με δώρα χιλίων δολαρίων ($1,000) ή περισσότερο που δεν επιθυμούν να δημοσιευτεί το όνομά τους καλούνται να δηλώσουν την προτίμησή τους στη φόρμα δωρεάς τους ή να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά στο (877) 352-4497 ή μέσω email στο [προστασία μέσω email] ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada μπορεί να μοιραστεί προσωπικές πληροφορίες με τρίτα μέρη που δεσμεύονται να μας βοηθήσουν στην παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση ενός ή περισσότερων από τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών απαγορεύεται να χρησιμοποιούν προσωπικές πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την παροχή αυτής της βοήθειας και υποχρεούνται να προστατεύουν τις προσωπικές πληροφορίες που λαμβάνει από εμάς ή έχει πρόσβαση και να συμμορφώνονται με τις γενικές αρχές απορρήτου που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Τακτικά προσφέρουμε στα άτομα που αντιμετωπίζουμε την ευκαιρία να επιλέξουν να μην κοινοποιούνται οι πληροφορίες τους για σκοπούς πέρα ​​από αυτούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ρητά. Εάν οποιαδήποτε στιγμή, ένα άτομο επιθυμεί να ενημερωθούν ή να αφαιρεθούν τα στοιχεία του από μια από τις λίστες αλληλογραφίας μας, του ζητείται να μας στείλει email στη διεύθυνση [προστασία μέσω email] ή καλέστε μας στο (877) 352-4497 και θα κάνουμε τις προσαρμογές στα προσωπικά στοιχεία εντός 30 (τριάντα) ημερών.

Εάν ένα άτομο δεν έχει εξαιρεθεί από τη λήψη διαφημιστικών πληροφοριών από το εθνικό μας γραφείο, ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας για την παροχή πληροφοριών σχετικά με BullyingCanada εξελίξεις ή δραστηριότητες, επερχόμενες εκδηλώσεις συγκέντρωσης κεφαλαίων ή ευκαιρίες χορηγιών.

Ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό εμπόριο

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση BullyingCanada.ca ενδέχεται να συλλέξουμε μη προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης. Ενδέχεται να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε διευθύνσεις IP για την ανάλυση των τάσεων, τη διαχείριση του ιστότοπου, την παρακολούθηση της κίνησης των δωρητών και τη συλλογή ευρειών δημογραφικών πληροφοριών για συνολική χρήση. Δεν συνδέουμε τις διευθύνσεις IP με στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης.

Χρησιμοποιούμε πρωτόκολλα κωδικών πρόσβασης και λογισμικό κρυπτογράφησης για την προστασία προσωπικών και άλλων πληροφοριών που λαμβάνουμε όταν ζητείται και/ή πληρώνεται ηλεκτρονικά ένα προϊόν ή υπηρεσία που περιλαμβάνει εμπορική συναλλαγή. Το λογισμικό μας ενημερώνεται τακτικά για τη μεγιστοποίηση της προστασίας τέτοιων πληροφοριών.

Ο ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Λάβετε υπόψη ότι BullyingCanada δεν ευθύνεται για τις πρακτικές απορρήτου άλλων τέτοιων ιστοσελίδων. Ενθαρρύνουμε τους δωρητές μας να γνωρίζουν όταν εγκαταλείπουν τον ιστότοπό μας και να διαβάζουν την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που συλλέγει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης.

Χρήση cookie

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που ένας ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αναγνωρίσει επαναλαμβανόμενους χρήστες και να διευκολύνει τη συνεχή πρόσβαση και χρήση του ιστότοπου. BullyingCanada κάνει δεν χρησιμοποιήστε πληροφορίες που μεταφέρονται μέσω cookies για οποιουσδήποτε σκοπούς προώθησης ή μάρκετινγκ, ούτε αυτές οι πληροφορίες κοινοποιούνται σε τρίτους. Οι χρήστες θα πρέπει να το γνωρίζουν BullyingCanada δεν μπορεί να ελέγξει τη χρήση των cookies από διαφημιστές ή τρίτα μέρη.

Για όσους δεν επιθυμούν τη συλλογή πληροφοριών μέσω της χρήσης cookies, τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης επιτρέπουν στους χρήστες να αρνηθούν ή να αποδεχτούν τα cookies. Λάβετε υπόψη ότι τα cookies μπορεί να είναι απαραίτητα για την παροχή ορισμένων λειτουργιών που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία

BullyingCanada λαμβάνει εμπορικά εύλογα μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και για τη διατήρηση της ακρίβειας και της ορθής χρήσης των πληροφοριών μέσω κατάλληλων φυσικών, τεχνικών και οργανωτικών μέτρων. Όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και συνεισφορές στον ιστότοπό μας πραγματοποιούνται μέσω ενός ασφαλούς, ιδιωτικού και ασφαλούς συστήματος που προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία του ατόμου.

Όλοι οι υπάλληλοι, οι εθελοντές και οι πάροχοι υπηρεσιών μας υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και υποχρεούνται να διατηρούν εμπιστευτικές τις πληροφορίες στις οποίες έχουν πρόσβαση κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Όλα τα συστήματά μας προστατεύονται από τείχος προστασίας κορυφαίας ποιότητας και όλοι οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν κωδικό πρόσβασης.

Διατήρηση και διάθεση προσωπικών πληροφοριών

BullyingCanada διατηρεί τις προσωπικές πληροφορίες για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού(-ους) για τον οποίο συλλέχθηκαν και για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ενημέρωση Πολιτικής Απορρήτου

Ελέγχουμε τακτικά τις πρακτικές απορρήτου μας για τις διάφορες δραστηριότητές μας και ενημερώνουμε την πολιτική μας. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας www.bullyingcanada.ca σε τακτική βάση για πληροφορίες σχετικά με τις πιο ενημερωμένες πρακτικές μας.

Πώς να εξαιρεθείτε, να ζητήσετε πρόσβαση ή να ενημερώσετε προσωπικά στοιχεία

BullyingCanada καταβάλλει εμπορικά εύλογες προσπάθειες για να διατηρεί τα αρχεία πλήρη, ενημερωμένα και ακριβή. Εάν ένα άτομο επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση, να ενημερώσει ή να διορθώσει προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας, να ζητήσει την αφαίρεση από τη λίστα αλληλογραφίας μας ή να συζητήσει μαζί μας ένα ζήτημα απορρήτου, επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1 ή καλέστε στο (877) 352-4497 ή στείλτε ένα e-mail στο [προστασία μέσω email]

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το απόρρητο και τα δικαιώματά σας σχετικά με τις προσωπικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του Privacy Commissioner of Canada στη διεύθυνση  www.priv.gc.ca/en/

Πληροφορίες και αίτημα ενημέρωσης

Ο οργανισμός μας δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών των δωρητών, των εθελοντών, των εργαζομένων, των μελών, των πελατών και όλων των άλλων ενδιαφερομένων. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη όσων συναλλάσσουμε και του κοινού και αναγνωρίζουμε ότι η διατήρηση αυτής της εμπιστοσύνης απαιτεί να είμαστε διαφανείς και υπεύθυνοι ως προς τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τις πληροφορίες που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε μαζί μας.

Τα άτομα μπορούν να ελέγξουν τις πληροφορίες τους που έχουμε στο αρχείο για να τις επαληθεύσουν, να τις ενημερώσουν και να τις διορθώσουν και να αφαιρέσουν τυχόν παρωχημένες πληροφορίες.

Η γενική διεύθυνση δότη και πελάτη και τα στοιχεία επικοινωνίας μπορούν εύκολα να ενημερωθούν είτε επιστρέφοντας μια κάρτα κανονικού δότη με ενημερωμένες πληροφορίες είτε τηλεφωνώντας BullyingCanada χωρίς χρέωση στο (877) 352-4497 και αίτημα γενικής αλλαγής σε αρχείο δότη.

Συγκεκριμένες αλλαγές στις πληροφορίες δωρητών και πελατών, καθώς και αιτήματα για αντίγραφα μεμονωμένων προσωπικών αρχείων, πρέπει να μας υποβάλλονται γραπτώς στη διεύθυνση:

Γραφείο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
BullyingCanada Α.Ε.
471 Smythe St, PO Box 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Λάβετε υπόψη ότι όταν ζητούνται ορισμένα ατομικά προσωπικά αρχεία, ενδέχεται να υπάρχουν εμπιστευτικές πληροφορίες που σχετίζονται με άλλα άτομα ή πληροφορίες εμπιστευτικές για το BullyingCanada συνδέονται σε αυτό το αρχείο. Σε συμμόρφωση με BullyingCanada Πολιτικές απορρήτου, αυτά τα αρχεία δεν μπορούν να αντιγραφούν ή να απελευθερωθούν. Ωστόσο, οποιαδήποτε πραγματική πληροφορία σχετικά με ένα άτομο που ζητά το δικό του αρχείο θα είναι διαθέσιμα.

Υπό κανονικές συνθήκες, όλα τα αιτήματα και οι ενημερώσεις θα ολοκληρωθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αιτήματος.

Ανησυχίες και παράπονα

BullyingCanada δεσμεύεται να αντιμετωπίζει τους δωρητές, τους εθελοντές, τους υπαλλήλους, τα μέλη, τους πελάτες και όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους με σεβασμό και εκτίμηση. Ανεξάρτητα από τις καλύτερες προσπάθειες, θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να συμβούν λάθη και παρεξηγήσεις. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, η επίλυση του προβλήματος προς ικανοποίηση όλων των μερών είναι το πρωταρχικό μέλημα BullyingCanada. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς στη διεύθυνση:

Γραφείο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, PO BOX 27009
Fredericton, NB E3B 9M1

Φροντίστε να συμπεριλάβετε τα ακόλουθα στο μήνυμά σας ή στην επιστολή σας:

  • Ονομα;
  • Διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου όπου προτιμάτε να επικοινωνήσετε.
  • Η φύση της καταγγελίας· και
  • Λεπτομέρειες σχετικές με το θέμα και με ποιον έχετε ήδη συζητήσει το θέμα.

Θα καταβληθούν προσπάθειες για έγκαιρη απάντηση σε προβληματισμούς και καταγγελίες.

Περισσότερες πληροφορίες για το απόρρητο και τα δικαιώματά σας σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του Privacy Commissioner of Canada στη διεύθυνση  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
Μετάβαση στο περιεχόμενο