Tyto zásady se vztahují na osobní údaje shromažďované od BullyingCanadadárců a potenciálních dárců.

V těchto Zásadách ochrany osobních údajů platí podmínky „BullyingCanada„“, „my“ a „naše“ označují kanceláře BullyingCanada, Inc

Zavázali jsme se chránit osobní údaje dárců a potenciálních dárců. Tyto zásady ochrany osobních údajů poskytují informace o tom, jak shromažďujeme, používáme, zveřejňujeme a chráníme osobní údaje. Tyto zásady ochrany osobních údajů také vysvětlují, jak nás může dárce kontaktovat s dotazy a jak může jednotlivec požádat o změnu nebo odstranění jakýchkoli osobních údajů, které o nich můžeme mít.

Náš slib vám

BullyingCanada se zavazuje chránit soukromí osobních údajů svých dárců, dobrovolníků, členů a kohokoli dalšího, kdo je zapojen do naší organizace. Vážíme si důvěry těch, s nimiž jednáme, a veřejnosti a uznáváme, že zachování této důvěry vyžaduje, abychom byli transparentní a odpovědní za to, jak nakládáme s informacemi, které s námi sdílíme.

V průběhu našich různých projektů a aktivit často shromažďujeme a používáme osobní údaje. Každý, od koho takové informace shromažďujeme, by měl očekávat, že budou pečlivě chráněny a že jakékoli použití těchto informací podléhá souhlasu. Naše postupy ochrany osobních údajů jsou navrženy tak, aby toho dosáhly.

BullyingCanada se zavazuje chránit soukromí svých zúčastněných stran. A co je nejdůležitější: Vaše osobní právo na důvěrnost a soukromí bude chráněno.

Obchodování seznamů adres mezi renomovanými registrovanými charitativními organizacemi

Abychom pomohli najít nové podporovatele a provozovali naše fundraisingové programy nákladově efektivně, někdy vyměňujeme malý segment našeho seznamu dárců přímé pošty s jinými renomovanými a podobně smýšlejícími charitativními organizacemi. Činíme tak až poté, co měli dárci příležitost odmítnout účast na této výměně seznamu. Dárci se mohou z tohoto ujednání kdykoli odhlásit.

Souhlasem s tím, že nám umožní vyměňovat si dobrovolně poskytnuté kontaktní informace dárců, nám pomáhají získat potenciální nová jména podporovatelů a novou podporu pro životně důležitou, neziskovou práci. Seznamy adresátů jsou obchodovány anonymně prostřednictvím brokerů seznamů třetích stran a používají se k zasílání přímých výzev. Tito zprostředkovatelé seznamů jsou povinni zajistit, aby majitelé seznamů získali příslušný souhlas s používáním jmen na seznamu.

Ostatní charitativní organizace se jméno a adresu našich dárců dozví pouze tehdy, pokud BullyingCanada dárci souhlasí s poskytnutím daru charitativní organizaci, se kterou jsme si vyměnili seznamy adres. Podobně, BullyingCanada není informován o jménech na seznamech, které si vyměňujeme, dokud se dárce jiné charitativní organizace nerozhodne darovat BullyingCanada.

Přístup k informacím o jednotlivých dárcích

Rádi budeme dárce informovat o existenci, jakémkoli použití a zveřejnění osobních identifikačních údajů a poskytneme jim přístup k těmto osobním údajům, s výhradou výjimek stanovených zákonem, do 30 (třiceti) dnů od obdržení písemné žádosti směřující na:

Úřad pro ochranu osobních údajů
BullyingCanada, Inc
471 Smythe Street, PO Box 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Definování osobních údajů

Osobní údaje jsou jakékoli informace, které lze použít k rozlišení, identifikaci nebo kontaktování konkrétní osoby. Tyto informace mohou zahrnovat názory nebo přesvědčení jednotlivce, stejně jako fakta o jednotlivci nebo související s jednotlivcem, pokud jsou poskytnuty BullyingCanada prostřednictvím průzkumů nebo rozhovorů. Výjimky: obchodní kontaktní údaje a některé veřejně dostupné informace, jako jsou jména, adresy a telefonní čísla zveřejněné v telefonních seznamech, nejsou považovány za osobní údaje.

Pokud jednotlivec používá své domácí kontaktní údaje také jako obchodní kontaktní údaje, považujeme poskytnuté kontaktní údaje za obchodní kontaktní údaje, a proto nepodléhají ochraně jako osobní údaje.

Jak shromažďujeme osobní údaje

BullyingCanada shromažďuje osobní údaje o jednotlivci pouze tehdy, jsou-li poskytnuty dobrovolně. Obvykle si vyžádáme souhlas s použitím nebo zveřejněním osobních údajů v době shromažďování. Za určitých okolností si můžeme přát použít dříve shromážděné osobní údaje pro nový účel (tj. účel, který nebyl uveden v době shromažďování informací). V této situaci informujeme jednotlivce prostřednictvím e-mailu nebo e-mailu a dáme příležitost odhlásit se z takového nového použití.

BullyingCanada shromažďuje osobní údaje při poskytnutí daru nebo příslibu, kdy BullyingCanada materiály nebo využívá některé z našich webových služeb.

Nebudeme, jako podmínka interakce s BullyingCanada, vyžadovat souhlas se shromažďováním, používáním nebo zpřístupňováním informací nad rámec toho, co je nutné ke splnění výslovně specifikovaných a legitimních účelů, pro které jsou informace poskytovány.

Postupy ochrany osobních údajů

Osobní údaje shromážděné BullyingCanada je držena v přísné důvěrnosti. Naši pracovníci jsou oprávněni přistupovat k osobním údajům pouze na základě jejich potřeby nakládat s informacemi z důvodu (důvodů), pro který byly získány. Jsou zavedena ochranná opatření, která zajistí, že informace nebudou zveřejněny nebo sdíleny v širším měřítku, než je nutné k dosažení účelu, pro který byly shromážděny. Přijímáme také opatření, abychom zajistili zachování integrity těchto informací a zabránili jejich ztrátě nebo zničení.

Osobní údaje, které shromažďujeme, se používají k provedení transakce požadované nebo autorizované dárcem. To může zahrnovat použití osobních údajů ke zpracování daru, zaslání požadovaných informací nebo materiálů, registraci na jednu z našich akcí, informování jednotlivců o BullyingCanada události a novinky, žádat o podporu a dělat vše potřebné k rozvoji a udržování našich vztahů s příznivci.

Pro dary ve výši jednoho tisíce dolarů (1,000 XNUMX $) nebo více, BullyingCanada se svolením dárců zveřejňuje jména dárců na svých webových stránkách. Všichni jednotliví dárci s dary ve výši 1,000 dolarů (877 352 $) nebo více, kteří si nepřejí zveřejnit své jméno, jsou požádáni, aby uvedli svou preferenci ve svém darovacím formuláři nebo nás kontaktovali telefonicky na čísle (4497) XNUMX-XNUMX nebo e-mailem na [chráněno e-mailem] nebo poštou na adresu: 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B 9M1.

BullyingCanada může sdílet osobní údaje s třetími stranami, které nám pomáhají při poskytování služeb k provádění jednoho nebo více účelů popsaných výše. Tito poskytovatelé služeb mají zakázáno používat osobní údaje k jakémukoli jinému účelu než k poskytování této pomoci a jsou povinni chránit osobní údaje, které od nás obdrží nebo k nim mají přístup, a dodržovat obecné zásady ochrany soukromí popsané v těchto Zásadách ochrany osobních údajů.

Běžně nabízíme jednotlivcům, s nimiž máme co do činění, možnost rozhodnout se, že jejich informace nebudou sdíleny pro účely přesahující ty, pro které byly výslovně shromážděny. Pokud by si jednotlivec kdykoli přál, aby byly jeho informace aktualizovány nebo odstraněny z jednoho z našich seznamů adresátů, požádáme ho, aby nám poslal e-mail na adresu [chráněno e-mailem] nebo nám zavolejte na číslo (877) 352-4497 a my provedeme úpravu(y) osobních údajů do 30 (třiceti) dnů.

Pokud se jednotlivec neodhlásil ze zasílání propagačních informací z naší národní kanceláře, můžeme také použít kontaktní údaje k poskytnutí informací o BullyingCanada vývoj nebo aktivity, nadcházející fundraisingové akce nebo sponzorské příležitosti.

Webové stránky a elektronický obchod

Když navštívíte naše webové stránky na adrese BullyingCanada.ca můžeme shromažďovat informace, které neidentifikují osobu. Můžeme shromažďovat a používat IP adresy k analýze trendů, správě webu, sledování pohybu dárců a shromažďování širokých demografických informací pro souhrnné použití. Nepropojujeme IP adresy s osobně identifikovatelnými informacemi.

Používáme protokoly hesel a šifrovací software k ochraně osobních a jiných informací, které obdržíme, když je online požadován a/nebo zaplacen produkt nebo služba, která zahrnuje obchodní transakci. Náš software je pravidelně aktualizován, aby byla zajištěna maximální ochrana těchto informací.

Naše webové stránky obsahují odkazy na jiné webové stránky. Prosím, uvědomte si to BullyingCanada nenese odpovědnost za postupy ochrany osobních údajů jiných takových webových stránek. Vyzýváme naše dárce, aby byli informováni, když opouštějí naše webové stránky, a aby si přečetli zásady ochrany osobních údajů všech webových stránek, které shromažďují osobní údaje.

Používání cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které může webová stránka použít k rozpoznání opakujících se uživatelů a usnadnit neustálý přístup a používání webové stránky. BullyingCanada dělá ne používat informace přenášené prostřednictvím souborů cookie k jakýmkoli propagačním nebo marketingovým účelům a tyto informace nejsou sdíleny s žádnými třetími stranami. Uživatelé by si toho měli být vědomi BullyingCanada nemůže kontrolovat používání souborů cookie inzerenty nebo třetími stranami.

Pro ty, kteří si nepřejí shromažďovat informace pomocí souborů cookie, většina prohlížečů umožňuje uživatelům soubory cookie odmítnout nebo přijmout. Vezměte prosím na vědomí, že soubory cookie mohou být nezbytné k poskytování určitých funkcí dostupných na této stránce.

Jak chráníme osobní údaje

BullyingCanada podniká obchodně přiměřené kroky k ochraně osobních údajů před neoprávněným přístupem a k zachování přesnosti a řádného používání informací pomocí vhodných fyzických, technických a organizačních opatření. Všechny online transakce a příspěvky na našich webových stránkách probíhají prostřednictvím bezpečného, ​​soukromého a zabezpečeného systému, který chrání osobní údaje jednotlivce.

Všichni naši zaměstnanci, dobrovolníci a poskytovatelé služeb jsou povinni dodržovat podmínky těchto Zásad ochrany osobních údajů a jsou povinni zachovávat důvěrnost informací, ke kterým mají přístup při plnění svých povinností. Všechny naše systémy jsou chráněny vysoce kvalitním firewallem a všichni uživatelé jsou povinni používat heslo.

Uchovávání a likvidace osobních údajů

BullyingCanada uchovává osobní údaje po dobu nezbytně nutnou ke splnění účelu (účelů), pro který byly shromážděny, a k dodržení platných zákonů.

Aktualizace Zásad ochrany osobních údajů

Pravidelně kontrolujeme naše postupy ochrany osobních údajů pro naše různé aktivity a aktualizujeme naše zásady. Podívejte se prosím na naše webové stránky www.bullyingcanada.ca pravidelně pro informace o našich nejaktuálnějších postupech.

Jak se odhlásit, požádat o přístup nebo aktualizovat osobní údaje

BullyingCanada vyvíjí komerčně přiměřené úsilí, aby soubory byly úplné, aktuální a přesné. Pokud si jednotlivec přeje získat přístup, aktualizovat nebo opravit osobní kontaktní údaje, požádat o odstranění z našeho seznamu adresátů nebo s námi diskutovat o otázce ochrany osobních údajů, kontaktujte našeho pověřence pro ochranu osobních údajů poštou na adrese 471 Smythe St, PO Box 27009, Fredericton, NB, E3B. 9M1 nebo zavolejte na číslo (877) 352-4497 nebo pošlete e-mail na [chráněno e-mailem]

Další informace o ochraně osobních údajů a vašich právech v souvislosti s osobními údaji lze nalézt na webových stránkách kanadského komisaře pro ochranu soukromí na adrese  www.priv.gc.ca/en/

Žádost o informace a aktualizaci

Naše organizace se zavázala chránit soukromí osobních údajů svých dárců, dobrovolníků, zaměstnanců, členů, klientů a všech ostatních zúčastněných stran. Vážíme si důvěry těch, s nimiž jednáme, a veřejnosti a uznáváme, že udržení této důvěry vyžaduje, abychom byli transparentní a odpovědní za to, jak zacházíme s informacemi, které jste se s námi rozhodli sdílet.

Jednotlivci mohou zkontrolovat své údaje, které máme v záznamech, za účelem jejich ověření, aktualizace a opravy a odstranění jakýchkoli zastaralých informací.

Adresu a kontaktní údaje obecného dárce a klienta lze snadno aktualizovat buď vrácením karty běžného dárce s aktualizovanými informacemi, nebo telefonicky BullyingCanada bezplatně na čísle (877) 352-4497 s žádostí o obecnou změnu souboru dárců.

Konkrétní změny informací o dárcích a klientech, stejně jako žádosti o kopie jednotlivých osobních souborů, nám zašlete písemně na adresu:

Úřad pro ochranu osobních údajů
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, PO Box 27009
Fredericton, NB, E3B 9M1

Vezměte prosím na vědomí, že když jsou požadovány některé jednotlivé osobní soubory, mohou existovat důvěrné informace týkající se jiných osob nebo informace důvěrné pro společnost BullyingCanada propojený v tomto souboru. V souladu s BullyingCanada Zásady ochrany osobních údajů, tyto soubory nelze kopírovat ani vydávat; budou však zpřístupněny veškeré faktické informace týkající se jednotlivce požadujícího vlastní spis.

Za normálních okolností budou všechny žádosti a aktualizace dokončeny do 30 dnů od obdržení žádosti.

Obavy a stížnosti

BullyingCanada se zavázala k dárcům, dobrovolníkům, zaměstnancům, členům, klientům a všem ostatním zainteresovaným stranám přistupovat s respektem a respektem. Bez ohledu na maximální úsilí nastanou chvíle, kdy může dojít k chybám a nedorozuměním. Bez ohledu na okolnosti je prvořadým zájmem vyřešení problému ke spokojenosti všech stran BullyingCanada. Můžete nás kontaktovat písemně na adrese:

Úřad pro ochranu osobních údajů
BullyingCanada Inc
471 Smythe St, PO BOX 27009
Fredericton, NB E3B 9M1

Do zprávy nebo dopisu nezapomeňte uvést následující:

  • Název;
  • Adresa a telefonní číslo, na kterém chcete být zastiženi;
  • Povaha stížnosti; a
  • Podrobnosti související s danou záležitostí as kým jste problém již probírali.

Bude vynaloženo úsilí, abychom na obavy a stížnosti reagovali včas.

Další informace o ochraně osobních údajů a vašich právech souvisejících s vašimi osobními údaji lze nalézt na webových stránkách kanadského komisaře pro ochranu soukromí na adrese  www.priv.gc.ca/en/

en English
X
Přejít na obsah